CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: MissLibra

Ilham anak M.nasir udah kawennnn....

    [Copy link]
Post time 7-1-2020 05:41 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-12-2019 01:19 PM
kalo ikut gossip dedulu, arwah wife di ayg pilihkan MM
and better la dia pilih MM...matang dan ke ...

manader. wife dia meninggal dh lama baru dia kawin dengan MM.
masa tu beratur artis pompuan nk kat dia.
antara yang orang soksek soksek khathy ibrahim.

yellarasa tu skendel jek...kes terjun tingkap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2020 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku igt lagi..adik ipo m nasir ni mcm ada kuakan statement...
Lepas je akak dia ninggal cepat je m nasir ni kawen dgn marlia..ala2 mmg da skandal lma.
Huhu
Tp i love mnasir gak..ensem..talented...macho..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 08:44 PM | Show all posts
Duta lover replied at 7-1-2020 06:19 PM
Aku igt lagi..adik ipo m nasir ni mcm ada kuakan statement...
Lepas je akak dia ninggal cepat je m  ...

Cepat ke? Bukan a couple of years juga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
orenmango replied at 7-1-2020 08:44 PM
Cepat ke? Bukan a couple of years juga ke?

Rasa dalam 2 tahun mcm tu.
Tapi da start bercinta awal la kot based on statement tu..
Aku pun igt2 lupa kandungan artikel tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam sora abah dia ek, not bad lar lagu nya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 05:59 PM GMT+8 , Processed in 0.080228 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list