CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: MissLibra

Ilham anak M.nasir udah kawennnn....

    [Copy link]
Post time 6-6-2012 03:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2012 03:03 PM | Show all posts
Post Last Edit by bungaros at 6-6-2012 15:05

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 03:06 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 03:23 PM | Show all posts
bungaros Post at 6-6-2012 15:06


sedihnyer baca artikel ni...
agak muda yer arwah pergi...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2012 03:23 PM | Show all posts
..aku teringat satu interview dlm surat kabo lama...(byk taun dah..) masa tu anak2 m. nasir ni tengah lasak la.. masa dok tengah interview tu wartawan tu kata m. nasir tegur anak dia selamba jekk.. "Lu apa hal?"  "Lu apa kes?"

aku harap cerita aku lagi lawak dari bebuka puasa makan capati..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2012 01:14 AM | Show all posts
OOO mati mengejut rupanya arwah nana ni. Ingatkan dia sakit cancer hmm..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2012 09:50 PM | Show all posts
Sedih pulak baca artikel pasal mak ilham ni...rasanya mak dia meninggal sebab asma. Patutla Ilham tak ngam mula-mula dgn MM sbb masa tu dia dah besar la..dah 13 thn..kesian tapi takpe, sekrang dah kawen kan. congrats ilham & wife. you mmg hensem tapiiiii father u masih maintainnnnn...kihihih
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 01:11 AM | Show all posts
sedih baca artikel diatas...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2012 03:24 AM | Show all posts
si MM nie garang tau...si MN nie cool skit. Ai tau sbb dulu ai keje satu butik kanak2 di 1Utama time tu nk raya dtg la dorg nie satu kluarga msa tu MN & MM blom kawen dkt2 gitu. Nurnilam sari kecik na dlm 2- 3 thn. Si MM klu tegor bdk2 tu noti tkyah ckap pape..jeling jek bdk2 tu dh terdiam. Ai ingat lg Ilham gn Hidayat ade la bertekak skit time tu...si MN nie tanya dgn cool jer " kamu ni knp? Apa masalah kamu?" tp muka si MM punya la kelat...daring jerk pandang bdk2 tue...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 07:54 AM | Show all posts
Reply 185# dahlamadah..


m. nasir tegur anak dia selamba jekk.. "Lu apa hal?" "Lu apa kes?"


    ... dia bebual dgn anak dia lu gua ek? brutal sey....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 08:51 AM | Show all posts
..aku teringat satu interview dlm surat kabo lama...(byk taun dah..) masa tu anak2 m. nasir ni tenga ...
dahlamadah.. Post at 6-6-2012 15:23



    cool jgk mcm tego anak mcm tu..aku pun lps ni klu anak2 tak duduk diam kat mana2..nak tanya gak..'lu apa kes?'...meahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 03:36 PM | Show all posts
Reply 190# tahilalatmanis


    Aku rasa idak le memanjang gua lu kott..tapi masa tu anak2 dia cam gaduh2 gitu...  Mmg brutal seyy...kalau memanjang lagu tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 03:38 PM | Show all posts
Reply 191# chandrahusin


    ..kat anak dia mungkin menjadi cam gini...kalau anak kita tk tau lagi..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 05:47 PM | Show all posts
anak arwah loloq pun akubaca dulu sempoi siap panggil dengan mana je ..... kalau tak silap aku baca dululah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 07:55 PM | Show all posts
kawen dah ye ilham ni. dulu heols sekolah agama kat sabak bernam nun. satu skolah dgn kakak iols. lepas emaknye meninggal, pindah skolah lain.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2012 09:15 PM | Show all posts
MM satu kelas dgn kakak aku... besfren gitu...selalu dtg umah masa tu aku kekecik la...dia memang garanggg ooooppppp (tp baik ati)  kihkihkih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2012 10:26 PM | Show all posts
cutenya anak lelaki m.nasir yg bongsu masa kecik2
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2012 12:15 AM | Show all posts
Umur arwah Nana masa tahun 1998 (ikut artikel atas ni) - 33 tahun.
Dia cakap masa tu dh pun kahwin selama 17 tahun..
Maksudnya dia kahwin dgn M Nasir umur 16 tahun? Mudanya kahwin ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2012 12:44 AM | Show all posts
iskkk mudanya dah kawen. mak aku ckp masa kawen tu m nasir umur 23 atau 24 camtuh...eh bukan ker derang ni umur lebih kurang sama je ( ni mak aku la ckp kihkhih)
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2012 09:14 AM | Show all posts
Reply 146# mammavoque


    srikl ler nie kan!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 06:19 PM GMT+8 , Processed in 0.220317 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list