JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
69125
View
177
Reply

Penerimaan LELAKI Terhadap Gadis Dirogol/Terlanjur

[Copy link]

Author: carlisha       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-5-2012 11:59 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by carlisha at 4-5-2012 12:07

#boleh vote lebih dari 1...sampai tahap mana yg korg boleh terima


aku TERPAKSA buka topik nie dengan poll skali sbb byk sgt thread cmnie...harap dgn poll nie dpt tgk sejauh mana penerimaan lelaki terhadap gadis2 mcm nie...klw boleh nk tau penerimaan lelaki TERUNA terhadap mereka nie cmne ...klw x teruna pon jwb jer la...hahaha

sebagai LELAKI, seandainya korg ditakdirkan bertemu & JATUH CINTA dgn gadis mcm nie...dan dia dah jujur dengan korg ceritakan kisah silam dia...adakah korg akan menerima dia dengan rela hati dan seikhlasnya...ingatlah "kita hanya merancang tapi Allah yang menentukan segalanya"
Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 577 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 12:03 PM | Show all posts
sebagai lelaki i ok je.. sbb siapa lah yg tak pernah melakukan kesilapan......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2012 12:05 PM | Show all posts
Reply 2# winsonyu


    ok...pergilah vote
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 12:17 PM | Show all posts
jika ak dh jatuh cinta dgn perempuan mcm tu, redha jelah ...

ak ckp, your past is past... buat apa nak ungkit3
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 12:52 PM | Show all posts
Reply  winsonyu


    ok...pergilah vote
carlisha Post at 4-5-2012 12:05

dah vote... 1-4... girl tak insaf pun ok bagi i
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 01:25 PM | Show all posts
sedangkan maria ozawa pon aku terima ni kan plak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 02:25 PM | Show all posts
carly dah vote dgn jayanya....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 11:08 PM | Show all posts
hanya nomber satu aku vote.........
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2012 01:36 PM | Show all posts
kalau pompuan tu betul2 insaf, kita harus bagi peluang...nabi pun memaafkan umat, ini kan manusia biasa...tapi trauma rogol ni membawa sampai ke mati...perit wooo
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2012 05:32 PM | Show all posts
yeah!!! dah vote no.5.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2012 11:27 AM | Show all posts
okeih....vote sudey.....undian adalah rahsia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2012 12:42 PM | Show all posts
Reply 4# B.K


x semua lelaki mampu ckp cm2 kan...tp klw da syg redha je lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2012 12:43 PM | Show all posts
Reply 11# puteri_impian


    rasa cm tau je undi apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2012 12:44 PM | Show all posts
Reply 8# card_reader


    ok...maceh vote
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:57 AM | Show all posts
Kalau dirogol aku boleh terima. Kalau terlanjur, no way. Aku boleh je jaga adab pergaulan aku, so alasan ter bagi premarital seks ni aku mmg x terima. Aku label slut kot.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 04:59 PM | Show all posts
me vote sume skali


elehh..lelaki zaman sekarang banyak kes dapat menikahi pompuan suci pon ada yg menduakan,pastu hentak kepala lah...x cukup lagi xbagi nafkah...gantung tak bertali,makan luar dengan alasan x puas seks lah  dsb...dalam hal ini,terlanjur atau x bukan pengukur kebahagiaan dalam berumahtangga....

inikan pula nk bagi pendapat pasal kesucian gadis..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 05:31 PM | Show all posts
tapi camner penerimaan PEREMPUAN terhadap lelaki yg merogol???.......
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 08:50 PM | Show all posts
aku vote yg no 1 jer yg dari no2 smpai no4 tu ntah la.....not sure
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 09:39 PM | Show all posts
tapi camner penerimaan PEREMPUAN terhadap lelaki yg merogol???.......
inaniloquent Post at 14-5-2012 17:31



   Kalau laki tu Aaron Aziz, nampak gaya cama OK berdasarkan kutipan tiket Ombak Rindu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2012 05:17 PM | Show all posts
Tak kebulow Lox nak bermenikah dengan kelape ditebuk topai....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102357s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list