Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
78295
View
2479
Reply

Sembang Borak ala white coffee house wid everybody....rumah 70

   Close [Copy link]

Author: chaintea       Show all posts   Read mode

Post time 13-4-2012 08:21 AM | Show all posts
Itulah pelik jugak aku....pasal my Jackie pun kena pangkah...provokasi kata PARIN......Hancus. ...
manakautau Post at 13-4-2012 08:18


dah ko wanted person. nak buat guano
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:24 AM | Show all posts
Reply  manakautau


    hari jumaat pon dok provok org lagi.. udah2 la manak bila nak insaf ni.. ...
ParinAmat Post at 13-4-2012 08:16


Yang pasti dalam hidup ini hanya satu...MATI...hang paham bab ini tak???? You can go on assuming...tapi KEPASTIAN ITU HANYA MILIK TUHAN.....

So hang masih nak sebut assumption hang tepat????? Kalau aku sebut hang nak mengalahkan TUHAN...hang kata aku provoke????

Think Parin...........

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:27 AM | Show all posts
dah ko wanted person. nak buat guano
BATUAPI8888 Post at 13-4-2012 08:21


Nasib baik Manak  tak kata pokok yang tak berbuah  diluar sana itu mandul...kalau tidak itu pun aku kena pangkah...sebab provoke pokok...

Tak ke macam ....errrrr...errrrr....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:27 AM | Show all posts
Reply 102# manakautau


    haishh ko ni manak.. nape nak samakan makhluk ngan Tuhan.. tak abis belajar lagi neh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:31 AM | Show all posts
Post Last Edit by manakautau at 13-4-2012 08:32
Reply  manakautau


    haishh ko ni manak.. nape nak samakan makhluk ngan Tuhan.. tak abis bela ...
ParinAmat Post at 13-4-2012 08:27


KEPASTIAN itu milk TUHAN.....deny this.....NAUZUBILLAH.... then you can probably have your right to say...assumption hang adalah tepat pasti.......

Nak Manak sambung lagi??????
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:32 AM | Show all posts
Reply 74# panasnyelavaitu


    warning da diberila. ateeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:32 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:35 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:38 AM | Show all posts
BATUAPI8888 Post at 13-4-2012 08:32


Belum bersih dari darah haidh Dan lipas.........

Noted with thanks.......
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:40 AM | Show all posts
rajinnya pagi pagi dah meroyan....
whatever lahhhh....

yang penting saya HAPPPPPPPPYYYYYYYYY........
hari ni hari jumaat yang best.....

alhamdulillah......
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:43 AM | Show all posts
BATUAPI8888 Post at 13-4-2012 08:32



   tq for sharing
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:49 AM | Show all posts
rajinnya pagi pagi dah meroyan....
whatever lahhhh....

yang penting saya HAPPP ...
batricia Post at 13-4-2012 08:40


Ah kan bagus kalau macam ni...very positive...going forward.....

Tapi happy jangan setakat sebut..tapi hati terbakar....sebenarnya.......

Nak kata happy.......mesti butul butul happy...jangan cakap happy......tapi bila geng talibarut masuk..mula kias kias fansuri loser sikit sini...loser sikit sana...tak melambangkan Roh sebenar kehappy an hang...ye kan ????

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:51 AM | Show all posts
Mothep mengadu.. Tapikan tabik springla kat pakcik laba, batu ngan manak. Dalam banyak banyak jejans ...
nuryakmal Post at 12-4-2012 19:01



   laaa...ada yg mengadu kat pengawas eh.... nama acik dah kena tulis kat blackboard tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 08:54 AM | Show all posts
salam semua.

hai bat, lama tak nampak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 09:02 AM | Show all posts
salam

wahh pepagi aku tengok dah kena warning
pedulik apa aku takat potong kredit, kalo hukum gantung mati tu maybe

eh tang mana pa pa nye
takat aku cakap aku lebih suka perempuan2 gojes masuk sini dari pondan menyebok
aku masuk sini nak borak2 sembang2
ini asal masuk nampak posting menyakitkan mata, menyakitkan hati

nak kata jantan takkan mulut macam joyah
nak kata pompuan nampak macam tunjuk hero plak
eh pleaselah boring tau dengan makhluk tak siap nih

so kalo nak report ke tulih nama pedulik apa aku
nak report polis pon ada aku kisah???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 09:04 AM | Show all posts
salam

wahh pepagi aku tengok dah kena warning
pedulik apa aku takat potong kredit, kalo hukum g ...
kuchenta_81 Post at 13-4-2012 09:02


Waalaikum salam

Hang tahu maksud Salam tak?

Hang nodai Salam hang itu dengan posting hang seumpama ini?????

agama itu bagi orang orang yang berfikir.......
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 09:07 AM | Show all posts
Waalaikum salam

Hang tahu maksud Salam tak?

Hang nodai Salam hang itu dengan posting hang  ...
manakautau Post at 13-4-2012 09:04


pakcik rahim, kalo tak terasa sila jangan sentap macam pondan tak siap
nak report? silakan

jangan lupa report ke jabatan agama islam sekali
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 09:15 AM | Show all posts
pakcik rahim, kalo tak terasa sila jangan sentap macam pondan tak siap
nak report? silakan

j ...
kuchenta_81 Post at 13-4-2012 09:07


Sebab tak terasa lah Dan lebih terpanggil untuk menegurlah maka Manak give you that piece of gentle reminder.....Sekadar mengingatkan....sesame saudara.......

Kalimah ALLAH dalam bentuk Salam hang gunakan dalam post yang sama hang pondan tak siapkan whoever you are referring to.....

Hang nampak tak apa yang Cuba disampaikan??? Atau hati hang dah ditutup Dari menerima teguran yang baik?????

PARIN...ok tak post Manak yang ini??????

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 09:19 AM | Show all posts
Post Last Edit by kuchenta_81 at 13-4-2012 09:21

okay aku takmo gaduh2 dalam ni
tak penah2 aku bergaduh dalam CARI ni

abaikan saja posting sebelum ni
tapi kalo terasa, minta maaf jugaklah sapa suh ko terasa
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 09:25 AM | Show all posts
okay aku takmo gaduh2 dalam ni
tak penah2 aku bergaduh dalam CARI ni

abaikan saja posting sebelu ...
kuchenta_81 Post at 13-4-2012 09:19


The only thing said about your posting rasanya ialah jangan dipermainkan Kalimah Allah dalam bentuk Salam jika NIAT posting itu untuk mengenakan mana mana pihak....samada ianya harus yang diterasakan atau tidak..is not an issue..tapi tujuan posting itu sudah terang rasanya.....

Hang paham tak ni?????

Takda pun unsur gaduh rasanya kan..kecuali kalau NIAT posting hang itu memang nak orang terasakan???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089406s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list