Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
140360
View
2108
Reply

Koleksi Foto : Bunga

 Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 10-4-2012 10:46 AM | Show all posts
attack of the bee
nhuser Post at 10-4-2012 10:43


bee jugak yg sharp
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 10:50 AM | Show all posts
teringat kisah roses ni, dulu ada sekumpulan pakar perubatan Siberia dtg untuk persidangan, kita n ...
cmf_blingblings Post at 9-4-2012 18:46


betul tu, sini roses memang murah (melainkan V day dan mothers' day, harga terus naik), orchid satu pasu cicah puluh $$...lain padang lain belalang kan, murah di sini, mahal di sana dan vice versa
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 10:52 AM | Show all posts
bee jugak yg sharp
cmf_blingblings Post at 9-4-2012 18:46


duduk bersila atas tanah menanti bee datang...nasib baik kat sini org ramai sporting, tak kena gelak bila buat aksi "stuntman" masa ambil gambar
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 10:55 AM | Show all posts
betapa sempurnanya ciptaan Nya kan
nhuser Post at 10-4-2012 10:27


itulah, benda2 yg kecik pun lawa sgt...kdg2 dgn mata biasa tak nampak tapi bila diclose up kan baru tau yg benda tu walaupun kecik tapi ciptaanNya amat berseni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 11:01 AM | Show all posts
itulah, benda2 yg kecik pun lawa sgt...kdg2 dgn mata biasa tak nampak tapi bila diclose up kan b ...
bulat Post at 9-4-2012 18:55


setuju ...ciptaan Nya boleh dikaitkan dalalm segala bidang...sains, matematik, alam dll...yg paling famous adalah Fibonacci Sequence in nature
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:01 AM | Show all posts
duduk bersila atas tanah menanti bee datang...nasib baik kat sini org ramai sporting, tak kena g ...
nhuser Post at 10-4-2012 10:52
sini tak dapatlah nak duk gitu, tal pasal2 ada yg masuk dlm suar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:02 AM | Show all posts
setuju ...ciptaan Nya boleh dikaitkan dalalm segala bidang...sains, matematik, alam dll ...
nhuser Post at 10-4-2012 11:01

haruslah kena google istilah baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 11:05 AM | Show all posts
haruslah kena google istilah baru ni
cmf_blingblings Post at 9-4-2012 19:02


dan pastinya kak blings akan takjub bila dapat tahu istilah ini....dan akan makin memerhati subjek nature dengan lebih mendalam bila mengambil gambar kelak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:09 AM | Show all posts
dan pastinya kak blings akan takjub bila dapat tahu istilah ini....dan akan makin memerhati subj ...
nhuser Post at 10-4-2012 11:05
akan saya pelajari dan dalami, t/kasih banyak pd nhuser...selalu tak lokek berkongsi ilmu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 11:15 AM | Show all posts
akan saya pelajari dan dalami, t/kasih banyak pd nhuser...selalu tak lokek berkongsi ilmu...{:1_132: ...
cmf_blingblings Post at 9-4-2012 19:09



    kita sama2 belajar ...nie salah satu contohnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:17 AM | Show all posts
kita sama2 belajar ...nie salah satu contohnya
nhuser Post at 10-4-2012 11:15

ini salah satu image yg I paling suka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:18 AM | Show all posts
Bunga Janda Kaya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:19 AM | Show all posts


tak ingat nama bunga ni, dr rumah jiran

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:19 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:19 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 11:20 AM | Show all posts
Reply 70# nhuser


    gambar recycle dari rumah lama
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 11:21 AM | Show all posts
tak ingat nama bunga ni, dr rumah jiran
cmf_blingblings Post at 9-4-2012 19:19



    nie lantana , sama famili dgn marigold aka bunga tahi ayam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:22 AM | Show all posts


bromeliads, baru keluar bunga utk tahun ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:23 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2012 11:25 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
6.983344s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list