Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25003
View
265
Reply

Susah Nak Faham Hubby

  [Copy link]

Author: SeriBunga       Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2012 02:14 AM | Show all posts
Salam semua...
Seri ni x penah kongsi masalah dgn sesapa pun.. tp since kita cuma berborak di alam  ...
SeriBunga Post at 29-3-2012 12:29



Maaf cakaplah Puan Seri hoiiiiii.....laki kau ni masuk dalam kategori mentaliti lelaki melyu zaman batu, kolot, pemikiran dia masih di zaman batu n tak maju lagi setanding dgn lelaki2 budiman lain yg kebanyakkkannya wujud kat another part of the world! Baca cita kau kat posting 1 tu memang nampak jelas ciri2 mentaliti tipikal lelaki melayu zmn batu pada laki kau tu. Memang gitulah ciri2nya, garang dgn bini, suka marah2, tak gentleman dlm melayan isteri / pompuan / pasangan, bla bla bla...perangai mcm raja dalam rumah....jijilk sungguh aku lelaki kolot macam ni, memang bebanlah klu dah terkawin dgn jantan spesis ni. Bilalah lelaki2 melayu ni nak majukan diri jadi gentleman skit bab2 perangai ni, perangai sakai depa tak hilang2 walaupun masa n zaman dah berubah, jenis muka taktau malu hidup dgn perangai low class mcm tu! Hiakkkkkk tuihhhhhhhhhhhhh.....jijik sungguh jantans mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 02:16 AM | Show all posts
Kau pun dulu dah tau laki kau perangai sakai ko g kawin gak dgn dia...tp iyalah dah jodoh ye...hermmmm.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 09:58 AM | Show all posts
laki ko tu, dah ler pemalas nak belajar.. degree pun takder.. panas baran..pastu curang lagi..lagi ko nak gedik nak kawen dgn dia..
haa..rasainn..skrg..penangannya..
yela..ape nak buat..dah jodoh..


x yah la nk blamekn org 2 ..benda dh lps ..
dia kt cni pn nk mntk advice uols ..positif la sket!

sabar yer TT ..nnti kita sembang2 kt FD nnti ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 03:03 PM | Show all posts
Berdoa dan sabar
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 09:57 PM | Show all posts
dik.........,percintaan adalah satu pengalaman yang berbeza..,betulla org kata...mungkin kita akn baik bila jd kawan,tp bila kahwin.dh jd lain......,so tt...bila tgk usia perkahwinan adalah masa krtikal....,masa yg paling mcabar......,lps drp ni....ckp dgn dia ..yg tt dh x bole nk byr utang dia lg krna tt pun bnyk nk pkai duit bila bsalin.....,laki mcm ni x pyhla nk mintak2...,mmg mgungkit x abis2...,mmg mementingkan diri jek.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2012 03:04 PM | Show all posts
bersabar lah tt...doa+doa+doa...InsyaAllah dia akan berubah nanti...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079104s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list