Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
79507
View
914
Reply

Suami Nak Kawen Lain[ update page 23]

  [Copy link]

Author: Mentara71       Show all posts   Read mode

Post time 24-3-2012 12:52 PM | Show all posts
Reply 39# Mentara71


   emm tt lau ak memang ak x bagi muka memang x hadap ak laki macam nih....susah senang nanti pandai2 ak handle namun nak bermadu dengan femfuan cam x semenggah tu
memang kirim salam la jawabnya ngan laki sekali bole blahhhh..........






>ini kalau ak la tt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2012 12:55 PM | Show all posts
Reply 38# MamaMima711


Husb saya bangga kot ada 2 perempuan rebut dia. Hampeh kan. .
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 12:56 PM | Show all posts
dia ingat dia ada btg pensel,dia dah kira mampu la.???
Ngok la sgt jantan cmtu.


(posted by mo ...
MamaMima711 Post at 24-3-2012 12:47



   kalau ada marker pen?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 12:57 PM | Show all posts
Reply  MamaMima711


Husb saya bangga kot ada 2 perempuan rebut dia. Hampeh kan. .
Mentara71 Post at 24-3-2012 12:55



   nak tau hampeh ke tak...

tunggu amazed mariiii...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 12:58 PM | Show all posts
Aduh, aku rasa sedh bila ade sorang lagi nak join masuk kelab...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 12:58 PM | Show all posts

Suami Nak Kawen Lain. .

   kalau ada marker pen?
lavapanas Post at 24-3-2012 04:56


Sama la..marker pen ke,pensel ke,pensel khat ke..:p


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 01:00 PM | Show all posts
Aduh, aku rasa sedh bila ade sorang lagi nak join masuk kelab...
poisonhoney266 Post at 24-3-2012 12:58



   Poi, rupanya ramai wanita yg sama cam kite.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2012 01:01 PM | Show all posts
Reply 45# poisonhoney266

Emm. . .dgn rasa lurus bendul. (kununlah) kelab apa ye?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2012 01:03 PM | Show all posts
Reply 45# poisonhoney266


owh. Ini lah poi yg sof maksudkan tadi. . Ada apa2 leh share, silakan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 01:03 PM | Show all posts
Reply  poisonhoney266

Emm. . .dgn rasa lurus bendul. (kununlah) kelab apa ye?
Mentara71 Post at 24-3-2012 13:01


Kelab wanita berpoligami
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 01:03 PM | Show all posts
Reply  poisonhoney266

Emm. . .dgn rasa lurus bendul. (kununlah) kelab apa ye?
Mentara71 Post at 24-3-2012 13:01



   kelab isteri2 yg dapat lelaki idaman para wanita...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 01:05 PM | Show all posts
Reply  zaiha

Saya dah cuba sedarkan suami bahawa dia tak mampu dr segi wang ringgit, didikan aga ...
Mentara71 Post at 24-3-2012 12:51


Cakap jer tak jalan .... ko kena stop kan segala sumbangan kewangan kepada rumahtangga immediately!
Just say NO......................
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2012 01:06 PM | Show all posts
Reply [url=http://mforum.cari.com.my/redirect.php ?goto=findpost&pid=48278521&ptid=643873]50#[/url] poisonhoney266


Alamak, adakah berpoligami cara terbaik?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 01:06 PM | Show all posts
Reply 14# Mentara71


Buat TT...Relaksss...ko kalau gelabah nanti jadi beruk langsung tak chomey....
K 1st sekali...ko fikir dalam dalam..ko still syg suami ko?If sayang..ko belajar REDHA....ingat laki kawen satu lagi bukan dunia nak kiamat...
2nd...Kalau ko rasa meloya,meluat nak muntah tgk laki ko Just minta Di ceraikan..usahalah mcmana pun...
Kalau kita fikir tanpa suami hidup kita lebih aman..
.Bab lain ko jgn fikir lagi...Ko fikir dua bab ni saja dulu...Ko kena plan satu persatu....In life just YESS oR No....Bahagia atau Derita..Pilihan Kita yang buat...Agak perit tapi kena lalui.....Tanpa dugaan bukan hidup.....Tuhan sayang kita sebab tu dia kasi Cobaan...(Ada bf baru kasi ayat ni kat aku...ahakss)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2012 01:08 PM | Show all posts
Reply 52# pelicano

Iye, saya terima cadangan tersebut. Ada gak td forumer bg cadangan ni.Bulan ni gak mula. Tqvm
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 01:12 PM | Show all posts
salam kak...

rs bek bg je dier kawen drpd berterusan dier berzina...
mmg la kubur lain2... tp kalo drpd kiter terus membiarkan dier berzina sbb akk xbg dier kawen lain... mcm ade share dosa gak...

tp akk kene la ade plan a-z if anything happens...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2012 01:16 PM | Show all posts
Reply 56# zienur

Dik, akk tak halang pun dia nk kawen. Cuma akk skrg pk nk cerai@ madu. . Tq bg pendapat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2012 01:22 PM | Show all posts
Baru dpt info, ppuan tu dulu keje yg kurang bermoral, skrg keje kedai 24 jam.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2012 01:29 PM | Show all posts
Baru dpt info, ppuan tu dulu keje yg kurang bermoral, skrg keje kedai 24 jam.
Mentara71 Post at 24-3-2012 13:22



   Speechless haku.  Bermakna suami TT tambah bruden.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2012 01:34 PM | Show all posts
Reply 58# Mentara71


   agaknya bape juta gaji keje kedai 24 jam ye?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085099s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list