Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
203340
View
2019
Reply

Koleksi Foto : Sunrise / Sunset...

 Close [Copy link]

Author: louiektc       Show all posts   Read mode

Post time 20-10-2004 08:57 AM | Show all posts
uish2.. ituhari aku ada ambik gambar serupa camni dr atas bukit..
aku format lak. nyesal tul..!
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2004 09:08 AM | Show all posts
cantiknya sinaran matahari tu alongarts...

mok nik ada ambil gamabr juga...tapi tak jadi :malu:
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2004 10:03 AM | Show all posts
takpe moknik.. try & try lagi dan dalgi dan lagi.. insyaallah jadik!
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2004 08:11 AM | Show all posts

ingatan utk aku jugakkkkkk

mok nik.....lebih baik kalo tiap kali amik gambar tulis setting kamera tu masa amik gambar...kemudian kalo rasa tak puas hati.....amik dgn setting yg lain plak....dgn itu kita akan nampak perubahan pd hasil yg terakam.....mentelah plak gunakan digi cam.....rasanya takder masalah utk melihat hasil dgn cepat berbanding dgn kami org2 film......
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2004 03:19 PM | Show all posts
sorry kalau ada yg dah tengok my collection









Nak hujan


Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2004 08:12 PM | Show all posts
mak aii.. lawanya gambar2 kat sini.. :love:

aku ada jugak amik gambar sunset masa naik dari dalam laut hari tu.. kat pulau lang tengah.. tapi tu gambar filem.. kena scan dulu?? hasilnya?? serupa ke??

:stp:
Reply

Use magic Report

sendoh_7 This user has been deleted
Post time 19-11-2004 07:35 AM | Show all posts
a'kum sumer..these r my first images posted...sesaje je as self satisfaction :p
gune ixus 400...takde la lawo sgt...xleh nak compare ngan digital SLR



[ Last edited by sendoh_7 on 19-11-2004 at 08:02 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2004 05:15 PM | Show all posts
cantik la sendoh gambar2 tuu.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2004 07:06 PM | Show all posts
ok dah tu sendoh... permulaan yang baik... teruskan lagi usaha... post lagi banyak2 kat sini...
Reply

Use magic Report

Shimmy This user has been deleted
Post time 26-11-2004 07:58 PM | Show all posts


ini sahaja yang aku mampu :ah:
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2004 08:10 PM | Show all posts
Mak aiii shimmy... u look blue... :nerd:
Reply

Use magic Report

morningdew This user has been deleted
Post time 29-11-2004 01:07 PM | Show all posts
-

[ Last edited by morningdew on 4-1-2005 at 02:03 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2004 07:29 PM | Show all posts
morningdew,

Foto2 ko tak keluar la... cuba check... ;)
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2005 08:55 AM | Show all posts

SPECIALLY FOR ALL SKY LOVERS

Ntuk semua pencinta langit dan awan gemawan, meh antar photo tang ni...for a start ni buah tangan dari aku...
:malu:


Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 4-1-2005 01:34 PM | Show all posts
too dark la icelemontea
harap anda akan cuba lagi
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2005 01:55 PM | Show all posts
ilt,

Kalau nak kategorikan dalam gambar awan/langit, kita ada thread koleksi awan... kalau nak kategorikan dalam gambar malam, kita ada thread koleksi gambar malam... nanti aku transferkan posting ko ni ye...


Originally posted by icelemontea at 4-1-2005 08:55:
Ntuk semua pencinta langit dan awan gemawan, meh antar photo tang ni...for a start ni buah tangan dari aku...
:malu:


[img]http://images.snapfish.com/34279%3C8%3B23232%7Ffp58%3Dot%3E2333% ...
Reply

Use magic Report

morningdew This user has been deleted
Post time 4-1-2005 02:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2005 03:24 PM | Show all posts
ilt,

Sini sesuai kot... aku dah mergekan foto ko tadi dalam thread ni...

Originally posted by guard_x at 4-1-2005 13:55:
ilt,

Kalau nak kategorikan dalam gambar awan/langit, kita ada thread koleksi awan... kalau nak kategorikan dalam gambar malam, kita ada thread koleksi gambar malam... nanti aku transferkan posti ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2005 03:27 PM | Show all posts
Thanx guard...ni ada satu lagi..sunrise near Bidong Island sometime ago....



[ Last edited by icelemontea on 4-1-2005 at 03:29 PM ]
Reply

Use magic Report

morningdew This user has been deleted
Post time 5-1-2005 12:44 PM | Show all posts


Himalaya' under the sun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.825604s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list