Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
130343
View
637
Reply

[IKLAN] Job Vacancy in Melaka

[Copy link]

Author: lovewife       Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2010 08:47 AM | Show all posts
jobstreet ade iklankan keje kosong dlm aeon - jusco..try apply....siap ade walk in interview lg
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2010 08:55 AM | Show all posts
9# ayumi_takashi

haha..tak yah ler..hell sungguh..
kui3x ;p
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2010 05:14 PM | Show all posts
18# frz696


buat sale aka pembantu jualan ..Aku nak bukak kedai di melaka , dan mesti nak pakai pekerja kan . waktu kerja 9-6 . Gaji blh bincang , tapi syarat utama amanah dan boleh dipercayai s ...
anakpanah Post at 11-2-2010 08:54


gaji bleh bincang?
melaka kt ne?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2010 02:22 AM | Show all posts
Post Last Edit by sueria_azlee at 21-2-2010 02:23
9# ayumi_takashi  

haha..tak yah ler..hell sungguh..
kui3x ;p
Kambeng_Gurun Post at 19-2-2010 08:55


hell sungguh kah keja di sudong itew ??

haku tengok suasana tempat keja mcm okay aja..dia org panggil keja tapi haku reject sbb dpt offer lagi best..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2010 03:31 PM | Show all posts
26# frz696


gaji berdasarkan pengalaman laa  ;)

lokasi ...kat melaka tengah
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2010 04:09 PM | Show all posts
26# frz696


gaji berdasarkan pengalaman laa  ;)

lokasi ...kat melaka tengah
anakpanah Post at 23-2-2010 15:31


ko dah bukak kedai yerk..?war2kan lah kat mana ?

kalo nak keja part time aja buleh tak?

pahlawan walk apa citer?masih on lagi tak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2010 09:38 AM | Show all posts
29# sueria_azlee


masih on lagi ...skrg nie tengah buat servay dan kaji selidik utk mulakan berniaga besar sikit ...Insyah Allah kalau dah jalan nanti aku bagitau laa. ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2010 02:14 PM | Show all posts
ade x keje kosong kerani utk wanita ke area2 mlk , if ade pm aku k ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 06:49 PM | Show all posts
25# Kambeng_Gurun

da ade pengalaman mengerikan ke keja kat singtel?
sharing is caring..
huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2010 01:07 PM | Show all posts
plz contact saye untuk part time ejen penapis air dan udara Coway. komisen 1 jualan leh mencecah rm 500. penapis mudah dijual kerana kualiti antarabangsa dan kilang Coway sendiri buat penapis. pembeli  boleh membayar secara bulan2 rm 110 ke 130. service n pemasangan percuma selama 5 tahun. sebarang kerosakan ditanggung selama 5 tahun. kebanyakan yg tahu dan kebarangkalian peratusan membeli tinggi. Nawawi - 0176675187
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 02:12 PM | Show all posts
saya pun nak carik kerja kat melaka...
penat dah PJJ ngn encik suami...
tak kshla kerja apa.. janji weekdays dan halal.. hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 09:42 AM | Show all posts
25# Kambeng_Gurun

da ade pengalaman mengerikan ke keja kat singtel?
sharing is caring..
huhuhu..
ayumi_takashi Post at 19-3-2010 18:49


takdelah mengerikan..
aderlah pengalaman keje setahun lebey..
ader pro and cons keje kat situ..
lg mase tu fresh grad lg..
skrg keje lain..
lg best..
heheh

**best bile customer puji yg kiter ni adalah CSO yang best.. ;p
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 09:53 AM | Show all posts
29# sueria_azlee


masih on lagi ...skrg nie tengah buat servay dan kaji selidik utk mulakan berniaga besar sikit ...Insyah Allah kalau dah jalan nanti aku bagitau laa. ..
anakpanah Post at 2-3-2010 09:38 AM



KEJE APERR TU??
LEH PM SAYERR??
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 11:05 AM | Show all posts
Post Last Edit by sueria_azlee at 21-2-2010 02:23



hell sungguh kah keja di sudong itew ??

haku tengok suasana tempat keja mcm okay aja..dia org panggil keja tapi haku reject sbb dpt offer la ...
sueria_azlee Post at 21-2-2010 02:22


kene try keje dulu baru tau..
hell ke tak hell
;p
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 10:19 PM | Show all posts
kene try keje dulu baru tau..
hell ke tak hell
;p
Kambeng_Gurun Post at 2-4-2010 11:05


keh keh keh sis...tak ley blah...asal sebut tempat bersejarah tue terus kondem...wakaka...!!!
but really la...once u punch in trus raser biler aku nak balik...but its really good for fresh grad..bagus utk polish english sebab start masuk keje sampai balik tak berenti bercakap omputeh..naik lenguh mulut aku...but now dah keje tempat lain...once u step out..there is no turning back...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 10:23 PM | Show all posts
those yang nak keje retail but on office hour leh try kat mydin...suggestion to mydin hyper coz working environment pun ok...office pun selesa...try under inventory assistant..i used to work there before...rate gaji around 700-1500 ikot pengalaman...but kene tahan pressure ar coz keje ni takkan duduk 24 jam jer kat opis..sometimes u have to go down to selling floorn etc....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 11:42 PM | Show all posts
sesape minat jadi salesman keter, mazda is hiring...(based on banner depan showroom diorg).....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2010 09:16 PM | Show all posts
Bule terus ke jabatan Buruh kat Wsma Negeri, Tingkat 4.

Ada byk keje kosong, just htr resume kat situ ,then staff akan match kan mana yg kosong..

Bule cuba..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2010 06:41 PM | Show all posts
those yang nak keje retail but on office hour leh try kat mydin...suggestion to mydin hyper coz working environment pun ok...office pun selesa...try under inventory assistant..i used to work there bef ...
orangebear Post at 2-4-2010 22:23


ader keje parttime tak kt sane?
hihihih...
nak tambah pendapatan..
bile mu nak free ni..
dh lama tak kuar same2x..

p/s: betui sgt laa tu kat sudong..sekali dh punch..kepala asyik dok ingat bila laa nak balik...yes, no turning back.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2010 12:12 PM | Show all posts
keh keh keh sis...tak ley blah...asal sebut tempat bersejarah tue terus kondem...wakaka...!!!
but really la...once u punch in trus raser biler aku nak balik...but its really good ...
orangebear Post at 2-4-2010 22:19



hahaha..
aku pernah pergi interview kat sane..
nak masuk bangunan pon mcm da seram..
time interview agak tough la jugak kan...
tp....aku tak g pon keje sane......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084117s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list