Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
129911
View
637
Reply

[IKLAN] Job Vacancy in Melaka

[Copy link]

Author: lovewife       Show all posts   Read mode

Post time 4-2-2009 08:36 AM | Show all posts
kawan aku tgh nak cari org utk jawatan kerani akaun..syarat2..
1. ada pengalaman dlm bidang akaun - yang ni sgt la penting... sebab seblm ni dia ambik yg tak de pengalaman..haduii.. semput nak ngajau ..
2. boleh kerja dgn baik, komunikasi, tak byk karenah
3. tahan kena marah.
4. bagi kerjasama antara staff..
yg lain2 kena tanya sendiri...klu minat nanti pm aku.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 09:25 AM | Show all posts

Reply #80 sueria_azlee's post

sama la kita huhuhu....
kat carefour sabtu ahad 1 ari 100$ huhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 10:41 AM | Show all posts

Reply #82 dee_dee's post

dee_dee..hang dah p tanya ka?jom la pi sama2
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 03:34 PM | Show all posts

Reply #83 sueria_azlee's post

aku saja google jumpe ni

http://www.parttime.com.my/melak ... er_service_640.html
kat giant kat guardian sabtu ahad 10 jam rm 100 gk...
igt pkai mail je apply
jum
eh org mlk kat ne? keje mana?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 12:38 PM | Show all posts
hai geng..
aku perlukan pekerja di air keroh melaka

1) tukang masak (mempunyai kenderaan)
2) pembantu kantin / pembuat air
3) pembuat roti canai
4) cashier
5) supervisor untuk cleaning services...

sila call aku urgent! 012 354 7220 / 012 250 8805
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 02:37 PM | Show all posts
elle..data entry tade ker?
kui3x...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 03:25 PM | Show all posts

Balas #80 sueria_azlee\ catat

kalau dapat lubang keje part time memana kat melaka cakap la gak....dah kritikal gak aku nih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 04:46 PM | Show all posts
Originally posted by shuffeak at 1-2-2009 10:00 AM
smalam ade cust cr ko lagi
dia nk dispute pasal hot100 forfeited


elo...nak nyampuk...aku pun ex sudong gak..tp aku backroom ... under fixed line business ....
so x la mcm korang...sesekali sesekala ada gak dpt cust mcm siot...tp nasib aku nyer TL sempoi...tp aku x lama keja sana coz gaji rendah giler...banyangkan gaji spm dgn degree beza rm 200 jer...dpt good offer aku cabut laa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2009 05:49 AM | Show all posts
Originally posted by Kambeng_Gurun at 17-2-2009 02:37 PM
elle..data entry tade ker?
kui3x...


data entry takde la.... aku tak memerlukan buat masa ni...
kalau ko nak data entry gaji lebat ko mintak hsbc or city bank..
bergantung ko dapat negara mana.. tapi semestinya based dekat malaysia..
kalau dapat singapore triple gaji...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2009 08:19 AM | Show all posts
Originally posted by Z77 at 17-2-2009 15:25
kalau dapat lubang keje part time memana kat melaka cakap la gak....dah kritikal gak aku nih..


aku pun masih mencari2 lagi keja part time ni...dulu haku nampak bersepah2 iklan kat 7E nak pakai part time..la ni dah tak ada lagik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2009 03:03 PM | Show all posts

Reply #89 elle_gogo's post

aku nak part time jer..
cr duit lebih skit..
(^_^)
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2009 10:04 PM | Show all posts
Originally posted by elle_gogo at 17-2-2009 12:38 PM
hai geng..
aku perlukan pekerja di air keroh melaka

1) tukang masak (mempunyai kenderaan)
2) pembantu kantin / pembuat air
3) pembuat roti canai
4) cashier
5) supervisor untuk cleaning services...

sila call aku urgent! 012 354 7220 / 012 250 8805


pe keje tu?????

bole tau???
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2009 05:23 PM | Show all posts

Balas #92 airfilterbersih\ catat

tugas supervisor untuk cleaner.
kena awasi pekerja2 dan kawasan sekitar dalam jadual kena make sure in good conditon..
cth : dalam sebuah shopping complex. ada 10 org cleaner. dan sorang akan jadi supervisor untuk awasi semua kerja2 dijalankan dengan sempurna.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2009 09:49 PM | Show all posts

Reply #93 elle_gogo's post

ow...checking la kirenye....
mane tempt lu pat tender???
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 11:32 AM | Show all posts

Jawatan Kosong Pereka/web designer di melaka

pada sesiapa yg masih mencari2 kerja or menganggur...di sini ada jawatan kosong di syarikat abg saya yang hendak di buka di melaka..kelayakan nya seperti berikut:

Pereka Grafik/web designer

- pemegang Diploma / Degree dlm Art n design
- fresh graduate or yg berpengalaman di galakkan
- boleh menggunakan software Adobe illustrator,photoshop, dreamwave, flash n indesign
- pemohan dari melaka di utamakan
- boleh berinteraksi dgn baik
- boleh menggunakan MAC
- Gaji Permualaan RM950 tetapi bergantung pada pengalaman

sesaper yg berminat boleh send resume dan beberapa artwork yg terbaik di lien_joe83@yahoo.com
pada yang tersenarai akan kami hubungi dgn segera..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 11:58 AM | Show all posts
confirm aku tak berkelayakan
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 12:09 PM | Show all posts
kalau part time boleh tak? my hubby mmg pandai dari segi penggunaan software kat atas..n dia buat part time web..so kalau dia nak keje part time je boleh ke? sbb dia gomen servant
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 03:44 PM | Show all posts
kalo part time x boleh la coz abg saya nie bkn dlm bidang design nie so dier harapkan yng berkelayakan menjaga syarikat dier nnt biler dier tak der..sorry la nur_qasih
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 04:47 PM | Show all posts
- pemegang Diploma / Degree dlm Art n design ---->>> nih je aku takdok
- fresh graduate or yg berpengalaman di galakkan
- boleh menggunakan software Adobe illustrator,photoshop, dreamwave, flash n indesign
- pemohan dari melaka di utamakan
- boleh berinteraksi dgn baik
- boleh menggunakan MAC
- Gaji Permualaan RM950 tetapi bergantung pada pengalaman
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2009 08:15 AM | Show all posts
Originally posted by zacko_inc at 26-2-2009 04:47 PM
- pemegang Diploma / Degree dlm Art n design ---->>> nih je aku takdok
- fresh graduate or yg berpengalaman di galakkan
- boleh menggunakan software Adobe illustrator,photoshop, dreamwave, f ...


bro...if u are looking for a permanent job as web programmer, contact me ya. My boss don't care much abt qualification, as long as u have the 'expertise' , have portfolio to show him.....& must be able to converse in English...die mat saleh daaaa.....


hokeh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085989s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list