Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
131311
View
637
Reply

[IKLAN] Job Vacancy in Melaka

[Copy link]

Author: lovewife       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2010 01:33 PM | Show all posts

tolong ye!!!

Salam,,,macam mane nak jadi agen insurans parttime kat melaka...
ada ape2 kelayakan ke?
minat nak wat duit tambahan...
kalau sape2 yang tau tolong inform  ye....
terima kasih....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2010 01:53 PM | Show all posts
1# frz696

Mula2 kena pilih dulu insuran apa yg u berminat..then cari senior dia...hehehe

Pastu jangan lupa ambil exam tau...klu gagal tak leh jadi ejen insuran ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2010 03:50 PM | Show all posts
10# frz696
Kilang kat berendam? Tau x apa nama kilang tu,at least leh gak goggle alamat n contact no.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2010 10:29 PM | Show all posts
kilang syntronik asia kat batu berendam nak pakai ramai staff ..dari operator level sampai engineer..kilang ni located betul2 kat depan kilang matsushita yg dah tutup tuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2010 12:44 AM | Show all posts
1# frz696  

Mula2 kena pilih dulu insuran apa yg u berminat..then cari senior dia...hehehe

Pastu jangan lupa ambil exam tau...klu gagal tak leh jadi ejen insuran ni...
bnmbnm Post at 8-2-2010 13:53

cari senior?
maksud bnmbnm?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2010 12:50 AM | Show all posts
kilang syntronik asia kat batu berendam nak pakai ramai staff ..dari operator level sampai engineer..kilang ni located betul2 kat depan kilang matsushita yg dah tutup tuh
sueria_azlee Post at 8-2-2010 22:29

betul3...ko ringankan je kaki ko datang sini untuk survey,,,pilih je mane kilang yang ko berkenan kat hati pastu apply..ada rezeki mesti dorang panggil punya,bawak lah lebih2 resume,x payah datang banyak kali nanti.
xde benda datang bergolek tanpa usaha beb....bukan syntronic je.banyak lagi area sana nak pakai..
usaha beb usaha...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2010 01:51 AM | Show all posts
kalo ko minat,ko pm aku....
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2010 09:22 AM | Show all posts
kilng2 skitar batu brendam mmg byk vacancy skrg ni..nak ngan x je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2010 11:41 AM | Show all posts
kalo ko minat,ko pm aku....
kereta_kodok Post at 9-2-2010 01:51
ko insurans pe?
tak tau nak pm la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2010 12:36 PM | Show all posts
13# frz696
Aku cuma ada experience dlm admin je,keje operation aku mmg tak tau langsung. Ok, thanks 4 da info. Nnti aku jalan2 pi usha kilang area bt. berendam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2010 11:14 AM | Show all posts
13# frz696  
Aku cuma ada experience dlm admin je,keje operation aku mmg tak tau langsung. Ok, thanks 4 da info. Nnti aku jalan2 pi usha kilang area bt. berendam tu.
No_entry Post at 9-2-2010 12:36

admin pong ada jugak.....cuba ler apply dolu.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2010 05:02 PM | Show all posts
nak kerja dgn saya tak ? tapi buat sale la ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2010 06:48 PM | Show all posts
5# frz696

Aku buat Takaful PrudentialBSN & Prudential(Conventional).Kalau minat,leh contact aku:019-631 7282
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2010 08:40 PM | Show all posts
5# frz696  

Aku buat Takaful PrudentialBSN & Prudential(Conventional).Kalau minat,leh contact aku:019-631 7282
Kancil920 Post at 10-2-2010 18:48

ok gak..ko punya opis kat melaka ke?yang dekat bacang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2010 08:44 PM | Show all posts
nak kerja dgn saya tak ? tapi buat sale la ...
anakpanah Post at 10-2-2010 17:02

kerja pe?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2010 08:54 AM | Show all posts
18# frz696


buat sale aka pembantu jualan ..Aku nak bukak kedai di melaka , dan mesti nak pakai pekerja kan . waktu kerja 9-6 . Gaji blh bincang , tapi syarat utama amanah dan boleh dipercayai serta boleh bekerja di bawah kawalan yang min ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2010 09:21 AM | Show all posts
sape2 ade lobang kosong utk admin clerk ke bgtau aku k
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2010 11:20 AM | Show all posts
mbmb ada kosong...esok tutup
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2010 10:58 PM | Show all posts
kat JTR Melaka ada berlambak2 keje kosong...ndak dan tak ndak je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2010 02:13 AM | Show all posts
JTR tu ape?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085302s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list