Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
30757
View
36
Reply

komik Pendekar Laut

[Copy link]

Author: bangcak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-3-2013 07:50 AM | Show all posts
abg aku suke
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2014 07:45 PM | Show all posts
I ada beli tapi tak habis pon.. yang suke baca ni arwah abang. I lebih suka alam perwira, wira2 keinderaan, wira kembar dan pedang setiawan. Ada jugak beli raja rimba. Tapi mak oi lambat gila nak habis. Koleksi yang i kumpol sampai habis adalah alam perwira dan wira2 keinderaan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 10:36 PM | Show all posts
walaupun wira tunggal mcm mengarut tp aku lg suka dari pendekar laut sbb wunan kuat nk mampos..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2014 01:51 PM | Show all posts
terlampau melampau sangat sambungan dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
garyura replied at 6-2-2012 02:04 PM
bukan xinan mati kira tamat la cerita dia....aku ada simpan full collection pendekar laut ni...bilik ...

bro nk jual tak klu full aku offer rm500 0189826607
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau ada yg nk letgo bgtau ye sy offer hrga tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2016 03:51 PM | Show all posts
Edited by garyura at 5-5-2016 03:57 PM
yancik replied at 20-4-2016 04:18 PM
bro nk jual tak klu full aku offer rm500 0189826607

sayang woo nak jual...tp kalau komik jejak wira ada la nk letgo...alam perwira, pendekar laut, slam dunk aku ada full collection...jejak wira, juara wira, raja rimba, wira2 keinderaan, wira tunggal dan pedang setiawan koleksi tak penuh sbb berenti tengah jalan....kreko episod 1 hingga tahun 2010...sekarang nk samurai x je belum cukup koleksi lg tp dia punya anime aku dah beli cuma tak sama mcm komik
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2016 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
garyura replied at 5-5-2016 03:51 PM
sayang woo nak jual...tp kalau komik jejak wira ada la nk letgo...alam perwira, pendekar laut, sla ...

salam bro..ade komik mahu let go ke.??
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2017 09:22 PM | Show all posts
zairi123 replied at 31-12-2016 07:25 PM
salam bro..ade komik mahu let go ke.??

ada jejak wira...

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
garyura replied at 1-1-2017 09:22 PM
ada jejak wira...

jejak wira lama ke baru bro..blh wasap sy 0172670040
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sape ada nk jual komik meh la bantu aku beli
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
garyura replied at 1-1-2017 09:22 PM
ada jejak wira...

bro klau jejak wira lama yg lukisan petak2 tu ade full set aku offer rm400-500
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
garyura replied at 16-4-2012 05:10 PM
Reply 15# syimie

aku ada komik pendekar laut lengkap semua kecuali #104 kot pasal dah abis kat k ...

bro nk jual tak pendekar laut tu?sy offer rm300
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 01:55 PM | Show all posts
HI
GROUP MEMBEr
siapa ada nak jual Pendekar Laut..nak jual bole pm 012 7994690..best price aku bagi

paichow
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
zairi123 replied at 8-1-2017 02:59 PM
jejak wira lama ke baru bro..blh wasap sy 0172670040

lama tp tak cukup full set
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
yancik replied at 8-2-2017 01:15 PM
bro nk jual tak pendekar laut tu?sy offer rm300

pendekar laut ada set lengkap 3 generasi tp tak jual bro
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bini dok marah kata takde tempat aku terpaksa renovate rumah nk simpan komik
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096618s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list