CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6322|Reply: 40

[2012] SUMPAHAN KUM KUM

[Copy link]
Post time 31-1-2012 10:31 PM | Show all posts |Read mode
Tak der org tengok citer ni...best ok....korang mesti tercabut jantung tgk citer ni...


gossipnya: lydiawati terbang tudung dlm citer ni???...awek cun2....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 31-1-2012 10:58 PM | Show all posts
blm tgk lg
baca review kt blog2 kate citer ni mnjadi seramnyer
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2012 11:12 PM | Show all posts
dh tgok dh 3 hari yg lepas ke 2 hari yg lepas, tak ingat

bg iols tak seram langsung..tp last part cite tu lawak plak..yg masa roh c Mila tu keluar dr badan feroz dh habis bc yaasin bru  roh tu kuar

klu korang perasan part feros kena rasuk tu ad part dia tindih anak dia tu..mst budak tu sakit2 kan..tp terpaksa tahan

last2 bini dia pakai susuk gak..mst dh blajar dr mak mertua kottt

so sapa2 yg bru pakai susuk tu, 44 hari ke 49 hari tak boleh tgok cermin (pantang) klu dilanggar muka akan buruk blek then cara2 nak cantik balek mst minum darah anak dara sunti ( 9org)

a'ah lydiawati dlam ni tdung dia terbang..nak mendalami watak kot last2 muka berulat sbab mengamalkan ilmu hitam n ssah nak mati

bagi sesiapa yg dh tgok cite ni..ap pengajaran cite ni ek..aku x bleh nak tangkap pun sbab last2 bini c feroz ni pun pakai benda tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-1-2012 11:46 PM | Show all posts
byk pengajaran citer ni ok:

1. Jgn kutuk org hodoh sedangkan diri tu pun bukannya lawa gemok pulak tu: merujuk pd sigemok kawan sekilang hantu

2. Kejadian Tuhan tu ada hikmahnya...kalu muka tu hodoh Allah dah bantu lah tu..kalu comel terus jadi riak bongkak dan shiok sendiri...spt Hantu dlm citer ni + ADLIN AMAN RAMLI

3. Jangan jadi bodoh...pi bunuh anak tukang buat susuk tu pasai apa??? bongok sgt hantu...kan budak2 kilang byk...bunuh je satu2...choi
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2012 11:55 PM | Show all posts
aku tgk dah citer ni...seram yg menjadi jika dibandingkan dgn muvi melayu seram lain. wpun ada beberapa scene perlu diperbaiki.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2012 12:01 AM | Show all posts
Reply 5# cyndore

jauh berganda lagi OK dr KERAMAT yg hazab tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 12:14 AM | Show all posts
yup...wpun aku xtgk Keramat tu...kikikiii....mungkin sbb hantu kum2 tu popular masa aku budak2 dulu...mebi tu sikit sbyk mpengaruhi aku.
even geng aku pun setuju citer ni best dan jln citer xde la serabut mcm al-hijab tu....
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 12:54 AM | Show all posts
mgkn sbb iols anak dara.. sbb tuh tingin nk tg.. sbb kan cinte misteri urban nih.. time remajah takot bile kes ni berleluasa...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 1-2-2012 02:06 PM | Show all posts
byk pengajaran citer ni ok:

1. Jgn kutuk org hodoh sedangkan diri tu pun bukannya lawa gemok pula ...
harisbee Post at 31-1-2012 23:46


adlin ke jd hantu??
Jangan jadi bodoh...pi bunuh anak tukang buat susuk tu pasai apa??? bongok sgt hantu...kan budak2 kilang byk...bunuh je satu2...choi

   
sape soh main buaian mase tu padan muke kena bunuh..anak dgan mak sama jah lagi satu..asal lampu toilet ms scene kena bunuh tu ek..rosak ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 02:25 PM | Show all posts
Reply 9# CauPandin


    heheheh...tu kira efek pd kwujudan entiti kekdahnya....
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 02:28 PM | Show all posts
Reply  CauPandin


    heheheh...tu kira efek pd kwujudan entiti kekdahnya....
cyndore Post at 1-2-2012 14:25


very der sgat scene..klu takde pun takpe
komen ala2 professional
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2012 08:42 PM | Show all posts
adlin ke jd hantu??

   
sape soh main buaian mase tu padan muke kena bunuh..anak dga ...
CauPandin Post at 1-2-2012 14:06



adlin kan dulu ada tahi lalat hidup kat pipi...masa tu ala ala humble la...rasa rendah diri...lepas buat make up kosmetik...terus berlagak..kalu jadi juri dia lah paling meletop kat donia ni...lepas tu hampir nak tarik2 rambut dgn chef wan...kan bagus kalu terus ada tahi lalat bertempek kat pipi tu...

lampu kat toilet tu rosak ler lip lap lip lap...lembab betul pompuan tu nak pi berak..kata dah x tahan..kalu aku laju je masuk..lepas tu prok prok..basuh terus cabut...ni terhegeh2....kata nak berak sgt...sesuai kena bunuh kan...tp dia comel...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 09:40 PM | Show all posts
adlin kan dulu ada tahi lalat hidup kat pipi...masa tu ala ala humble la...rasa rendah diri... ...
harisbee Post at 1-2-2012 20:42


aku mmang tak suke c adlin tu mcm la kritikan dia tu bgus sgat,,last2 jadi tenaga pengajar kat af nun bru padan muka dgar org kritik student dia lak
hahahah tau takpe...tp klu aku kan,..wpun dh sarat nak berak n lampu toilet lip lap lip lap terus aku tak jd nak memerut mcm kat fakulti aku dolu2..aku rela berlari blek kolej
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2012 08:27 AM | Show all posts
br tgk citer ni smlm...

best sgt2...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2012 08:34 AM | Show all posts
aku mengandung..tapi aku nak tengok cite ni bleh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2012 09:37 AM | Show all posts
aku tgk mlm td kt tgv..serious annoying bini feroz tu jerit.but overall 3.5 over 5 star..pocong lydiwati lagi seram dr muka mila tu.hahaahahah.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-2-2012 10:14 AM | Show all posts
dah tengok cite ni..boleh la..seram la jugak..byk part kita xduga hntu tu nak muncul..part last paling best..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2012 10:24 AM | Show all posts
semalam aku gi tgk kat klcc cite ni...
aku bagi 3.5 drpd 5 (utk nilai aku sndiri)...
feroz berlakon best n menjadi..salute dia...
pengajaran cite ni..kadang2 ada sebab Tuhan bagi muka hambaNya tak cantik...
mungkin kalau dia cntik..dia jadi berlagak dan lupa diri...
1 lagi..cantik pun tak jamin kebahagiann..keikhlasan diri yg menjadi asas kebahagiaan...

pasal lydiwati buka tdung mngkin sbb nak jadi org yang amalkan kecantikan cara salah...
kalau dia berlakon pakai tudung..tak real..positif think daripada aku mngkin lydia dah menopose sbb tak salah nak buka tudung...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2012 10:27 AM | Show all posts
satu lagi tambahan...
kita kena jaga amalan kita supaya ada kes2 kena rasuk..bkn asyik nak melalak..meraung..
baca ayat2 pendinding..amalkan..syaitan suka org mengalah dengan dia..sbb tu diaorang jadi berani dengan kita...{:4_231:}
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2012 12:23 PM | Show all posts
citer ni seram eks...... apasal masa aku tgk making dia ari tu mcm tak seram jek...

sebenarnyer..... citer ni ade berapa byk hantu?? tgk ari tu mcm byk plak antu dia
memula si mila budak kilang tu...... pastu adik si feros tu..... pastu ade plak pocong....yg makcik tu cakap som..som tuh....
pastu dlm citer ni nnti anak dia mati eks??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 04:18 AM GMT+8 , Processed in 0.096210 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list