Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
87582
View
211
Reply

Pernah Pakai Kondom?

[Copy link]

Author: orgkpg       Show all posts   Read mode

Post time 4-11-2012 08:20 PM | Show all posts
Tak paham lah..klu ada perisa pun nak buat apa..lain lah aiskrem boleh jugak makan..ini plastik..

Aku tak penah suruh laki aku pakai kondom..sebab aku rasa mcm tak best je umpama korek idung pakai sarung tangan..mana nikmat beb..tapi aku tak pernah lah korek idung pakai glove..kang korang ckp aku dah try pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2012 12:33 AM | Show all posts
ada kondom lebih keras
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 04:05 PM | Show all posts
Pernah pakai sekali je...tak selesa betul bila buat hubungan seks... air pulak bertakung dlm tu dan rasa geli
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2012 05:55 AM | Show all posts
sekarang ada macam2 flavour ... yang tak lagi flavour durian
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 09:48 AM | Show all posts
aku sbgai lelaki malu nk baca thread ni...hehehe.
sb aku xkawen lg kot..
bese org da kawen ni terlalu open kn...slalu ckp xberlapis walau dpn staf pompuan,
kdg2 ade staf pmpuan y melayan jer bile staf lagi duk sebut2...
pompuan y nyahut tu memang terserlah kegedikannyer...
huhuu
heran2....
mane pegi tamadun kite...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 09:09 PM | Show all posts
pakai yg berbonjol2 perg best
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 12:26 PM | Show all posts
dah cuba banyak brand dan perasa ... tak pakai lagi best, nyum nyum
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2012 08:20 AM | Show all posts
nekcivic posted on 14-11-2012 09:48 AM
aku sbgai lelaki malu nk baca thread ni...hehehe.
sb aku xkawen lg kot..
bese org da kawen ni terl ...

open je bro. haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 08:25 AM | Show all posts
vankyreel posted on 2-12-2012 08:20 AM
open je bro. haha

oraitttt...hahahaha


Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 04:27 PM | Show all posts
x best kalo pakai..x natural..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2013 12:30 AM | Show all posts
Ada bepuluh2 kotak lagi..heheh
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2013 11:16 AM | Show all posts

tahan lama skit la kan kalu pakai....toi dak .....
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2013 08:11 PM | Show all posts
bini tak suka..nak yg ori..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 12:16 PM | Show all posts

x pernah ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 10:43 AM | Show all posts
Masa belum kahwin dulu selalu la guna kondom.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2013 11:32 AM | Show all posts
ada try yang nampak berduri tu x?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2013 12:36 PM | Show all posts
asasindino posted on 6-2-2013 11:32 AM
ada try yang nampak berduri tu x?

berduri?? hihihihi kalau tgk channel indon pernah tgk iklan kondom ni... komdom yg berbonggol- bonggol... dalam iklan plak pasangan naik scooter sambil melalui jln yg berbonggol-bonggol (ada banyak bumb) hihi si pompuan plak tersengig sengih... (iklan katun jer la)...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2013 10:43 AM | Show all posts
pakai condom tak syiok....
original bagus...!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2013 10:53 AM | Show all posts
original is the best....rse mungkin pasangan akan sakit kot sebab kondom ni kan plastik
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2013 06:44 PM | Show all posts
tidak suka pakai.... rasa x best.......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.291358s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list