JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
82779
View
210
Reply

Pernah Pakai Kondom?

[Copy link]

Author: orgkpg       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-1-2012 05:17 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by orgkpg at 2-2-2012 10:49

Saja nak tahu statistik lelaki / pasangan yang dah kawin terutamanya la..
lepas vote leh la bagi pendapat/cadangan /tujuan/ apa2 jerlah yg korang nak share...
Single Polls, Total 266 Users voted
29.70% (79)
10.15% (27)
23.31% (62)
3.38% (9)
1.13% (3)
32.33% (86)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2012 06:27 PM | Show all posts
tak sedap, sekian
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2012 11:48 PM | Show all posts


suka pakai yang bocor


Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 12:27 AM | Show all posts
iolls vote no.5.... bukan saje2 nak tgk tp utk siapkan kit motivation family planning
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 08:04 AM | Show all posts
no3
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 08:32 AM | Show all posts
Reply 3# buDak_gaTaL


   suka pakai yg bocor?? naper eh? explain la sikit hehehe.. kot2 ada rahsia ker.. petua ker.. hihihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 08:35 AM | Show all posts
Reply 5# encikotot

no.3 ehem.. yerlah time keras2 leh gak try nak tgk ghupa bila baby boy tu kena pakai baju fiting hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 08:42 AM | Show all posts
Reply  encikotot

no.3 ehem.. yerlah time keras2 leh gak try nak tgk ghupa bila baby boy tu kena  ...
orgkpg Post at 1-2-2012 08:35



practice make perfect . tkut slah sarung nnti. hehehe.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 08:47 AM | Show all posts
Reply 8# encikotot

ingat kan pernah pakai ngan tuut.... hahaha...

betul tu.. practice make perfect.. kot tgh beradu tenaga boleh pasang ala gaban dalam tempoh masa kurang daripada 1 saat.. hahaha( teringat cita gaban tu, siap bagi info berapa lame tempoh dia tukar baju tuh) hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 08:51 AM | Show all posts
Reply  encikotot

ingat kan pernah pakai ngan tuut.... hahaha...  

betul tu.. practice make  ...
orgkpg Post at 1-2-2012 08:47


la ni aku try pkai smbil tutup mata kuikuikui..{:4_241:}hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 09:34 AM | Show all posts
Post Last Edit by akubaik3 at 1-2-2012 09:36

aku cadangkan satu option vote lagi

, pernah pakai, saje nak try pakai (test sorang2) - belum kahwin...

so far, takde pilihan vote yg sesuai utk aku vote

kan kalau aku vote no 3, lain cite pulak jadinye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 09:36 AM | Show all posts
Reply 11# akubaik3

hang vote lah no empat.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 09:56 AM | Show all posts
panah pakai sbb nak family planning...tak best
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 10:45 AM | Show all posts
panah pakai sbb nak family planning...tak best
kurmasafia Post at 1-2-2012 09:56



    tapi berkesan dan hampir tiada side effect.. nak suruh bini makan ubat atau IUD?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 11:20 AM | Show all posts
tapi berkesan dan hampir tiada side effect.. nak suruh bini makan ubat atau IUD?
sudugarpu Post at 1-2-2012 10:45



   aku pakai implan..tahan 3thn...tak gaduh mkn ubat..tak gaduh cucuk..tak payah tebalkan muka beli kondom..ahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 03:45 PM | Show all posts
Reply 15# kurmasafia

implan ni camana eh? leh share2 sikit.. kot ada forumer yg lain berminat... nak tau jugak kekdah nyer
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:36 PM | Show all posts
family planning yang tak berape berkesan....
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:42 PM | Show all posts
ehem sje nk jwb utk pihak pompn..aku ske huby aku pkai yg ade texture...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:49 PM | Show all posts
Reply  kurmasafia

implan ni camana eh? leh share2 sikit.. kot ada forumer yg lain berminat... na ...
orgkpg Post at 1-2-2012 15:45



   oh..implan tu rod hormon.panjang dlm 4cm tanam dlm lengan bawah kulit..kira perancang kuarga la..harga dlm rm320 kalu pasang kat LPPKN..kalu klinik swasta mahal sgt...tahan 3thn..tak perlu nk rancang kuarga guna kaedah lain..pas pasang bleh buat aktibiti mcm biasa..kalu nk buka sblm cecah 3thn pon boleh...nk pasang kena pasang waktu period..baru berkesan....


side efek...tak period utk jangka waktu yg lama...berat badan depend pd body masing2..ada naik ada turun...


kesan efek lain: takyah tebalkan muka beli kondom dah...boleh on bila2 masa tanpa was2...

pesanan penaja: pakai kondom tak best aku habaq hang.....hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 05:46 PM | Show all posts
ehem sje nk jwb utk pihak pompn..aku ske huby aku pkai yg ade texture...
miss_jb Post at 1-2-2012 16:42


aku tgok ade yg texture tgn kecik2 tu... fuhhhhhhhh tkut tgok. hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057430s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list