Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23319
View
576
Reply

[PERTANDINGAN] D'CARI LA'RACE 2012 ! Baca pos NO#574

 Close [Copy link]

Author: juju_amin84       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-2-2012 04:02 PM | Show all posts
Hahahaha, skang ni sasaran utama adalah kredit 3000 tu.... hahahahaha...
budakgraphic Post at 1-2-2012 15:56



   okiess..gudluck ..ngeh..ngeh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 04:03 PM | Show all posts
Reply  budakgraphic


    malam ? .. i office hour saja .. malam i off pula .. malam nak layan 2 ...
tuakang Post at 1-2-2012 15:56



   uolss cr la geng yg blh on9 mlm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 04:03 PM | Show all posts
mohtip...budakgraphic je yg over kat sini..
huhu...

err..
tuakang..
wa pun minat metallica gak ...
yeepi_33 Post at 1-2-2012 16:01



   dier tgh smngt gitu
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:03 PM | Show all posts
Reply  budakgraphic


    malam ? .. i office hour saja .. malam i off pula .. malam nak layan 2 ...
tuakang Post at 1-2-2012 15:56



Uiks? Bukan ke selalunya u online malam meyh?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:05 PM | Show all posts
Reply 84# budakgraphic


    he,,he, i x online malam .. jarang ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:06 PM | Show all posts
dier tgh smngt gitu
juju_amin84 Post at 1-2-2012 04:03 PM



   
tak dinafikan lagi..
dh terlebih 'semangat'...
huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:08 PM | Show all posts
okiess..gudluck ..ngeh..ngeh
juju_amin84 Post at 1-2-2012 16:02



hehehe, trimas... trimas...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:09 PM | Show all posts
Reply 82# juju_amin84


    he,,he,, tgk dulu la.. thanks juju ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 04:09 PM | Show all posts
tak dinafikan lagi..
dh terlebih 'semangat'...
huhu
yeepi_33 Post at 1-2-2012 16:06



   target to be the best
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:10 PM | Show all posts
Reply  budakgraphic


    he,,he, i x online malam .. jarang ..
tuakang Post at 1-2-2012 16:05



   Owh, ok.... btw, sya-syah online ke hari ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 04:10 PM | Show all posts
hehehe, trimas... trimas...
budakgraphic Post at 1-2-2012 16:08



   jgn give up tgh jln sudah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 04:10 PM | Show all posts
Reply  juju_amin84


    he,,he,, tgk dulu la.. thanks juju ..
tuakang Post at 1-2-2012 16:09


saje2 join game tmbh kenalan gitu
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:23 PM | Show all posts
soklan:

1-  assignment tu contoh dia cmne?

2.  cm pitstop tu..salah sorang team pun boleh kan?..tak semestinye dua2 kan?..cm dlm version tv nye amazing race tu..(dua2 kena ada on the carpet ke menda ntah nama nye..)

huhu
maaf..lau soklan..cm kurang bijak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 04:31 PM | Show all posts
soklan:

1-  assignment tu contoh dia cmne?

2.  cm pitstop tu..salah sorang team pun boleh kan? ...
yeepi_33 Post at 1-2-2012 16:23


katakan asigment tu nanti uolss masa tu clue kt bod melaka, so asigment tu adalah berkaitan bod melaka..kalo clue ms tu kt bod borak, maka topik berkaitan ngn borak2 ker iols akan kasik..kekeke...pitstop tu mmg kena salah seorang sajer yg kasik jawapan ke mod ...sng skit nk judge..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:33 PM | Show all posts
Huhuhu, mmg sengit ar kalau diorang tu pun join... Semua stok online 24 jam sehari... hahahaha ...
budakgraphic Post at 1-2-2012 13:38



   haha aku lom register lg kau da tercabar..hahaha

ni yg aku mls nk men mcm ni...laluan mudah

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2012 04:37 PM | Show all posts
haha aku lom register lg kau da tercabar..hahaha

ni yg aku mls nk men mcm ni...laluan mu ...
Prince3019 Post at 1-2-2012 16:33



   jom le join.leh tmbh kedit
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:38 PM | Show all posts
Post Last Edit by juju_amin84 at 1-2-2012 17:01
okay..

soklan lagi:

1.  setiap clue yg dh berjaya dijwb..kena pm or..tunggu bila pitstop nnt.. Bukan. Xperlu pm biler dh jumpa clue..just continue the game only. Dalam stp clue tu ade instruction. except kalo dalam instruction tu ade tulis kena pm mana2 mod.br pm..hehehe

2.  Setiap minggu, game akan berlangsung mulai ISNIN 9 am dan berakhir HARI JUMAAT 5 petang. So x semestinya anda kn online siang je tuk cr clue. Yang penting, kerjasama dalam group. Group yang paling awal PM akan dikira as pemenang.

err..yg ni yeepi agak blur..
jap nak tny;
-  sepanjang minggu ni..cari clue..and on the friday tu ke pitstop? Pitstop x semestinya friday..let say, uols berjaya dapat clue 1,2,3 pd hari isnin, dah siapkn assigment and dapat gak smpai ke pitstop pd hari yang sama, tu dikira bonus la sb uols dpt selesaikan race secepat yang mungkin.
-  means..lau by 5pm kitaorg tak pm or post apa2..kira disingkir ke? Once uolss dapat je pitstop, uolss blh terus pm salah sorang mod untuk pemberitahuan. Xperlu pos dalam thread. Kalo jawapan x betul sama ngn skema jawapan, we oulss akan inform u oulss tuk betulkan.
-  ke...nak kena ada kat pitstop by  5pm? Dah ternagkan kt atas. Nanti iolss tepek cth GAME yang dibuat sebelum neh



err..pestaim main..
so..mmg nak byk kena tanya
mohon...mod tak kisah...  ok sajok
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 04:42 PM | Show all posts
jom le join.leh tmbh kedit
juju_amin84 Post at 1-2-2012 16:37



   lex lu mama...

team kuat2 selalu register lmbt...klu bole nk register 5feb



U CAnt C ME
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 05:00 PM | Show all posts
jgn give up tgh jln sudah
juju_amin84 Post at 1-2-2012 16:10



Rasanya tak semudah itu kot? hehehe, so kiranta nnt 6hb, uolls akan buka satu thread baru utk clue, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2012 05:01 PM | Show all posts
Reply 78# budakgraphic


    you wish grepik you wishh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098284s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list