Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23526
View
576
Reply

[PERTANDINGAN] D'CARI LA'RACE 2012 ! Baca pos NO#574

 Close [Copy link]

Author: juju_amin84       Show all posts   Read mode

Post time 29-2-2012 06:28 PM | Show all posts
sape nak aku tolong, pm aku
BATUAPI8888 Post at 28-2-2012 22:05


lg 2 minggu aku nak mintak tolong bg pihak  pakwe partner aku..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 08:26 PM | Show all posts
lg 2 minggu aku nak mintak tolong bg pihak  pakwe partner aku..hehe
oceanflavour Post at 29-2-2012 18:28



   kelisa pun aku xnak. ko nak minta tolong race ngan dia ke? InsyaAllah. aku cuba.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 08:29 PM | Show all posts
kelisa pun aku xnak. ko nak minta tolong race ngan dia ke? InsyaAllah. aku cuba.
BATUAPI8888 Post at 29-2-2012 20:26



    tenkiu..aku just taknak grup aku tersingkir je time aku kawen tu... nnt tak best la tak dpt nak join korang tensen2 cari clue..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 08:33 PM | Show all posts
tenkiu..aku just taknak grup aku tersingkir je time aku kawen tu... nnt tak best la tak dp ...
oceanflavour Post at 29-2-2012 20:29


aku pun tak berapa nak pasti aku sampai penamat ke tak race ni. ni pun tengah pening.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 08:35 PM | Show all posts
aku pun tak berapa nak pasti aku sampai penamat ke tak race ni. ni pun tengah pening.
BATUAPI8888 Post at 29-2-2012 20:33



    bukan ke ko dah sampai pitstop? insyaAllah selamat utk minggu ni sbb ada je lg team lain yg lum setel asgment
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 08:38 PM | Show all posts
bukan ke ko dah sampai pitstop? insyaAllah selamat utk minggu ni sbb ada je lg team lain y ...
oceanflavour Post at 29-2-2012 20:35


memang dah sampai. ada masalah kuarga sikit. biasala. sekali sekala ada la angin bertiup.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 08:42 PM | Show all posts
memang dah sampai. ada masalah kuarga sikit. biasala. sekali sekala ada la angin bertiup.
BATUAPI8888 Post at 29-2-2012 20:38



    oooo...kalu bertiup sepoi2 bahse takpe.. jgn bertiup kencang udah la..

team-mate ko kan ada utk back-up race...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 08:44 PM | Show all posts
oooo...kalu bertiup sepoi2 bahse takpe.. jgn bertiup kencang udah la..

team-mat ...
oceanflavour Post at 29-2-2012 20:42



   team mate aku? hmmmm......dia ada hal kot
   aku jek nganggap angin sepoi2 bahasa. tapi yg sebenarnya ntah la
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 08:51 PM | Show all posts
team mate aku? hmmmm......dia ada hal kot
   aku jek nganggap angin sepoi2 bahasa. tapi yg ...
BATUAPI8888 Post at 29-2-2012 20:44



    yg sebenarnye, taufan katrina dtg melanda
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 08:54 PM | Show all posts
yg sebenarnye, taufan katrina dtg melanda
oceanflavour Post at 29-2-2012 20:51


jangan la ko. terus hilang ke'macho'an aku
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2012 09:22 PM | Show all posts
Assalammualaikum+Salam Sejahtera ..


post mortem+result penuh d'cari la'race minggu ke tiga telah dipostkan kat sini :


>> KLIK KLIK <<


pasa peserta dijemput masuk+post untuk claim hadiah kredit mingguan anda


sekian, terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2012 09:08 PM | Show all posts
Assalammualaikum + Salam Sejahtera

keputusan race MINGGU KE-4 sudahpun dipostkan kat sini :

>> D'CARI LA'RACE 2012 ~ Keputusan RACE 4 @ 9.3.2012 9 pm~ <<

para peserta diminta masuk+post ntok claim hadiah kredit mingguan anda .. tQ
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2012 05:32 PM | Show all posts
Assalammualaikum + Salam Sejahtera

perhatian kepada semua peserta d'cari la'race ..

keputusan minggu ke5 akan diumumkan di thread ni :


KLIK KLIK >> D'CARI LA'RACE 2012 ~ Keputusan RACE 5 << KLIK KLIK


pada jam 9 MALAM, JUMAAT - 16 MAC 2012 ..


para peserta diminta untuk post di thread tersebut untuk claim kredit mingguan anda .. tQ
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2012 07:43 AM | Show all posts
Post Last Edit by juju_amin84 at 20-3-2012 07:46

JADUAL WAKTU PM UNTUK SELASA 20.3.2012

As ditulis kat post mortem before2 nih (LEG 4 - 5), paling awal PM akan dientertain kul 8 am. dan paling lambat kul 11.30 pm tiap hari. Any PM yang masuk dalam durasi bukan masa nih mmg xkan dilayan dah .. and mungkin akan dikenakan penalti ..Xd apa2 announcement pun saya buat pasal pertukaran waktu nih ,so maksudnya valid la

Untuk LEG 6 nih...as described dalam pos selepas postmortem dlm LEG 5, masa untuk PM akan diberitahu setiap hari .

SELASA 19.3.2012

Morning session = 8.30 am - 1 pm
Evening session = 2 pm - 3 pm
                          = 5 pm - 7 pm
Night session = 8 pm -  9.30 pm
                      = 10 pm - 12 am

mana2 PM masuk bukan dalam waktu nih mmg xkan dilayan yer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 04:07 PM | Show all posts
ATTENTION! NEW PENGUMUMAN!

CLUE 1 AKAN  DILETAKKAN DI THREAD HIJAU CAM BIASA PADA PUKUL 5 PM..HARAP MAKLUM..........



Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2012 04:48 PM | Show all posts
ATTENTION! NEW PENGUMUMAN!

CLUE 1 AKAN  DILETAKKAN DI THREAD HIJAU CAM BIASA PADA PUKUL 5 PM..HAR ...
juju_amin84 Post at 26-3-2012 16:07


bru nk PM
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 05:02 PM | Show all posts
bru nk PM
Prince3019 Post at 26-3-2012 16:48



   
motip sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.863170s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list