Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
23171
View
58
Reply

[IKLAN] kat mana nak derma baju lama?

[Copy link]

Author: cleoputri    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-1-2012 08:05 PM | Show all posts

[IKLAN] baju terpakai...

Post Last Edit by juju_amin84 at 22-3-2012 20:56

HELO SEMUA... MINGGU LEPAS BARU HABIS BUAT KEJE AMAL.. SKANG NAK TANYA SESAPA YG ADA BAJU TERPAKA(KANAK2 ATAU DEWASA) BOLEH PM SAYA... DARI KITA BUANG BAIK DIBERI KEPADA YG MEMERLUKAN....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2012 08:35 PM | Show all posts
sy ade byk bj terpakai ...tp lokasi sy di johor and selangor ....cmner nk bg tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2012 06:22 PM | Show all posts
nanti kita punggah almari...banyak gak tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2012 05:22 PM | Show all posts

mana ada tempat jual barang 2nd hand/barang terpakai?

{:4_237:} hi kawan-kawan, mana ada kedai macam ni ye? i nak beli tilam dan katil lah {:4_189:}
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2012 06:19 PM | Show all posts
TT area mana? kt ulu kelang ade satu kedai 2nd... mmg byk tilam n katil.......

dekat pj pon ade kedai 2nd... macam2 ade..kaki lelong... kt pj ade...kt damansara baru bukak...

http://www.kkltrading.com/
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2012 07:27 PM | Show all posts
ehhh knp pj / ulu kelang pulak.... bukan ke ini forum melaka???
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2012 09:04 PM | Show all posts
hi kawan-kawan, mana ada kedai macam ni ye? i nak beli tilam dan katil lah
weng3122 Post at 3-3-2012 17:22



   nih cr 2nd hand yg kt area melaka kah?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2012 12:26 PM | Show all posts
ohh??? mana tampatnya bos
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2012 05:34 PM | Show all posts
Reply 3# orangebear


    hahaa... xkan sampai nak punggah almari... macam x ikhlas jew...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2012 05:35 PM | Show all posts
Reply 2# juju_amiklau x kisah bleh hantar ikut pos...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2012 05:37 PM | Show all posts
klau sesapa yg dah ada kat area melaka.. bleh sumbangkan... sama2lah kita menolong sesama insan...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2012 08:04 PM | Show all posts
saya kekurangan baju, bagi le saya.. dkt malim, melaka
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2012 07:30 PM | Show all posts
hari tu 3 plastik beso kaler itam tu baju2 terpakai n ada gak yg belum pakai (siap ngan price tag) aku bg kat pekerja skola aku.. memule igt nak buang je dah sbb tak tau nak bagi kat sape.. seb baik ada gak org nak..

kt kampung aku kat tepeng pun ada 1 rak almari baju terpakai, tp hr tu ada grup tepeng kat fb aku mintak gak baju2 utk sumabngan amal...

nnt if ada lg baju2 aku bg kat ko ye TT.. aku dok kuala pilah.. takat g melaka tu tak jauh pun...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2012 03:33 PM | Show all posts
masih ade lg ke sesapa nak baju2 terpakai ni..ade tgh kemas baju2 lama saya, mmg cadang nak bg sedekah. pm saya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2012 03:45 PM | Show all posts
baju ko tu branded2 x...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2012 03:21 PM | Show all posts
rmah org tua, anak yatim
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2012 09:16 PM | Show all posts
kakak i pernah cakap kat kota cemerlang ada letak kotak untuk pakaian terpakai. itu untuk anak2 yatim. dia selalu letak pakaian lama anak2 dia kat situ. cuba try kat situ. tq
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 10:49 AM | Show all posts
lg satu ada kotak utk derma baju kat wisma negeri...btl2 sebelah pintu masuk utama belah kiri..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
evanarose84 replied at 13-3-2010 05:54 PM
bolehlah email pada saya di

dekat rumah I ada bju kurung n t shirt .elok lagi baru pakai skali dua je.Klu U nk  boleh lah.I nk kasi je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084764s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list