Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23172
View
58
Reply

[IKLAN] kat mana nak derma baju lama?

[Copy link]

Author: cleoputri       Show all posts   Read mode

Post time 8-7-2010 01:17 AM | Show all posts
i slalu letak dlm charity box kat jusco a keroh tu
charity box tu betul2 dpan mc donald

at least i tahu...
baju2 tu akan dipakai oleh org yg memerlukan
kdg2..bagi sedara mara
last2 depa buang je...bila ada yg tak muat or diorang tak berkenan
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2010 06:49 AM | Show all posts
i slalu letak dlm charity box kat jusco a keroh tu
charity box tu betul2 dpan mc donald

at least ...
Duta lover Post at 8-7-2010 01:17

oohhhhh aah kan... box besar warna ijau tu kan... thanks.. saya pun tak terfikir...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2010 05:19 PM | Show all posts
ini antara masalah yg kita hadapai di malaysia. takda organisasi yang menyelaras menda2 mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 02:20 AM | Show all posts

baju terpakai...

Sempena bulan Ramadhan yg akan datang nie...saya ingin menyeru semua yg berminat nk menderma baju bayi,kanak2 atau dewasa.. bolehlah pm ngan saya... baju ini bolehlah diberikan kepada mereka yg memerlukan..terutamanya yg mempunyai ahli keluarga yg ramai sehingga tidak mampu membeli pakaian baru utk anak2 mereka... ikhlas dari anda sedikit sebanyak boleh menceriakan hidup mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 08:01 AM | Show all posts
evana
cmna nk ctc ye? melaka area mana? saya bg byhand je bule?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 12:13 PM | Show all posts
evana
cmna nk ctc ye? melaka area mana? saya bg byhand je bule?
bungazaleha Post at 28-7-2010 08:01 AM



    evana..camne nak contact? ade baju2 yg in good condition nak di beri....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 03:19 PM | Show all posts

dERMA PINGGAN/ALATAN DAPUR/PAKAIAN DEWASA

Salam
Sesiapa yg berminat nk menderma pakaian dewasa lelaki (seluar/track/thsrt/jubah/kopiah) apa sajelah  atau alatan dapur yg tak guna mcm pinggan plastik/pinggan melamine atau cawan plastik,periuk ke,kuali ke apa ke utk dihantar ke sebuah sekolah pondok yg terbakar mmgu lepas kat Hulu Langat,Selangor.

Saya akan htr ke sana,sbb umah parents area cheras, so klu sesape ada nk bagi blh ctc /sms saya : 016-646 2121 (iza)

terima kasih byk2 ,moga2 pahala sedekah kalian akan digantikan dgn rezeki berlipatkali ganda...aminnnnn....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2010 11:30 AM | Show all posts
mana pulak pergi TT ni...dah ilang kot...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2010 02:47 PM | Show all posts
Reply 2# bungazaleha


    boleh send saya alamat awak dan no fon... nnti saya contact
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2010 02:48 PM | Show all posts
Reply 3# MrsJohn


    awk beri alamat dan contact no fon awk...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2010 05:01 PM | Show all posts
salam sy pn nk sedekah bj cane nk contact
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2010 12:50 AM | Show all posts
saya selalu gak hantar kat rumah anak yatim... coz saya dekat ngan kat sekolah diorang... so,klau nk saya bleh tolong beri pada diorang... rumah kat ner??.. nnti saya dtg amikkan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2010 01:51 PM | Show all posts
saya selalu gak hantar kat rumah anak yatim... coz saya dekat ngan kat sekolah diorang... so,klau nk ...
evanarose84 Post at 2-8-2010 00:50


rumah anak yatim mana ni eva?
saya ada gak nak sedekahkan baju anak2...yg baby dia terima tak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2010 04:36 PM | Show all posts
hantar jer kat unit pembangunan desa kat kota cemerlang
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2010 01:26 AM | Show all posts
Reply 9# peachRose  rumah anak yatim kat Sg.Udang... kalau baju baby pn diorang xkisah coz nnti diorang leh agihkan kat mereka yg memerlukan... kalau awk nk saya bleh tolong... send alamat ngan no fon awak yea...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2010 05:32 AM | Show all posts
Reply  peachRose  rumah anak yatim kat Sg.Udang... kalau baju baby pn diorang xkisah coz nnti dioran ...
evanarose84 Post at 19-8-2010 01:26



Great...! nanti saya pm awak ek...sbb baju2 tu kena sort dulu...kut ada yg terkoyak, takkkan nak bagi jugak kan...I'll keep in touch with you.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2010 10:49 PM | Show all posts
Reply 12# peachRose


    ok...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2010 11:36 AM | Show all posts
saya selalu gak hantar kat rumah anak yatim... coz saya dekat ngan kat sekolah diorang... so,klau nk ...
evanarose84 Post at 2-8-2010 00:50

tima kasih.. saya dah letak dlm box charity kat jusco tu.. kalau ada lagi nanti sy bgtau
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2010 12:51 PM | Show all posts

Ji

Post Last Edit by safada at 7-9-2010 13:03

Untuk pengetahuan semua, sesiapa yang ada pakaian lama yang mahu disedekahkan silalah datang ke Taman Merdeka Jaya setiap Ahad yang pertama setiap bulan. PERKIS - Pertubuhan Kebajikan Ibnu Sina mengumpul barang2 lama, kitar semula termasuk pakaian lama untuk dijual semula bagi mengumpul dana membantu pesakit-pesakit yang memerlukan bantuan kewangan. Sila layari laman web perkis, perkis2u.com atau facebook PERKIS Melaka. Daftarlah jadi ahli pun lebih baik, sila hubungi En Rosli Ahmad 0136941200 untuk keterangan lanjut.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2010 12:08 AM | Show all posts
saya still ade baju2 lama utk diderma, sesiapa berminat?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079379s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list