Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
75416
View
466
Reply

Berapa bulan/tahun uols kawen sebelum pregnant dengan anak pertama?

  [Copy link]

Author: miu84       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2012 11:10 PM | Show all posts
setuju....

releks2 saja....rancang pi honeymoon, 2, 3 kali pun takpa..

masa nie lah nak gi ...
my-alja Post at 11-1-2012 09:23


Macam mana drama melayu dalam FD ini nak habis alja?

Hang sendiri buat sumpah laknat konon tak mo masuk FD lagi entah dah berapa kali.....

Majuk majuk..hilang kejap..timbul lagi...majuk majuk...hilang kejap...timbul lagi.......


Hang nak MANAK sambung lagi tak???????



P.S...apa yang hang berdua tersengeh tu PARIN Dan BINGKA??????
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 11:16 PM | Show all posts
kawin.. pas 3 bulan my wife preg.. pas anak dah umur 1.5yrs.. TTC again.. tried for 4 months withour ...
Nash^Roy Post at 11-1-2012 11:08


Hang refer pada mantan isteri dulu atau dengan isteri sekarang nas???
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 11:21 PM | Show all posts
Post Last Edit by manakautau at 11-1-2012 23:23

Ada sesiapa nak kongsi pengalaman say nikahnya bulan 2, bulan 7 that same year dah lahir sorang anak.......?















Lariiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 11:31 PM | Show all posts
Ada sesiapa nak kongsi pengalaman say nikahnya bulan 2, bulan 7 that same year dah lahir sorang anak ...
manakautau Post at 11-1-2012 23:21



   5 bulan?..
sama cam aku..aku nikah bulan 4..bulan 9 bini pertama melahirkan..ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 11:35 PM | Show all posts
5 bulan?..
sama cam aku..aku nikah bulan 4..bulan 9 bini pertama melahirkan..ok tak?
lavapanas Post at 11-1-2012 23:31


Kelasssssss...hang mesti sama batch dengan si SY, deejay Sinar FM itu khen?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 11:37 PM | Show all posts
Kelasssssss...hang mesti sama batch dengan si SY, deejay Sinar FM itu khen?
manakautau Post at 11-1-2012 23:35



   dia kelas atas lagi..quota dah penuh..
aku masih boleh menambah mana2 yang kurang..

janji halalan toyibban...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 11:44 PM | Show all posts
aku masih boleh menambah mana2 yang kurang..

jan ...
lavapanas Post at 11-1-2012 23:37


IN FD?????? You have definitely come to the wrong place......dok......
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2012 11:57 PM | Show all posts
IN FD?????? You have definitely come to the wrong place......dok......
manakautau Post at 11-1-2012 23:44



   opps sorry..so where is the right place?..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 12:43 AM | Show all posts
dah vote no. 8...2 tahun kawin baru pregnant.....tak rancang pun tp bila dah masuk setahun ++ tak ng ...
zasssssss Post at 11-1-2012 10:24



   ak pun hrp ak cam ko gak ......2nd year of marriage ade la pregnant
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 03:20 AM | Show all posts
dah vote~setahun setengah baru wife pregnant, tahun pertama rilek je dulu x pikir sgt tp dlm ati berkata2 "nak anak" tp xde rejeki lagi nak buek camno smbl tahan je telinga dengar soklan2 cepumas...hehehe, lepas setahun barula pi buat ujian kesuburan, dua2 OK....lepas setahun setengah tup2 wife pregnant (x sangka pong..huhuhu)...cucu sulung parents aku....sekarang terpikir2 nak no.2 plak...ehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 06:50 AM | Show all posts
bunting pelamin tp 5 bulan preggy gugur.. cess..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 07:18 AM | Show all posts
mekaseh uols  iols rasa masih ramai masyarakat mlesia ni yang tak familiar dgn family p ...
miu84 Post at 11-1-2012 21:54



betul yunk... mmg ramai yang suka nyebok hal rumahtangga org walhal tuan empunya badan xkesah n even family pon xkesah.. so amek pendekatan macam siggy iols erk...
thx yunk.. iols pon doakan uols sekali..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2012 08:06 AM | Show all posts
dah vote~setahun setengah baru wife pregnant, tahun pertama rilek je dulu x pikir sgt tp dlm ati ber ...
Sh@rk_iR Post at 12-1-2012 03:20


kalo iols dpt anak pun dia jadi cucu sulung gak good luck for number 2!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2012 08:08 AM | Show all posts
ak pun hrp ak cam ko gak ......2nd year of marriage ade la pregnant
juju_amin84 Post at 12-1-2012 00:43


iols doakan utk kita berdua ye. amin...~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2012 08:09 AM | Show all posts
bunting pelamin tp 5 bulan preggy gugur.. cess..
syasyafina Post at 12-1-2012 06:50


so sorry to hear about that.. semoga rezeki uols akan datang tak lama lagi ya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2012 08:10 AM | Show all posts
betul yunk... mmg ramai yang suka nyebok hal rumahtangga org walhal tuan empunya badan xkesah  ...
luvly_snow8608 Post at 12-1-2012 07:18


tak hidup dek puji, tak mati dek keji, AAK ----- iols akan jadikan inih pegangan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 08:18 AM | Show all posts
tak hidup dek puji, tak mati dek keji, AAK ----- iols akan jadikan inih pegangan..
miu84 Post at 12-1-2012 08:10



   bagus!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 08:22 AM | Show all posts
opps sorry..so where is the right place?..
lavapanas Post at 11-1-2012 23:57


Board agama.......
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 08:23 AM | Show all posts
kalo iols dpt anak pun dia jadi cucu sulung gak  good luck for number 2!
miu84 Post at 12-1-2012 08:06 AM


sedang berusaha.....

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 08:26 AM | Show all posts
sedang berusaha.....
Sh@rk_iR Post at 12-1-2012 08:23


Need help?????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077915s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list