Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
21433
View
45
Reply

APA YANG ANDA MAHU DARI MODERATOR ANDA

[Copy link]

Author: tokmanting       Show all posts   Read mode

Post time 16-8-2016 03:23 PM | Show all posts
Apa yang anda mahu dari Moderator anda?

cinta ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hest replied at 16-8-2016 03:23 PM
Apa yang anda mahu dari Moderator anda?

cinta ...

Nak cinta berapa kilo?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 04:47 PM | Show all posts

infiniti.... mampu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 04:37 PM | Show all posts
hest replied at 16-8-2016 03:23 PM
Apa yang anda mahu dari Moderator anda?

cinta ...

haha mcm mintak coklat pulak yer
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2016 05:00 PM | Show all posts
nak jadi mod
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2017 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Hafiz_19 replied at 7-11-2016 05:00 PM
nak jadi mod

Hi Hafiz_19..boleh..cuba apply..nanti saya bg link..skrg nie tgh pkai hp..jd susah sket..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
purpledesire replied at 10-1-2017 09:41 PM
Hi Hafiz_19..boleh..cuba apply..nanti saya bg link..skrg nie tgh pkai hp..jd susah sket..huhuu

Ok2 saje je kalau bagi bleh gak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 11:38 PM | Show all posts
Hafiz_19 replied at 13-1-2017 11:33 PM
Ok2 saje je kalau bagi bleh gak

hehee..takpe..saya dulu amik masa yg lama nak beranikan diri utk apply jawatan moderator nie..huhuu

hafiz..jom join thread lubuk kredit kat bawah nie..buat ucapan selamat tahun baru 2017 mcm kawan2 forumer yg lain..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 03:04 AM | Show all posts

Hmmm...

purpledesire replied at 13-1-2017 11:38 PM
hehee..takpe..saya dulu amik masa yg lama nak beranikan diri utk apply jawatan moderator nie..huhu ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Terima kaseh kerana menjadi Moderator dan membantu CARI... Heh! Heh! Heh!


Jizzz... Klong! Klong!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 10-8-2018 03:04 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Terima kaseh kerana menjadi Moderator dan membantu CARI... Heh! Heh! Heh! ...

Hehee..sama2 esheng..nak berger satu esheng..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 02:57 AM | Show all posts

Eh!

purpledesire replied at 10-8-2018 11:54 AM
Hehee..sama2 esheng..nak berger satu esheng..huhuu

[AceHand SPECTaceLAR]

Bila tukar pulak ni...? Patotnya ko lar banjer burger kat aku sebelong aku mintak dulu...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2018 01:12 PM | Show all posts
AceHand replied at 11-8-2018 02:57 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Bila tukar pulak ni...? Patotnya ko lar banjer burger kat aku sebelong ak ...

hahaa..yelah..takkan setakat ucapan tima kasih jer.? mesti la nak mintak belanja sekali..huhuu





Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 01:00 AM | Show all posts

Errr...

purpledesire replied at 12-8-2018 01:12 PM
hahaa..yelah..takkan setakat ucapan tima kasih jer.? mesti la nak mintak belanja sekali..huhuu {:g ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Sila kelim ngan @admin6...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2018 08:32 PM | Show all posts
AceHand replied at 14-8-2018 01:00 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Sila kelim ngan @admin6...

hahaa..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2018 01:34 AM | Show all posts

Hmmm...


[AceHand SPECTaceLAR]

Rasa macang lama tak nampak @tokmanting kat sini... Mana dia pi haaa...?





Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2018 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 3-9-2018 01:34 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Rasa macang lama tak nampak @tokmanting kat sini... Mana dia pi haaa...?
...

Ntahlah esheng..saya pun tak tau..rasenya sejak saya pestime jd momod kat bod kwn nie dr tahun lepas lg saya tak pernah mod tokmanting..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2018 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp last seen mod tokmanting 23 July lps..maknenya mod tokmanting still ada kat forum cuma tak aktif jer kot..huhuu

@AceHand
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 07:48 AM | Show all posts
purpledesire replied at 4-9-2018 10:01 AM
Tp last seen mod tokmanting 23 July lps..maknenya mod tokmanting still ada kat forum cuma tak aktif  ...

nak tanya thread ucapan salam dah takde ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 05:21 PM | Show all posts

Hmmm...

kerisnaga replied at 15-2-2019 07:48 AM
nak tanya thread ucapan salam dah takde ke

[AceHand SPECTaceLAR]

Buat jer baru...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079430s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list