Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
21416
View
45
Reply

APA YANG ANDA MAHU DARI MODERATOR ANDA

[Copy link]

Author: tokmanting       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-1-2012 06:27 AM | Show all posts |Read mode
DARI MEJA MODERATOR

Kawan-kawan semua...

Kami dipilih  untuk mengendali/memantau/mengawasibod KAWAN DAN PERSAHABATAN (CINTA DAN EMOSI)

Harap kalian dapat memberi kerjasama yang baik kepada kami..... Kalau ada apa-apa yang nak dilapor, atau nak mintak pendapat/pandangan ... jangan segan silu, sila beritau kami

Macam biasa, sama macam apa yang Moderator lain buat,

Kalau ada posting yang tak menyenangkan/membangkit kemarahan atau mencetuskan kebangkitan emosi orang lain, akan di delete atau di buang (ini termasuk apa saja yang condong kepada kelucahan)
begitu juga dengan thread atau posting berbentuk iklan

Kalau ada thread yang tak sesuai, akan dipindahkan , tapi kalau teruk sangat, kami akan lock



Kalau sekiranya semua ni terlepas dari pandangan kami, harap kalian sudi-sudikanlah bagitahu kami.. Mana-mana yang rasa posting sendiri ke.. posting kawan yang layak untuk dapat imbuhan tu.. jangan segan-segan... bisik-bisikkan saja pada kami

Wassalam;
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2012 07:29 AM | Show all posts
Soalan: Apa yang anda mahu dari Moderator anda?

Jawapannya : tacang berlebihan {:4_500:}
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2012 11:39 PM | Show all posts
Reply 2# Munnalicious
boleh
tulislah atau bila berbincang sesuatu tu yang ada berkaitan dengan bod...dan jangan guna bahasa sms
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2012 07:39 AM | Show all posts
Reply  Munnalicious
boleh
tulislah atau bila berbincang sesuatu tu yang ada berkaitan dengan bod. ...
tokmanting Post at 5-1-2012 23:39



    Baik MOD
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2012 02:30 PM | Show all posts
buat gath dapat kedit tak tok..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-1-2012 04:08 PM | Show all posts
Reply 5# stingbeh
tentu dapat
tentu banyak
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2012 02:56 PM | Show all posts
dah tok...
siap ader thread khas lagi untuk report gath..

sila kasi kaler oren.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 03:15 PM | Show all posts
momod nak tumpang tanya
kalau kita kat tempat kerja dapat bonus kan tahunan /perayaan.
sama juga dengan forumer yang dah lama daftar dengan forum cari takde bonus ke untuk kami? (bonus tacang)
tak larat la tok nak perah otak menaip
hehehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-3-2012 11:18 PM | Show all posts
momod nak tumpang tanya
kalau kita kat tempat kerja dapat bonus kan tahunan /perayaan.
sama juga d ...
honestly_honey Post at 10-3-2012 15:15
banyak cara nak dapat bonus kacang
di dua bod jagaan tok..banyak 'permasaalahan' atau isu yang ditulis
walau pun ianya 'ciptaan'...tak kesah la tu
pergi reply situ...(sila kurangkan ejaan ringkas/bahasa sms)

dapat la nanti dari tok

kalau tok terlepas pandang...jangan segan segan kasitahu ok

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 07:11 AM | Show all posts
banyak cara nak dapat bonus kacang
di dua bod jagaan tok..banyak 'permasaalahan' atau isu yang ditu ...
tokmanting Post at 10-3-2012 23:18



Masalahnya tak tahu nak reply apa tok. nanti mengarut mendatangkan kemarahan semua orang. huhuu

Kalau begitu baiklah, kalau bab tacang InsyaAllah takde segan-segan. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2012 03:26 PM | Show all posts
kenape tak leh guna bahasa singkatan sms ye?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2012 09:41 PM | Show all posts
ke arah penggunaan bahasa ibunda yang sempurna
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2012 03:18 PM | Show all posts
momod..mintak katup thread nie.. mekacih..

http://mforum.cari.com.my/viewth ... p;extra=&page=2
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2012 11:46 AM | Show all posts
kredit yang melimpah ruah!
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2012 11:57 AM | Show all posts
nk duit raye tahun nih..!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2012 09:09 AM | Show all posts
ikhlaskan saja setiap pandangan bernas yang ditulis

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 01:01 PM | Show all posts
garyura posted on 19-3-2012 03:26 PM
kenape tak leh guna bahasa singkatan sms ye?

tergeliat lidah dan otak nak ulas ayat ayat sms.
bahasa kita cantik,,,wo write in full.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2012 01:20 AM | Show all posts
Salam,

minta maaf ye,
saya budak baru belajar..
jadi nak tanyalah,
"Sorry, this post need read permission 2"
maksudnya apa ye?

terima kasih!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2012 11:43 PM | Show all posts
maknanya....forumer tegar yang baru register....perlu tidur awal
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2012 01:47 AM | Show all posts
Nk tnye..mcm mne blh jd momod?knpe kdng2 ade yg ckp 'momod tlng pindahkn benang ni'...if kita buat benang baru,dpt tacang lbh x?sorry..byk tnye plak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084090s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list