Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
157164
View
2237
Reply

Koleksi Foto : Lanscape/Pemandangan II ( Sila Letak Lokasi )

   Close [Copy link]

Author: dilaOHdila       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-1-2012 03:09 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by NURMIMIE at 10-1-2012 20:05

dilla open rumah baru ya



View : Fraser's Hill

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2012 03:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2012 03:29 PM | Show all posts










View: The paddock horse riding
satu Fusing ni lima hinggit (sekejap je dapat rasa naik Kuhde)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2012 03:37 PM | Show all posts
Thank you dear ....I suka la, ingat march nak pergi ahhh, Feb nanti banyak unggas migration
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2012 03:52 PM | Show all posts
Reply 4# cmf_blingblings

ooooo...........best sgt ker??
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2012 03:56 PM | Show all posts
Reply  cmf_blingblings

ooooo...........best sgt ker??
lanung5566 Post at 3-1-2012 15:52

ramai org gi sana semata -mata nak memburung, dari seluruh perusuk donia gitu, kat Langkawi pun banyak, 2000 jenis burung tapi saja nak gak tengok species lain, sejuk2 gitu bestttt, nyamuk tarak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2012 03:56 PM | Show all posts
Thank you dear ....I suka la, ingat march nak pergi ahhh, Feb nanti banyak unggas migration
cmf_blingblings Post at 3-1-2012 15:37


Pergi lah BLING
aku suka suasana cam ni
best mmg release giller kecuali ada Call2 dari BUMI bawah yang menyingat giller time kita nak cuti ni




  
Inilah suasana dalam Paddock horse riding ni.


Ini adalah kaunter tiket. Makanan yang di jual kat sini mahal sikit harganya. Harap maklum

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 03:58 AM | Show all posts
Reply 2# dilaOHdila


  nampak tenang aje FH nie
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 09:39 AM | Show all posts
Pergi lah BLING
aku suka suasana cam ni
best mmg release giller kecuali ada Call2 dari BUMI ba ...
dilaOHdila Post at 3-1-2012 15:56


I selalu kalau pi holiday, tel tu I divert ke my staff tapi kalau sms tu masih get throughlah...at least bolehlah masuk utan ke apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2012 09:45 AM | Show all posts




View FRASER's HILL GOLF CLUB....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2012 09:48 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2012 09:52 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 09:56 AM | Show all posts


ada kabus sikit kat bawah-bawah tu, 1 hb hujan memanjang...sekarang dah terang benderang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 09:57 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2012 09:59 AM | Show all posts
cmf_blingblings Post at 4-1-2012 09:57


cool....aku suka suasana ghini
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 10:40 AM | Show all posts



teringat dulu-dulu tinggal dengan Tok, jaga itik-itik, bagi makan, pagi-pagi kutip telur

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 10:41 AM | Show all posts


gambar2 di atas semua kat Langkawi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 10:42 AM | Show all posts


seronoklah tengok beratus2 burung chak
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 10:44 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 12:53 PM | Show all posts
kuat rachung tuuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088286s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list