CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2379|Reply: 8

wmp tak berfungsi

[Copy link]
Post time 13-12-2011 01:05 PM | Show all posts |Read mode
aku guna Windows XP..
skg ni wmp aku xberfungsi.. sunyi giler kat opis jdnyer..
haritu.. bdk IT dah tolong..entah camner dia buat aku pun tak tau.. ok dah..
tp baru2 ni jd balik..
masalahnya budak IT tu ntah ke mana... so xleh nak tolong aku dah..
selain dari harapkan bdk IT yg takleh nak diharap sgt tu.. aku mintak gak tolong ngan pakcik gugel.. habis semua aku cuba tapi tak berjaya gak..
ada sesaper kat sini boleh tolong tak???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2011 01:21 PM | Show all posts
mse klik fail2 lagu tu, pada screen ada kluar tulisan apa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-12-2011 01:42 PM | Show all posts
mse klik fail2 lagu tu, pada screen ada kluar tulisan apa?
H4dRi Post at 13-12-2011 13:21


ni jer yg ada

"Windows Media Player encountered a problem while playing the file. For additional assistance, click Web Help."
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2011 01:53 PM | Show all posts
adakah bila guna aplikasi2 yg mengeluarkan bunyi pun speaker masih tdk ada bunyi?
cthnya mase tgok you tube?

cuba downlod software winamp atau vlc, kalo masih xdpt buka juga fail lagu maknanya driver utk soundcard x aktif ataupun mungkin telah di uninstall
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-12-2011 02:05 PM | Show all posts
adakah bila guna aplikasi2 yg mengeluarkan bunyi pun speaker masih tdk ada bunyi?
cthnya mase tgok  ...
H4dRi Post at 13-12-2011 13:53

masa tgk youtube ok jer... ada sound..
sound masa start & shutdown pc tu pun ada..
rasanya bkn masalah dgn soundcard..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2011 07:32 PM | Show all posts
Reply 5# akuMNdia

cuba donlod klite codec pack... pastu install tgk cemana..
aku dah jarang pakai wmp... kecuali media player classic yg dtg ngan klite tu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2011 08:20 AM | Show all posts
Reply  akuMNdia

cuba donlod ... pastu install tgk cemana..
aku dah jarang pakai wmp... kecuali  ...
halimi78 Post at 13-12-2011 19:32



mekasih bro.. aku dah installed & it's working..
sblm ni aku try gak donlod & install mpc tp takleh berfungsi gak sbb not compatible..
meriah balik hidup aku kat opis lps nih..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 12:15 PM | Show all posts
Reply 7# akuMNdia


    dah ok kalu.. ok lah.. tp jgn sampai meletup bingit lak opis tu pasni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-12-2011 01:22 PM | Show all posts
tetiber hari ni wmp aku dah ok semula..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:00 PM GMT+8 , Processed in 0.104054 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list