Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45048
View
417
Reply

Pasir Gudang III : Sembang Lepak Santai

[Copy link]

Author: attokz       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 29-2-2012 03:29 AM | Show all posts
Apalah ceritanya Pasir Gudang pada minggu ini ye?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2012 09:18 PM | Show all posts
gigit jer bontot budak gatal tu
aziz79 Post at 28/2/2012 20:46



    BG cebok tk? klu tak cebok tak nk arr gigit botot dia..... byk virus di sitew......
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2012 09:19 PM | Show all posts
Apalah ceritanya Pasir Gudang pada minggu ini ye?
attokz Post at 29/2/2012 03:29



    Atokz, kiter nk share la yg jambatan permas jaya ke2 dh di buka... sukernyer bb jalan da tak jammed.. balik keje pon tk jammed.. cuma bila kat dpn cendana tu azab juga la.. hu3
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2012 02:14 AM | Show all posts
Reply 103# baby_nurin

Eh itu bukan dah lama ke?
Atau memang baru buka?

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2012 09:20 AM | Show all posts
Reply  baby_nurin

Eh itu bukan dah lama ke?
Atau memang baru buka?
attokz Post at 9-3-2012 02:14


baru seminggu kot sebab ari jumaat 2 mac lepas aku gi jb lum bukak lagi..sabtu lepas pulak 10 mac aku lalu situ baru bukak..memang mudah la perjalanan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2012 05:25 PM | Show all posts
Reply 105# billionman78

Owh bagus la.
untuk kemudahan orang PG dan kawasan sekitar juga tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2012 05:25 PM | Show all posts
Aku plan nak balik PG minggu ni.
Ada sesape nak ngeteh sama?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2012 09:07 AM | Show all posts
Aku plan nak balik PG minggu ni.
Ada sesape nak ngeteh sama?
attokz Post at 12-3-2012 17:25



pg kat mana bro. aku kat taman scientex
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2012 04:00 PM | Show all posts
Reply 108# billionman78

Area Bukit Dahlia. Juga Bdr Seri Alam.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2012 04:56 PM | Show all posts
Reply  billionman78

Area Bukit Dahlia. Juga Bdr Seri Alam.
attokz Post at 13-3-2012 16:00


aih berapa banyak umah ni? hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2012 08:51 PM | Show all posts
aih berapa banyak umah ni? hahahah
billionman78 Post at 13/3/2012 16:56



    byk umah, org umah pon byk le derr..
ha3.. sori atokz...

eh bro.... lapo la.. nk kuar mls.. tau tak kt area scientex ni buat burger delivery.... hu3.. tgl sorg kt umah ni mls nk kuar
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2012 08:54 PM | Show all posts
baru seminggu kot sebab ari jumaat 2 mac lepas aku gi jb lum bukak lagi..sabtu lepas pulak 10 ma ...
billionman78 Post at 12/3/2012 09:20



    eh, 2 mac tu dah buka la.. aku lalu situ tiap ari nk g keje taw.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2012 03:31 PM | Show all posts
Lia dah sampai P.G (akhirnya)
nak tahu ler, mane port makan yg sedap kat sini?
area bandar seri alam, masai, taman - taman sekitar sini?
sape yg free, moh ler lepak sesame ke...boring hamat kat sini..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2012 08:02 PM | Show all posts
Lia dah sampai P.G (akhirnya)
nak tahu ler, mane port makan yg sedap kat sini?
area bandar seri ...
aurelia Post at 17-3-2012 15:31



   pasir putih
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2012 12:10 AM | Show all posts
pasir putih
juju_amin84 Post at 17-3-2012 08:02 PM



   pasir putih kat mane jujus? sile bagi landmark skit. lia mcm pernah dengar aje nama pasir putih ni. hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2012 03:58 AM | Show all posts
hehehe!
hari selasa mahu ambil anak buah dekat sekolah Nusa Damai.
harap ada la cikgu-cikgu yang cun!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2012 03:59 AM | Show all posts
Reply 114# juju_amin84

Ada satu kedai kat Pasir Putih area rumah Pak Man Dugong, serius aku tak ingat namanya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2012 04:01 AM | Show all posts
Reply 110# billionman78

3 buah rumah.
Seri Alam rumah abg, Masai rumah kakak dan Bukit Dahlia rumah family.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2012 04:02 AM | Show all posts
Reply 111# baby_nurin

orang rumah pergi outstation ke?
heheheh!
Tefon la Mcd depan Tesco tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2012 09:31 PM | Show all posts
biasalah.. engineer berjaya... kerja dlm bidang oil n gas {:4_237:}
aziz79 Post at 28-2-2012 08:46 PM



   

oil & gas? mmhe? sde?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101833s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list