Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44961
View
417
Reply

Pasir Gudang III : Sembang Lepak Santai

[Copy link]

Author: attokz       Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2012 07:03 PM | Show all posts
tmpang lalu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2012 10:55 AM | Show all posts
Psl byk dpt pm dr aweks2 porum sbb masa byk hbs reply pm sampai x sempat nk baca thread  ...
buDak_gaTaL Post at 24-1-2012 20:30


pm akak tak reply pun....tak adil sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2012 04:22 PM | Show all posts
salam,

nak tanya skit.. x tau berkait ke x dgn pasair gudang.. sy tgh cari umah kat area taman molek.. tp rumah sewa kat sana agak mahal.. then kat taman johor jaya agak reasonable  tp ada org cakap area 2 bahaya skit... betul ke x.. sapa2 yg familiar dgn 2 kawasan nie pls advise.. then kalo ada info pasal rumah sewa ke pls advise gak... thnks korang..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2012 07:37 PM | Show all posts
pm akak tak reply pun....tak adil sungguh
hananie Post at 26-1-2012 10:55 AM



   

BG nyer email memang dah buat auto-filter, yang aweks2 ajer masuk inbox...yang sender sudah berpunya automatik masuk junk mail


Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2012 08:27 PM | Show all posts
Reply 63# uglybetty08


kerja area mana?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2012 08:28 PM | Show all posts
BG nyer email memang dah buat auto-filter, yang aweks2 ajer masuk inbox...yang sender  ...
buDak_gaTaL Post at 26-1-2012 19:37

gatalnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2012 09:24 PM | Show all posts
gatalnya
aziz79 Post at 26-1-2012 08:28 PM



   

salam mod...lambat wish naik pangkat


bila ler kak nazurah nak blanje kita makan pree kat PG ni, novel dah byk laku
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 08:21 AM | Show all posts
BG nyer email memang dah buat auto-filter, yang aweks2 ajer masuk inbox...yang sender  ...
buDak_gaTaL Post at 26-1-2012 19:37




cepatnya kau berubah
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 08:21 AM | Show all posts
gatalnya
aziz79 Post at 26-1-2012 20:28


dah namapun budak gatal



Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 08:51 AM | Show all posts
Reply  uglybetty08


kerja area mana?
aziz79 Post at 26-1-2012 20:27


kije kat taman molek..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 01:37 PM | Show all posts
salam mod...lambat wish naik pangkat  


bila ler kak nazurah nak blanje kita ...
buDak_gaTaL Post at 26-1-2012 21:24



    err. aku dah 4 tahun jadik mod lah..
tapi mod kat bod IT ler..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 01:38 PM | Show all posts
Reply 67# buDak_gaTaL


    entah... bila ntah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 01:40 PM | Show all posts
Reply 70# uglybetty08


area perumahan kat JB ni sama jer..
area johor jaya tu ok la.. tak pun cuba try area permas jaya
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 01:40 PM | Show all posts
cepatnya kau berubah
hananie Post at 27-1-2012 08:21



    saya tak pernah berubah.. tetap chubby mcm dulu.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 02:35 PM | Show all posts
dah namapun budak gatal
hananie Post at 27-1-2012 08:21 AM



   

newbie baca nick budak_gatal pun terus teruja nak berkenalan & pm


Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 02:37 PM | Show all posts
err. aku dah 4 tahun jadik mod lah..
tapi mod kat bod IT ler..
aziz79 Post at 27-1-2012 01:37 PM



   

tak pasan...


Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 02:48 PM | Show all posts
saya tak pernah berubah.. tetap chubby mcm dulu.. hahahaha
aziz79 Post at 27-1-2012 13:40




ye ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 02:53 PM | Show all posts
newbie baca nick budak_gatal pun terus teruja nak berkenalan & pm
buDak_gaTaL Post at 27-1-2012 14:35






bila nak banjer akak kat old town?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 03:09 PM | Show all posts
pergi la sendiri ahkak oiii... takda duit sendiri ka.. kalau takda keja la kak
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 03:12 PM | Show all posts
saya tak pernah berubah.. tetap chubby mcm dulu.. hahahaha
aziz79 Post at 27-1-2012 13:40
biasa la semua tu... org2 yg kaki berporum ni kebanyakkanya memang semua nan hados jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076205s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list