Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44962
View
417
Reply

Pasir Gudang III : Sembang Lepak Santai

[Copy link]

Author: attokz       Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2011 03:33 PM | Show all posts
hai kengkawan....

saya dah 8 taun dok p.gudang...
keje kat area jb dah 10 taun...sedang mohon transfer kat p.gudang...minta dekat sikit ngan umah senang nak uruskan anak2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-12-2011 04:37 PM | Show all posts
baru balik PG last week.
Bawa family makan di 6 Corner, Senibong.
Perkghhh...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2011 10:52 PM | Show all posts
bump!

heloo warga PG sekalian...
*melambai dari jauh*

semangat sy nak jadi warga PG
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2012 12:08 AM | Show all posts


Buat sume warga P.G, Selamat Tahun Baru 2012


Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2012 07:35 PM | Show all posts
salam..

saya nak minta tolong sikit ni, ada tak siapa2 yg kenal/tahu kontraktor/individu yg boleh buat pemeriksaan pendawaian elektrik kat rumah? saya nak minta dorang check wiring kat rumah saya ni.mentol asyik meletup je sampai melarat2 kat satu rumah.

Saya ada juga cari org yg boleh buat inspection ni, tp tak jumpa pulak..diharap adalah ahli2 forumer PG yg boleh tolong. terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2012 02:13 PM | Show all posts
hai kengkawan....

saya dah 8 taun dok p.gudang...
keje kat area jb dah 10 taun...sedang mohon tr ...
bekas_dara Post at 26-12-2011 15:33



   keje kat mana dara? saya keje kt jb stat thn 2002, dn stay kt PG 2003.. dan smpi skg saya dok ulang alik PG ke HSAJB.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2012 02:15 PM | Show all posts
salam..

saya nak minta tolong sikit ni, ada tak siapa2 yg kenal/tahu kontraktor/individu yg boleh ...
epal10 Post at 2-1-2012 19:35



   epal, nnti sy tya asben ye.. sbb dia buat reno, sure dia kenal sesaper yg xpert wiring
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2012 09:27 AM | Show all posts
aku kat heliconia aje..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2012 02:57 PM | Show all posts
hihihi...salam semua..nk join gak...dulu duk pasir gudang...kerja kilang 2 tahun ..hmmm..tapi la nie selalu dtg berkunjung jer...sbb umah kat taman mawar dah bagi sewa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 05:34 PM | Show all posts
aku kat heliconia aje..hehe
billionman78 Post at 10/1/2012 09:27



    sy pon dok heliconia.. sure jalan kenari nie kan!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 08:38 PM | Show all posts
sy pon dok heliconia.. sure jalan kenari nie kan!!!!!
baby_nurin Post at 12-1-2012 17:34


oppss..nurin kenari berapa?

saya kenari 23..jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2012 11:12 AM | Show all posts
P.G! yeah im coming soon
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2012 12:21 PM | Show all posts
oppss..nurin kenari berapa?

saya kenari 23..jeng jeng jeng
billionman78 Post at 12/1/2012 20:38



    jeng jeng jeng... umah kamu lagi besau bb kiter dok kenari 10.... ops!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 04:51 PM | Show all posts
hai warga pasir gudang..saya dah 7 tahun duduk kat pasir gudang..
dah berkampung pun kat sini..heheheee
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2012 08:30 AM | Show all posts
kat pasir gudang mana tempat yang best makan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 12:38 AM | Show all posts
Reply  baby_nurin


wassalam...

dah lama kan tak nampak BG ngan naz
hari tu pegi kedai buku. ...
hananie Post at 9-12-2011 04:44 PM




kalau ada porummer rindu baru kami masuk


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 12:40 AM | Show all posts


baru pasan atokzz dah jadi mod board johor...ke BG yang tak pasan dulu2


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 04:33 PM | Show all posts
kalau ada porummer rindu baru kami masuk
buDak_gaTaL Post at 24-1-2012 00:38



wekkkkk, x rindu pon
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 04:35 PM | Show all posts
baru pasan atokzz dah jadi mod board johor...ke BG yang tak pasan dulu2
buDak_gaTaL Post at 24-1-2012 00:40



mana nak perasan....asyik2 PG ngan SA je
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 08:30 PM | Show all posts
wekkkkk, x rindu pon
hananie Post at 24-1-2012 04:33 PM



   
Psl byk dpt pm dr aweks2 porum sbb masa byk hbs reply pm sampai x sempat nk baca thread d forum

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087563s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list