Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45005
View
417
Reply

Pasir Gudang III : Sembang Lepak Santai

[Copy link]

Author: attokz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-11-2011 06:26 PM | Show all posts |Read mode
Warga PG,
Oleh kerana thread sebelum ini sudah langgar dinding, jadi aku buka rumah baru untuk sembang-lepak-santai.
Sama-samalah forumers semua memeriahkannya.



***

Pasir gudang sekarang sudah banyak kawasan baru dibangunkan, aku yang jarang balik ni sudah jadi kompius dengan nama kawasan  yang baru naik. Ada berapa banyak kawasan baru sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2011 08:23 PM | Show all posts
aziz79 melapor diri
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2011 05:02 PM | Show all posts
wah rumah baru....check in
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2011 07:11 PM | Show all posts
Mana lagi warga PG kawan-kawan ku sekalian?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2011 11:26 PM | Show all posts
As'salam...
lia nak join warga PG boleh?



tak lame lagi bakal jadi warga PG
sekian melaporkan diri yg baru sign up
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2011 03:33 AM | Show all posts
Reply 5# aurelia

Eh, Lia pindah masuk area mana?

Bisa saja donk! Small matters bak kata orang Bandung.
hahahah!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2011 06:02 AM | Show all posts
Reply  aurelia

Eh, Lia pindah masuk area mana?

Bisa saja donk! Small matters bak kata orang B ...
attokz Post at 2-12-2011 03:33 AM



pindah masuk (mcm masuk kem bunyi nye ) bndr seri alam

best tak duk PG ni attokz? ce tadahkan perkare2 yg best ade kat PG tu...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2011 04:04 PM | Show all posts
salam
warga tua pg nak buat lapuran
minggu ni ada 3 jemputan kawen kat tmn mawar....
nampaknya sabtu & ahad ni tak yah masak lerr....
makan pree...heh3
tp anak saudara sy kata...mananya makan  free ...kan kena bayo...hah3
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2011 04:28 PM | Show all posts
PG ni dah sebati dgn diri
saya membesar dekat masai, tmn rinting
sekolah rendah kat tmn rinting jugak
sekolah menengah kat pasir gudang
tapi masa umur 20 pindah tiram, but still smpi skrg keja kat PG

tp now nak pindah tampoi pulak
x tau la boleh selamanya keja kat sini ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2011 08:57 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2011 04:00 PM | Show all posts
Bukan warga PG setelah dicampak keluar 5tahun yang lalu. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2011 11:46 PM | Show all posts
ada apa2 aktiviti best tak yg boleh di join kt PG nie...dh 3 tahun kt sini..waktu cuti jer dok lepak kt umah sbb tk tau nak gi mana...

btw, market.hypermarket bersepah2 kt sini....mmg lubuk ngabihkan duet...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2011 01:21 AM | Show all posts
ada apa2 aktiviti best tak yg boleh di join kt PG nie...dh 3 tahun kt sini..waktu cuti jer dok lepak ...
chippotato Post at 3-12-2011 11:46 PM



market/hypermarket ape yg ade kat PG chip?
ce list kan duluk. best2 tak yg hader tu...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2011 09:34 AM | Show all posts
sampai buka rumah nampak
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2011 12:29 PM | Show all posts
Reply 13# aurelia


   segala jenis mart ada..kipmart/today/zemart ? /maslee
yg agak2 grand tesco seri alam ... jauh sikit jusco permas/tebrau/giantplentong... tkder la jauh sght..10-15 minit jer kalau tk jam

bru nak duk sini ker?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2011 05:54 PM | Show all posts
Reply  aurelia


   segala jenis mart ada..kipmart/today/zemart ? /maslee
yg agak2 grand tesco  ...
chippotato Post at 4-12-2011 12:29 PM



oo gitu. best jugek ade mart yg besau2 tu...hehe
klu jam, berape lama jadi nye chip? 30 minit?

belum duduk lagi, soon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2011 02:41 AM | Show all posts
Reply 7# aurelia

tetiap tahun ada Pesta Layang-Layang.
Ahaks!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2011 09:03 AM | Show all posts
Reply 16# aurelia


    lama mana bergantung pda tahap jam..tpi dun wori....banyak jalan selinap2...kalau nak gi jalan2 jgn la gi waktu puncak pergi/balik kerja/lunch  mmg payah sikitla.... sy pon bru dpt tahu jln pintas nak gi permas...sebelum nie punyala jauh rasanya....
welkam to pg...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2011 08:02 PM | Show all posts
Reply 18# chippotato

short-cut lalu mana?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2011 08:33 PM | Show all posts
Reply 19# attokz

ikut  flyover seri alam...trus jer sampai jumpa perumahan baru kt permas tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092207s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list