Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
7543
View
46
Reply

BREAKING BAD

[Copy link]

Author: Robab       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2011 03:26 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by eddlisa_uyuk at 15-12-2011 22:43

Hi mengkorang.Im pretty surprised theres no thread about this show yet.
All I can say about this show that its the best show that I've ever watched in a very long time.
its not the typical show that you would see on the tv now. not even close.
tapi every episode of this show sangatlah best.
and the actors are awesome.
Please watch this show.

Synopsis:
Informed he has terminal cancer, an underachieving chemistry genius turned high school chemistry teacher turns to using his expertise in chemistry to provide a legacy for his family... by producing the world's highest quality crystal meth.


Creator : Vince Gilligan
Stars:
Bryan Cranston, Anna Gunn and Aaron Paul

p/s: im just using this thread to promote the show. i dont mind it if its gonna be deleted because i just wanna share it to my fellow malaysians.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2011 11:04 AM | Show all posts
kat sini takde org layan ke...aku marhaton sampai tak pi keje punyalah best +ketagih nk habiskn cerita
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2011 11:08 AM | Show all posts
ko tulis bi patut la takde orang reply...ko igt kt cari ni semua pandai bi ke....

ok aku letak sinopsis dlm bm:

Breaking Bad cerita tentang seorang guru kimia sekolah menengah yang didiagnosis mempunyai kanser paru-paru. Dia berpaling kepada kehidupan jenayah, menghasilkan dan menjual methamphetamine (syabu/ice) dengan bekas pelajar, dengan tujuan untuk menjamin masa depan kewangan keluarga beliau sebelum dia mati.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2011 11:14 AM | Show all posts
Post Last Edit by Hassan.Dragon at 1-12-2011 11:22

kalau nak download click sini (tapi sebelum tu install torrent client dulu torrent client boleh download disini : http://www.oldapps.com/utorrent.php?old_utorrent=29) kemudian baru download cerita tu kat sini : http://btjunkie.org/torrent/Brea ... eb9b0650e324088b708
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2011 12:10 PM | Show all posts
sesiapa ada account "torrent JIWANG" boleh juga download disini: http://torrent.jiwang.cc/browse.php?search=breaking+bad
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2011 09:41 PM | Show all posts
terlepas pandang pulak cerita ni tapi masak jugak la nak start mendonlod...dah season 4 kan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2011 11:50 PM | Show all posts
Post Last Edit by Hassan.Dragon at 6-12-2011 23:55
terlepas pandang pulak cerita ni tapi masak jugak la nak start mendonlod...dah season 4 kan...
lipsofanangel Post at 4-12-2011 21:41


tak masak pun...i donload 3season 5jam je siap....

i bet kalau u tgk cerita ni...cerita ni lah series tv paling best u penah tgk....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2011 08:36 AM | Show all posts
Reply 7# Hassan.Dragon

kena la start mendonlod..... teruja ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2011 10:38 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2011 12:48 PM | Show all posts
Reply  Hassan.Dragon

kena la start mendonlod..... teruja ni
lipsofanangel Post at 7-12-2011 08:36


bagus....donload la sekarang...bleh jadi geng lpsni,season 5 pun dh nk keluar tu..download kt link btjunkie i bagi tu...kualiti ok siap subtitle.

p/s: aku benci betul dgn skyler,curangggggggg...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2011 01:48 PM | Show all posts
Reply 10# Hassan.Dragon


   orait.... nak mula duty mendonlod nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2012 10:21 PM | Show all posts
da start dowlod citer ni gak
dgr kata dpat very good review in us
xsabo nk start tg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2012 02:16 PM | Show all posts
da start dowlod citer ni gak
dgr kata dpat very good review in us
xsabo nk start tg
randa Post at 15-1-2012 22:21


dah tgk ke? hassan dh hbs tgk...xsabor nk tunggu season baru...tapi syg citer ni xpopular di negara dunia ketiga
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2012 10:25 PM | Show all posts
Reply 13# Hassan.Dragon


    So far da halfway season 2. memang menarik ar citer ni, pelakon dia mantap & script pon hebat.  Cuma lately x sempat nk marathon citer ni sebab busy keja skit. Hopefully this weekend kalo free nak habiskan season 2. Dgr cerita season 4 dapat review yg sangat bagus so x sabar nak start tengok season 4.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 08:26 PM | Show all posts
aku dah tengok smpai season 2 smpai dia botak kan kepala jumpa tokan dadah nak ambil dadah dia, tv siri nie xmenarik minat aku tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2012 11:44 AM | Show all posts
sape ade link?teringin plak nak tgok..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2012 12:42 PM | Show all posts
link pls! hehe malas nak cari sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2013 09:15 PM | Show all posts
mana pergi sume peminat breaking bad kat sini? dah masuk final season ni oii
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2013 12:56 AM | Show all posts
Best tak?

dulu masa dexter semua kata best, aku gegeh sedut s1 sampai s7

last2 bila sampai s3 da x bernapsu lg da

terkandas cenggitu jah

hrmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2013 02:18 AM | Show all posts
Citer dia memang mantap dari s1 sampai s5. Sayang tinggal lagi beberapa episod je ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094557s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list