Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
178585
View
730
Reply

18SX!! Aku pelik atau suami aku yang pelik? *Sudah jumpa jalan keluar*

  [Copy link]

Author: Dik_Limah       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-11-2011 11:28 AM | Show all posts
Reply 34# secretmama

Sikretmama,
Aku faham, tu naluri seorang lelaki nak tengok menda2 ghairah. Macam aku ada tulis kat posting aku sebelum ni, kami ni terlampau kurang berML. Sebulan sekali pun belum tentu ada, kengkadang berbulan-bulan takde pon ektibiti ML. Ko nampak tak betapa bahayanya bila dia tengok porno TANPA ada melampiaskan napsu dia secara real? Nak tengok, tengok la..tapi kalau disertakan dengan berML tu baru tak pelik. Ni, tengok hari2, tapi real MLnya takde. Dengan berita rogol, zina merata-rata bersepah kat media sekarang ni, ko rasa aku tak patut nak sekat ke suami aku tengok porno? Aku yakin dan tau suami aku memang baik, mustahil nak buat benda-benda berdosa besar tu, tapi dia pun manusia biasa kan?

Nak tengok sekali porno tu sekali dengan dia...hmmm agak tak boleh diterima idea ni. Takkan tiba2 pukul 3 pagi dia balik keja, aku nak bangun, tunggu dia makan, rilek2 kemudian kami sama-sama tengok porno tu? Kalau sama-sama dari awal malam kami di rumah, tunggu anak-anak tido dan lepas tu layan porno sama-sama mungkin la lojik sikit. Baru ada mood nak beromantik. Kalau mood romantik takde, tiba2 je mau terjah, lari plak laki aku tu kang..lari sebab takut bininya macam tengah gersang bebenar

Aku memang ade fikir cam ko gak, tiru aksi pempuan porno tu walaupun tak sebest dia. Nanti la aku tiru sket2. Bukan senang oooo..lain la aku pernah belajar nak buat aksi2 stunt gitu

Pasal makan eskrem, memang KOMPEM dia jijik sebab masa awal kawin lagi dia memang dah tegaskan pada aku bab tu. Dia kata lagi, kesian pada pempuan sebab nak kena buat menda geli macam tu. Dia takkan sanggup suruh isteri tu buat pada dia, dan dia takkan mintak. Jadi takde le aku berminat nak makan eskrem walaupun halal.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2011 11:33 AM | Show all posts
TT

agak-agak kan
ada tak ruang dan peluang suami ko ada beristeri lain?

ko belailah dia ----
sayawifenikmie Post at 9-11-2011 11:26


Kalau dia kawen lain, aku nak bobit anu dia:@:@
Nafkah batin kat aku pon tak pernah nak cukup, ada ati mau kawin lagi satu. Nak kawin lain atas alasan apa kalau gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 11:33 AM | Show all posts
Reply  secretmama

Sikretmama,
Aku faham, tu naluri seorang lelaki nak tengok menda2 ghairah. Ma ...
Dik_Limah Post at 9-11-2011 11:28



ko cuba jer mengaiskrimkan dia ----- masa dia lena tu -- pelan2 ko kerjakan dia ----

dia belum pernah rasa kot ---
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2011 11:34 AM | Show all posts
Reply 38# myakayina

Sangat setuju!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 11:35 AM | Show all posts
Kalau dia kawen lain, aku nak bobit anu dia
Nafkah batin kat aku pon tak pernah nak cukup,  ...
Dik_Limah Post at 9-11-2011 11:33


naifnya ko limah

mungkin dia dah kenyang kat tempat lain --- tapi sebab tiap2 malam dia balik dan ko memang yakin dia gi kerja ---- so tidaklah kot --



tapi --- mana tahu kan ----
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 11:38 AM | Show all posts
Reply 43# sayawifenikmie

kompem akak ni terer bab2 mengaiskerimkan hubby nih..cer akak pm si TT ajo die camne
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2011 11:40 AM | Show all posts
naifnya ko limah

naifnya ko limah

mungkin dia dah kenyang kat tempat lain --- tapi sebab tiap2 malam dia balik dan ko memang yakin dia gi kerja ---- so tidaklah kot --

tapi --- mana tahu kan ----
sayawifenikmie Post at 9-11-2011 11:35


Hmm memang aku yakin 100% dia pergi keja. Tak boleh nak bagitau ko kenapa aku yakin gitu sekali, sebab nanti pecah rahsia apa keja sebenar suami aku. Yang pastinya dia memang pegi keja aa..takleh ngelat gi ke tempat lain.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2011 11:45 AM | Show all posts
Tihtihtih..nampak gayanya memang tektik eskrem tu kena cuba gak ye?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 11:53 AM | Show all posts
Reply  sayawifenikmie

kompem akak ni terer bab2 mengaiskerimkan hubby nih..cer akak pm si TT ajo ...
havovasta Post at 9-11-2011 11:38



    heh'eh ,bole gak tunjuk ajar kat kita skali...PM me
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 11:53 AM | Show all posts
TUMPANG SIAN..kat ko limah oi.....akunyer nasib skang dah sipi2 mcm ko...mcm tak larat dah nk mengoda..tp kalu dia layan porno..peluang aku nk berML cerah....punca laki aku skang jdik lemaw tak nak main tak lain tak bukan sbb dia penat+tensen ada masalah..jadik aku biarkan dia..dengan dunia dia..sbb dah paham sgt kerenah dia..mcm tuh.....t kang aku gedik2 last2 mkan hati sensorang baik wat derk jerk..dia pon tak heran kalu aku tak layan dia...serabut agaknyer....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 12:02 PM | Show all posts
Reply 47# Dik_Limah

akak...rasa saya ar.kalu akak buleh mengejas masa bersama dr dulu2 lag.insya allaaah tak laa melarat sampai camneh.
contoh daaa taaau somi akak keje mlm..akak kije siang...takkan takde inisiatip nak cari masa bersama or nak tukar keje cari keje yg buleh ade masa bersama.

tp skrg pon..masih buleh dibaiki kot..kalo ade rundingan n cari jln penyelesaian.
bab ML tuh.. ai tatau la..itu masing2 nye hal lah..ai pon tatau nk komen jgk..bkn doktor sakit puan or sakit tuan
beranak pon blom lg..

lg 1 plk..dasat gak akak bertahan sampai bertahun2..
saya yg somi balik kol 10-11pm kot tak larat nak bising,nak muncung mulut, dan terasa  betapa kami mmg tadak masa bersama.
pasal kol 10pm sayaa daaa tido..

tp saya penah ckp..kalo kawen tp mcm tadak laki..bgus langsung tadak laki terusss..
org kata...ade laki tp mcm tadak lg teruk dr takde laki (janda/single) pasal yg single ni buleh gi rewang tang mana2 suke. tp kalo daa jd bini org..sendiri mau ingat lah.

saya rasa..kedua2 akak n suami akak mmg pelik..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 12:05 PM | Show all posts
lama2 aku baca masalah TT ni, banyak sangat alasan TT bagi atas masalah TT ni..

tak cuba lagi suggestion org2 kat sini bagi, TT dah siap2 buat kesimpulan laki tak suka lah, masa terhad lah, anak nampak lah...

cuba TT ambik positive semua. buka mata, buka minda.. cuba sesuatu yang baru.

sebelum TT nk suami berubah perangai jadik suka nak ber ML ngan TT, cuba TT berkorban mulakan semua tu dulu. ada inisiatif nak goda suami. cuba yer TT..

jangan cepat sangat buat kesimpulan. aku tgk forumer kat sini, cuba bagi idea tuk TT, tapi TT banyak sangat alasan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2011 12:05 PM | Show all posts
ada kemungkinan x hubby tt ada masalah lemah tenaga batin.... aku rs if ada problem tu mmg  dia akn  ...
cik_audi Post at 9-11-2011 11:24


Hmm..ada kemungkinan ye lemah tenaga batin? Camne nak tau kalau lelaki tu lemah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 12:05 PM | Show all posts
Nasihat pertama "SABAR"....
Cubalaa duk berbincang dulu dgn suami. Yg lain2 pun jgn laaa fokus sgt bab berML tue. Ekekkee... Mungkin ada sebab lain yg menjadikan suami jadi mcm tue. Bab romantik tue...mmg susah skitlaa. Byk lelaki mmg tak romantik. Tapi bagaimana pula dgn perhubungan lain maksudnya....ada x suami hantar SMS ker...call ker...masa awak kerja. Bukan setakat bertanya khabar ... tapi mcm '" Tetiba teringatker.....".." Rindu pulak...."...." Balik awal tak"...
Bab penontonan "PORNO" mmg susah nak cakap laa. Aku pun pelik laaa. Selalunya "suami melayan pornografi" ... biler isteri bendera merah kot.... Lain2 waktu baik duk tonton isteri.
Apapun kalau anda yakin suami tak der makan luar....ALHAMDULILLAH. Insyallah ada jalan penyelesaian.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2011 12:11 PM | Show all posts
Reply 52# lilo_kill

Bukan banyak alasan yang ooi. Dan bukan aku takmoh cuba dan try idea-idea korang kat sini. Tapi masalahnya topik aku ni baru tgh malam tadi b4 tido aku bukak, pagi ni baru baca dan input semua nasihat2 korang. Apa ko nak suruh aku praktiskan semua idea korang skang gak ke? Kat opis? Pengsan semua orang tengok kang!

Kang aku balik, aku try le ikut satu persatu idea korang. Apa-apa pun kena la tunggu suami ade depan mata. Dah dia takde, camne aku mau praktis daaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 12:28 PM | Show all posts
ko cuba jer mengaiskrimkan dia ----- masa dia lena tu -- pelan2 ko kerjakan dia ----

dia ...
sayawifenikmie Post at 9-11-2011 11:33


Teknik aiskrim yang hebat boleh menyelesaikan 70% masalah rumahtangga ... kan kak lid ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 12:49 PM | Show all posts
Reply  lilo_kill

Bukan banyak alasan yang ooi. Dan bukan aku takmoh cuba dan try idea-idea koran ...
Dik_Limah Post at 9-11-2011 12:11



    age u berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 12:56 PM | Show all posts
Reply  lilo_kill

Bukan banyak alasan yang ooi. Dan bukan aku takmoh cuba dan try idea-idea koran ...
Dik_Limah Post at 9-11-2011 12:11



    go TT go...{:4_181:}
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 01:04 PM | Show all posts
kekurangan ber ML pun boleh bawak masalah gak.. kalo seminggu pun paling kurang sekali la.. bila ckp pasal ML ni masing2 jadi malu sedangkan dah laki bini dah halal tapi malu gak.. jgn ckp la lelaki tak suka kena eskrem.. kalo pun dia pernah ckp dgn TT masa mula2 kawen dulu tak suka.. tak mustahil kalo skarg ni dia tak suka.. kalo tak suka asal dia leh lyn porno tang eskrem jer lak..

pasal join sekali tgk porno apa slah nyer.. ok la dia tgk porna time TT tido apa la salah nyer bangun pelan2 pergi sebelah dia lpstu ckp asl tgk tak ajak sekali.. kita pun nak tgk gak.. awk nak kita buat mcm tu ker..tanyer la dlm keadaan gurau2 mnja..

waktu TT dah nak pergi kerja, sebelum nak gi kerja tu peluk la suami TT tu dulu lps tu bisik kat telinga "awak sya nak pergi kee dulu  LOVE YOU"!! tgk tido pun suami leh dgr la paling2 pun diakan jawab "hrmmm" lps tu gi la kerja mcm biasa.. Tak kan la TT tak ada call ker sms ker.. selalu2 la sms paling sng la sms jer skrg love u awk.. lps tu lantak la dia nak balas ker tak nak kalo dia bls "awk ni kenapa bertebiat" bls la balik " sja ker syg kat awk" tak kan la sepanjang kawen 7thn tak ada tido sama sbb kerja lain waktu.. kadang tu benda2 simple yg mcm ckp  love you..tu la yg boleh megubah keadaan.. mulakan la dari benda yg simple.. mcm TT ckp tadi kurang komunikasi takkan la SMS pun tak leh jadi peganti..

aku dgn suami aku sendiri pun bkn jenis HARI2MAU ML ni.. paling kuat pu seminggu 2x tapi kalo la kau tak puas ker.. aku rasa tak best ker.. atau aku dah rasa lama tak manja2 aku mmg ckp terus terang jer.. tapi kalo pun nak ckp terus terang pun tak ada la marah2 ckp pada waktu tgh borak2 ker.. nasib aku ni dpt suami tak romentik.. lagi jenis gurau kasar nak ajak bini main pun gurau2 kasar dulu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 01:08 PM | Show all posts
Teknik aiskrim yang hebat boleh menyelesaikan 70% masalah rumahtangga ... kan kak lid ...
kudajantan77 Post at 9-11-2011 12:28


i don kno lah KJ -- kak lid guna teknik lain -------

tapi khabarnya ianya antara teknik kuno yang terbaik ---- dont you think so?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080395s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list