Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
119379
View
288
Reply

Bila suami minta nak mengoralseks korang...

  [Copy link]

Author: Loxlaxman       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-10-2011 06:25 PM | Show all posts |Read mode
Ini soalan kancing gigi sempena penutup Oktober 2011...

Apakah perasaan anda sebagai isteri apabila suami minta nak mengoralseks korang..{:4_243:}
Single Polls, Total 217 Users voted
83.41% (181)
2.30% (5)
6.45% (14)
4.61% (10)
3.23% (7)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2011 11:17 PM | Show all posts
tunggu kawen br bole vote
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 01:15 AM | Show all posts
oral tu yg hak lagu mana? acu terang detail sket,,
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 01:43 AM | Show all posts
ape beza orals ni ngan nasi kangkang?
macam same je dia nye konsep...
mesti laki tu akan tunduk pada isteri dia kan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 11:02 AM | Show all posts
aku yg dh kawen pon xtau camner laki mengoralsexkan bini...bgtau sat....
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 11:34 AM | Show all posts
oral sex die mcm oral B ubat gigi tu kah?ke oral aid?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2011 11:44 AM | Show all posts
oral sex die mcm oral B ubat gigi tu kah?ke oral aid?
melinda_gordon Post at 1-11-2011 11:34


Alahai mel ni....kalau Lox explain terdetail sangat kang ade yang malu terkancing gigi pulakkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 11:55 AM | Show all posts
boleh ker?? x boleh la....

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 11:58 AM | Show all posts
voted ,hehehe.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2011 12:10 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 12:17 PM | Show all posts
boleh ker?? x boleh la....
adifrs Post at 1-11-2011 11:55



    penah ade dgr org ckp..tak silap ustaz kot..nak kata salah tu xtau la nak kata sbb nabi tak buat mcm tu katenye..tapi kalo itu bole membuatkan isteri puas dan terangsang,katenye tak salah..sbb yg mel tau la..yg tak bole kalau tala montot je tak bole..haram

erk..maafkan iols la kalo silap ye..iols belom berkahwin lagi..  tapi itu ape yg iols tau la..sbb dlm al quran takde tulis salah atau tak..cuma dlm al quran ade ckp main montot tu haram ler..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 12:19 PM | Show all posts
Alahai mel ni....kalau Lox explain terdetail sangat kang ade yang malu terkancing gigi pulakkkk. ...
Loxlaxman Post at 1-11-2011 11:44



    hehehe..so maknenye ade kena mengena dgn oral B la kan??
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 12:23 PM | Show all posts
Reply 11# melinda_gordon


    sebaiknya dihindari...demi utk kesihatan diri sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 12:34 PM | Show all posts
Reply  melinda_gordon


    sebaiknya dihindari...demi utk kesihatan diri sendiri....
adifrs Post at 1-11-2011 12:23



    oleh itu,gunakan lah oral B utk kesihatan yg memuaskan
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 12:41 PM | Show all posts
make sure sblum oral mengoral ni, kumur dgn listerine dulu, and then basuh la aset tu bersih2...benda ni subjektif la, klu pasangan susah nk 'O' ni salah satu cara nk meng'O' kan dia la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2011 01:02 PM | Show all posts
Ape yang lox tau, kat kemaluan wanita tu tak banyak bakteria, tapi kat mulut lelaki macam macam ada...antara contoh oral bacteria ni termasuklah streptococci, lactobacilli, staphylococci, corynebacteria, pelbagai anaerobes khususnya bacteroides dan termasuk juga biji cabai dicelah gigi..pedih tu kalau kena biji lain..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2011 01:04 PM | Show all posts
make sure sblum oral mengoral ni, kumur dgn listerine dulu, and then basuh la aset tu bersih2...bend ...
myakayina Post at 1-11-2011 12:41


Kalau kena dengan teknik dan perlaksanaannya...miltiple "O" pun boleh...cuma satu jer,bila dah selalu buat, boleh jadi ketagih dan susah nak "O" kalau tak buat.. rasa mcm tak lengkap..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 01:05 PM | Show all posts
errmmm hehehe errmmmmmm hik hik hik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2011 01:07 PM | Show all posts
Reply  melinda_gordon


    sebaiknya dihindari...demi utk kesihatan diri sendiri....
adifrs Post at 1-11-2011 12:23



Sesungguhnya anda tergolong dalam golongan-golongan wanita yang rugi....
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 01:12 PM | Show all posts
errmmm hehehe errmmmmmm hik hik hik
nuryakmal Post at 1-11-2011 13:05



    ermmm...uhuk uhuk uhuk..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101452s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list