Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44260
View
269
Reply

Kekerapan Korang Merajuk/Selisih Faham/Bertekak Dengan Pasangan...

[Copy link]

Author: freekey       Show all posts   Read mode

Post time 25-9-2012 08:20 AM | Show all posts
nuryakmal posted on 14-9-2012 10:39 PM
Hate fighting but love the make up session.awesome.......♥♥

Terima kasih yer..

Saya pun tak suka gaduh-gaduh nih ..tapi tahun nih alhamdulillah takde saya cari pasal lagi.

Dah nak masuk October dah ..



Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2012 06:02 PM | Show all posts
believe it or not.....boleh kira dgn jari berapa kali gaduh....

pelik tapi benar

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2012 10:17 AM | Show all posts
kiyudi posted on 13-8-2012 03:04 PM
kami memang jaraaang gaduh smenjak kawin nk masok 7 thn...
dulu awal2 kawin slalu gaduh..benda2 kec ...

The first 5 years of marriage will always be the most trying period...

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2012 10:20 AM | Show all posts
belita posted on 27-9-2012 06:02 PM
believe it or not.....boleh kira dgn jari berapa kali gaduh....

pelik tapi benar

Perangkaan jabatan tabung haji mendapati.......13.57 peratus pasangan yang bercerai hari ini adalah Dari golongan pasangan yang very the hardly gaduh one.....

MANAK doakan kesejahteraan rumahtangga hang sehingga ke tanah dan cangkul.........

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 06:53 AM | Show all posts
kitaorang jenjarang gaduh.. Kalau marah pun dr dulu  jenis x leh naik suara (apply for both). Yang heran kalau betui2 tgh marah bila nak pot pet2 aja mesti gelak sedangkan mende serious.. Hubby pun mcm tu.. Sampai I mmg x leh nak marah kat dia sure end up gelak. Pernah tanya cik somi dia pakai ilmu apa sampai I mesti gelak kalau nak marah kat dia..mmg x leh nak marah.. Dah dkt 14 tahun dah mcm ni. Kalau laa lps ni hubby ternaik suara kat I.. Sure pengsan sbb sedih sgt.

Cuma mlm tadi terdetik dah 10 tahun en hubby x kasik bunge.. Mcm zaman bercinta dulu. Bila tanye bila nak bagi.. Ade ke dia nak belikan bunga plastic saja.. Huhu ni tgh majuk.. Harap2 ptg ni  ade laaa bouquet bunge untuk I

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 07:23 AM | Show all posts
LadyEffa posted on 1-10-2012 06:53 AM
kitaorang jenjarang gaduh.. Kalau marah pun dr dulu  jenis x leh naik suara (apply for both). Yang h ...

Suami hang must either be Salleh Yaakob(SY) or Sathiah kan??????

Hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2012 01:10 PM | Show all posts
manakautau posted on 1-10-2012 07:23 AM
Suami hang must either be Salleh Yaakob(SY) or Sathiah kan??????

Hmmmm

uishh Salleh yaakob tau laa.. sathiah tu sapa plak?
hehe kalau mcm salleh yaakob.. tak rela aii... x rela berkongsi..Ya Allah minta disimpangkan berkongsi kongsi ni


Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2012 04:14 PM | Show all posts
aku vote yang no.6
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2012 04:39 PM | Show all posts
bak dialog "nujum pak belalang".. "jarangggg-Jaranggggg" tpi  disebabkan x de dlm poll aku vote no. 5 ke 6 ek.. lupaa laa pulak Last edited by NurHanim on 19-10-2012 04:41 PM

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 07:30 AM | Show all posts
i jenis susah nak marah atau merajuk lama..paling lama 15 -20 minit..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 07:38 AM | Show all posts
mierrr posted on 24-10-2012 07:30 AM
i jenis susah nak marah atau merajuk lama..paling lama 15 -20 minit..

Hang makan pil apa?????
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 07:40 AM | Show all posts
MANAKAUTAHU posted on 24-10-2012 07:38 AM
Hang makan pil apa?????

tak reti nak simpan marah lama2..simpan marah dendam lama2 ni tak elok untuk kesihatan dan kebaikan diri
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 07:47 AM | Show all posts
mierrr posted on 24-10-2012 07:40 AM
tak reti nak simpan marah lama2..simpan marah dendam lama2 ni tak elok untuk kesihatan dan kebaika ...

Hang dengan nick noor adik beradik kembar ke??? Harituh tak silap si noor ada bubuh avvy yang hang gunakan ini...apa betul ke?????

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 07:51 AM | Show all posts
MANAKAUTAHU posted on 24-10-2012 07:47 AM
Hang dengan nick noor adik beradik kembar ke??? Harituh tak silap si noor ada bubuh avvy yang hang ...

sudah gaharu bertanya pula..

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 07:55 AM | Show all posts
mierrr posted on 24-10-2012 07:51 AM
sudah gaharu bertanya pula..

Besok lah bakar gaharu...malam jemaat...bukan hari ini......Kewangian sebelum bergasak bersama....lastik Dan bunuh setan......

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 07:57 AM | Show all posts
MANAKAUTAHU posted on 24-10-2012 07:55 AM
Besok lah bakar gaharu...malam jemaat...bukan hari ini......Kewangian sebelum bergasak bersama.... ...

i citer tentang kenangan masa dulu...bukan sekarang


Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 07:59 AM | Show all posts
mierrr posted on 24-10-2012 07:57 AM
i citer tentang kenangan masa dulu...bukan sekarang

Cerai hidup atau cerai mati??????

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 08:01 AM | Show all posts
MANAKAUTAHU posted on 24-10-2012 07:59 AM
Cerai hidup atau cerai mati??????

eiii ni dah tanya peribadi..i masuk topik ni sebab pasal kekerapan majuk,..,.jadi flash back la
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 08:03 AM | Show all posts
mierrr posted on 24-10-2012 08:01 AM
eiii ni dah tanya peribadi..i masuk topik ni sebab pasal kekerapan majuk,..,.jadi flash back la  ...

Avvy hang tu diri hang sebenar kan???? Jika benar...bukan hang sendiri yang telah menonjolkan peribadi hang?????

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 08:05 AM | Show all posts
MANAKAUTAHU posted on 24-10-2012 08:03 AM
Avvy hang tu diri hang sebenar kan???? Jika benar...bukan hang sendiri yang telah menonjolkan peri ...

ala..tak boleh ke..sekadar rupa... bukan cerita...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086298s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list