Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
71381
View
1057
Reply

CLUB: AKU PUN NAK PEKNAN Vol 1

  [Copy link]

Author: teddystar       Show all posts   Read mode

Post time 8-9-2011 04:11 PM | Show all posts
Sangat betul... Aku conceived biler dah give up on menghitung hari, telan folic acid segal ...

Aku nikah 30an jugak... Dapat ler anak 2 orang dah... Jangan rendah2 kan umur bini ko tau... Silap ko cakap, tergores perasaan dia, tapi tak tunjuk kat ko jer...
kikilalat Post at 8-9-2011 15:39

Ermm.. I guess she herself is already aware about this.. huhu..

Anyway.. thanks..

Dpt pair ke? Takmo lg?    

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:13 PM | Show all posts
Reply  freekey


    discharge to supposedly keluar kalay pompuan tu ovulate.. its actually lubr ...
nuryakmal Post at 8-9-2011 15:35

sbb selalu tanya wife ada keluar apa2 tak hari ni? huhuh..

actually dia pun tak pernah tahu psl EWCM tu.. sbb katanya selalu dia ignore je apa2 discharge yg keluar..

anyway aritu dia ada tunjuk EWCM tu.. rupa dia mcm hingus sket kan? huhu..

   

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:16 PM | Show all posts
sbb selalu tanya wife ada keluar apa2 tak hari ni? huhuh..

actually dia pun tak pernah tahu psl ...
freekey Post at 8-9-2011 16:13



    Mcm egg white nyer kelikatan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:16 PM | Show all posts
baru je kawin kannn
nikmati dulu zaman berbulan madu nihhh
jgn stress sgt nak timang anak @ harapk ...
bluberi Post at 8-9-2011 16:00

sorry to hear about miscarriage..

insyaAllah masih ada harapan yg lebih tinggi drpd perempuan2 yg takda apa2 tanda mengandung langsung kan.. my eldest sister dulu pun pernah 2 3 kali gak miscarriage.. after 2 years dpt anak sulung.

btw, if you dont mind.. when ppl said miscarriage.. normally dah baper bulan usia kandungan tu eh?

   

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:18 PM | Show all posts
Reply 101# freekey


    its actually looks like egg white. kalau pekat maknanya tak ovulate.. simple to say susah sperm nak bergerak
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:24 PM | Show all posts
Reply 103# freekey

yang 1st, baru sebulan rasanya..yg nih mmg tak tau pun pregnant..sedar2 ada darah keluar
yg 2nd ngan 3rd, nak masuk 2 bulan

dh pegi check kat doktor..dh pegi urut..rahim tak kuat katanye
akak redha aje le..dh takde rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:25 PM | Show all posts
Reply 77# freekey

nak tersedak aku baca part brg x mo naik tuh

dah ko stress manjang mmg la brg x mo naik. cuba enjoy2 ajek time baby dancing tu haa...

relax lah...  tp rasanya ko ni jenis x boleh nk relax....
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:38 PM | Show all posts
Mcm egg white nyer kelikatan...
kikilalat Post at 8-9-2011 16:16

thus it was called EGG WHITE Cervical Mucus kan?



sumber: https://www.facebook.com/topic.p ... 810&topic=16102


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:39 PM | Show all posts
hihih.. OT...

aritu Hana speku aku kahwin dgn ko..
freekey Post at 8-9-2011 15:35


choiiiiiiiiiiii!!! ampeh dak hana...

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:45 PM | Show all posts
Reply  freekey

ko jgn takutkan aku priki,aku 27 lom kawen lagi ni
damiqula Post at 8-9-2011 15:32



Tuanku Zara kawen lagi lewat. elok ajer dia ngandung lepas kawen.
Rita Rudaini kawen lagi lewat. elok ajer dia ngandung. dah 2 org anak dia.
gaduh-masuk paper-ngandung-gaduh-masuk paper-ngandung.

rezeki anak bukan bergantung cepat atau lambat kawen lah.
tapi, kalau dah menanpous tu, lain citer la.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:45 PM | Show all posts
takmo nnt aku pegi sekolah anak aku.. kengkawan dia igtkan aku ni atuk dia plak..

sptmana yg berlaku kpd aku.. sbb bapak aku kahwin kali kedua.. dan aku plak kuar lewat.. so masa sekolah rendah dulu.. bapak aku dtg amik repokad.. sume tanya tu atuk ko ke..

freekey Post at 8-9-2011 15:27


dah tu sape suh ko kawen lambat?
sowi priki...aku gurau jek... kawen awal pun belum tentu ko dapat anak awal...mende2 camni toksah nak stress2 sgt...mende bukan keje kita nak tentukan dapat baby awal atau lambat...byk2 bersyukur n redha jek la apa2 yg allah kasik...


cam aku neh dulu pun...3x miskerej baru dapat baby sorang lepas 3thn...nak mengadap 3thn ni...lagik aku stress sbb org yg asek2 ungkit sal baby tu mak aku sendiri...hari2 mengadap...seolah2 mak aku tak tau lak tu allah punya perancangan...ko kira untung sbb mak ko takde bising2...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:46 PM | Show all posts
choiiiiiiiiiiii!!! ampeh dak hana...
Fantaghiro Post at 8-9-2011 16:39



    abehh..dia ckp, wife dia guna nick fanta...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:46 PM | Show all posts
Reply  freekey

nak tersedak aku baca part brg x mo naik tuh  

dah ko stress manjang mmg  ...
afja Post at 8-9-2011 16:25

ehehe.. yg afja ni dah ada baby tak?


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:47 PM | Show all posts
Tuanku Zara kawen lagi lewat. elok ajer dia ngandung lepas kawen.
Rita Rudaini kawen lagi le ...
Hana Post at 8-9-2011 16:45

ermm ,lupa lak.. sheila majid pun mampu ngandungkan anak dengan Acis..

   

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:49 PM | Show all posts
dah tu sape suh ko kawen lambat?
sowi priki...aku gurau jek... kawen awal pun belum tentu ko  ...
Fantaghiro Post at 8-9-2011 16:45

nak kahwin sejak 2006 lagi tau... tapi tulah takda rezeki.. dah berkali2 tukar pasangan pun still tak lekat..

last2 jodoh dengan orang kampung sebelah je.. kenal 4 bulan je tunang, 3 bulan tunang..kahwin

alhamdulillah..

   
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:53 PM | Show all posts
Reply 112# freekey


belum ada rezeki Tuhan nak bg lg...

so masih lena tido mlm2....
tido masih cukup 7jam sehari
masih ke hulu ke hilir lg honeymoon sana sini
(ingat 16 sept ni nk check in hotel kat melaka lah. nak BD mcm ko gak )
masih bermalasan2 lg mcm penmerah
dan yg paling haru... masih rasa mcm bujang

so relax lah yer priki...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:53 PM | Show all posts
thanks..

i do share with my wife about this...

i cakap i takkan kahwin lain sungguhpun dia t ...
freekey Post at 8-9-2011 15:54


ko neh...molotttttttttttttttt...ade lak ckp kat bini cenggitu...aku pang kang!!!
buatnya korang takleh dapat baby tu nnt puncanya dari ko agak2 apa ko rasa?haizzzzzz...budak neh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:55 PM | Show all posts
budak2 skolah/tak nikah lagi yang sekali main aje terus lekat. sebab apa? main utk syok. .derang lagi ler tak tahu waktu subur ke tak. sapa nak kira2..sapa nak tgk carta..
so, kesimpulannya...- sila buat ayat sendiri.

tu lah.
orang kurang subur, ada masalah nak dapatkan anak.
orang terlebih subur pun ada masalah jugakk..mcm mana nak jarak kan anak.. tak boleh alpa/silap sket...rasa2 bukan waktu subur pun..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:56 PM | Show all posts
ko neh...molotttttttttttttttt...ade lak ckp kat bini cenggitu...aku pang kang!!!
buatnya ...
Fantaghiro Post at 8-9-2011 16:53

uish... dia pulak yg marah??

wife i ok jek..

yep.. ada bgtau jugak wife.. it's maybe from my side jugak.. tp tak pegi further check lagi..

korang pun kata rilek dulu kan..

   

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 04:57 PM | Show all posts
budak2 skolah/tak nikah lagi yang sekali main aje terus lekat. sebab apa? main utk syok. .derang lag ...
Hana Post at 8-9-2011 16:55

pernah jugak usulkan pasal masalah anak luar nikah ni..

but my wife kata that's maybe because Allah nak tunjukkan aib diorang?
   

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080933s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list