Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
141531
View
509
Reply

Kisah Seram Di Bangi, Kajang Dan UKM

  [Copy link]

Author: kingcarlos       Show all posts   Read mode

Post time 25-10-2011 07:48 PM | Show all posts
Sapa Sekolah High School Kajang? Bahagian utama Bangunan sekolah tu terbina sejak 1916 kalau tak silap. Dengar2 pasal hantu jepun. nampak / kene tak pernahlah saya
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2011 10:59 AM | Show all posts
Reply 101# hudzai


   aku bukan nya bekas budak sekolah situ...tp membe2 aku bnyak la skool kat situ...mmg tol,cerita pasal hantu jepun tu...ada lubang jepun lagi...ramai kawan2 aku citer klau pg dkat lubang jepun tu,boley la nmpk pistol terbang...pistol lame la kan...kalau korang naseb baek...malam2 boley nampak hantu jepun xde kepala tgh kawad kat tengah2 tempat perhimpunan tu..
sekolah rendah tepi high skool kajang tu..sekolah aku dlu..hehehhe...dulu hari2 balik ikot jalan belakang high skool kajang tu....kena lalu kubur cina...
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2011 09:29 AM | Show all posts
agak2 ada x sapa2 yg rajin.... tangkap gambar

1) rumah minangkabau
2) terowong jln  ...
afja Post at 25-10-2011 13:55


rumah pasak tu tak leh benti depan dia...kalao benti tepi jalan raya pun bahaya sebab dah dekat sgt ngan selekoh.....rumah minangkabau mana nih? umh mak sedara aku kat gombak nun pun umh minangkabau gak...~
terowong tu sempit kan? tahun lepas tak silap ada pak cik putus tangan kat situ...nak benti situ susah skit...~
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2011 10:11 AM | Show all posts
Reply 103# syahoney


yg katanya kat roundbout tu ler....

ada terowong yerk kat jln 3/4... x pasti plak den

iols dok bwh tempurung agaknya ritu
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2011 11:48 AM | Show all posts
antara sedar tak sedar terasa tilam yg aku baring tu bergerak2 cam ada org lain naik atas tilam nk tido sekali..

kodok pon ada rs camni. Tp xleh bkk mata.
Last week pon rs mimpi dlm mimpi, tp rs cam under sedar..
masa tu dlm hadas besar (uzur), tinggal ber-2 aje dgn baby, hubby xbalik
rs somthng xkena (ni dlm tido), pastu nk bkk mata xleh, rs ngantuk tahap gaban. Pastu pikir, ni sah ni nk pekena aku. Kodok usaha sedaya upaya nk bkk mata, tp xsmpai sekerat mcm kena gam, nmpak ada tgn kaler hitam pekat mcm berbulu nk pegang anak. Kiranya benda tu ada kt area kepala kami la, sbb kodok nmpak hanya tgn dia aja yg dtg, bdn xnmpak. Nk ckp pon xleh, nk ckp subhanallah tp xberbutir, rs cam berbutir sikit tgn tu teralih ke belakang, last2 kuatkan smngt, sebut subhanallah trs hilang benda tu.
trs bkk lampu tido dlm terang..xlama pastu anak ek ek..

sori TT, saya off topik jap..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2011 12:27 PM | Show all posts
kalo tangan berbulu2 tu.. mesti kingkong
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2011 02:23 PM | Show all posts
Reply  syahoney


yg katanya kat roundbout tu ler....

ada terowong yerk kat jln 3/4... x past ...
afja Post at 28-10-2011 10:11



   kat roundbout ye...tak pe...mulai minggu depan nak xtif balik kat jalan tu...wait arrr
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2011 04:43 PM | Show all posts
serius i pon xtau ada wujud nye umh pasak tu pdhal 5 tahun sekolah kt bangi n 3 tahun blaja kt ukm,..tak tau menahu plk kwujudan umh pasak ni...bleh x bitau exactly kt area mne..setahu i kt roundabout heading to ukm ni just ada umh banglo bru n atas bukit tu pon dh flat sbb nk new residence...emm confusee
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2011 10:26 PM | Show all posts
Reply 108# paola


    Umh tu klau kluar dr main gate ukm, belok kiri straight je..sblom smpi trfic light ke tras jernang and bangi lme kt belah kanan U leh nmpk clearly..td lalu situ dh mkin terang..tp forsure umah tu dok atas tnh ukm jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2011 10:46 AM | Show all posts
Reply  paola


    Umh tu klau kluar dr main gate ukm, belok kiri straight je..sblom smpi trfic  ...
havovasta Post at 30-10-2011 22:26



ohwww..tq havovasta..patut i xperasan sbb i jrg lalu situ..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2011 04:57 PM | Show all posts
Reply 110# paola

owh rumah tu ke?selalu je lalu kat situ...kdg2 kul 11 mlm sesorg lalu kat situ..mmg cekal kan hati la...tp Alhamdullilah xde pape jadi la..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2011 10:07 PM | Show all posts
kesian orang kajang....xde pluang nk bercerita pn....woooooooooo.....
mane pg orang kajang nie.....bru nk ajak sembang2....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2011 05:13 PM | Show all posts
Reply 101# hudzai


    ait2..dl skolah high school kjg..2 taun jela..sbb time tu form 6..pasal cite antu kat ctu melambak ade..alami tu xdela..cume byk dgr cite dr member2 yg mmg skolah kat ctu..tp high school kajang tu, mmg agk suram..especially klu da petang2..kami klu ade petang kene dtg skolah utk sukan,mmg dok lepak kat padang je..xdela ngade2 nak p klas form 6 kat atas bukit nun..mcm sengaje crk mslh..sbb area atas tu kan berantu sket..erk, sikit ke?mcm byk je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2011 05:14 PM | Show all posts
Reply 112# xMuaZx


    ni org xbape nk kajang nk bercerite..tp kene tunggu next week la kot..nk blk da..cite pasal spital kajang..sbb mummy toet2 keje kat spital tu..so, adela beberape cite yg bley nk share..tu pun klu xlupe..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2011 07:31 PM | Show all posts
sy org kajang!!!....tapi xde cite pun nak cite...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2011 12:09 PM | Show all posts
GT kena kat UKM
masa tu cuti sem. asrama kosong. cuma tgl beberapa org y nak balik keesokan harinya
mlm tu ktorg dgr suara mengilai. kuat sgt. bila pandang ke luar nmpk kain putih melayang betul2 depan mata. nasib baik mmber2 kuar semangat
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2011 01:43 PM | Show all posts
GT kena kat UKM
masa tu cuti sem. asrama kosong. cuma tgl beberapa org y nak balik keesokan harinya ...
greantea Post at 12-11-2011 12:09



    kena kat kolej mana?

dulu iolls duduk kat kerismas 3 tahun,suka mandi mlm2, penah terdengar ade org masuk bilik air sebelah. tapi bila selesai mandi and keluar tgk takde org pun.. bersangka baik je mungkin salah dgr..hehee
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2011 12:11 PM | Show all posts
kolej kerimas tuh mcm suram ckit dari zaaba.. yeker?? hahah ak assume jerk sbb pnh nduk keris mas jap aritu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2011 06:57 PM | Show all posts
kolej kerimas tuh mcm suram ckit dari zaaba.. yeker?? hahah ak assume jerk sbb pnh nduk keris mas ja ...
lonso Post at 13-11-2011 12:11



    suram la sebab kat ujung dunia kot.plus bangunan2 terbengkalai tu pun still mcm tu lagi.la ni dah 2011 pun mcm tu terbengkalai

kolej zaaba aka kausar tu pun misteri jugakk kan?ade org terjun bangunan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2011 07:35 PM | Show all posts
Reply 117# hungryhenry

GT bukan belajar situ, cuma masa tu jbtn gunakan UKM nak buat sukan.

BTW asrama y bawah bukit n mengadap hutan. lupe lak apa nama dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078864s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list