Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54307
View
2500
Reply

Borak Damsels Gojes Mojes - Special edition: kotakan janjimu -V57

   Close [Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2011 01:10 PM | Show all posts
Aikkkkkk pelik tul fd. Thread boleh hilang. Lepas ni nak SR terus. Tak boleh salah komen
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:10 PM | Show all posts
Aikkkkkk pelik tul fd. Thread boleh hilang. Lepas ni nak SR terus. Tak boleh salah komen
sleepyfish Post at 14-9-2011 13:10



    Thread aper yg hilang SF?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:12 PM | Show all posts
xde RA lg umah ni
mamahusna Post at 14-9-2011 13:09



    Nih kira lepas dapat RA boleh tepek lah kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:13 PM | Show all posts
Nih kira lepas dapat RA boleh tepek lah kan...
kikilalat Post at 14-9-2011 13:12


insya Allah sesaat dua
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:17 PM | Show all posts
mak aihh laju nyer merempit acik2 ni
eh byk thread kena humban ke laut eh?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:17 PM | Show all posts
insya Allah sesaat dua
mamahusna Post at 14-9-2011 13:13



    Sila tukar ker semenet dua...

Kaka blings, dah apply RA lum?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:18 PM | Show all posts
sedihnya kalo baca masalah rumahtangga ni
insaf daku . kena hargai apa yang kita milikki
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:19 PM | Show all posts
sirih junjung masa adik ipar bertunang...

hasil keras tanganku.. juga dibantu oleh ipar duai, ...
lilo_kill Post at 14-9-2011 12:53


cantiks ai pun suka buat sireh junjung.... sat nak godek gambar sireh junjung adik tunang ari tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:20 PM | Show all posts
hemm asal citer pasal acik net tu kan, otometik kalo daku jumpa exora kaler maroon kat area shah alam ke ttdi ke giant ke terus daku ingat dia ajer
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:20 PM | Show all posts
Sila tukar ker semenet dua...  

Kaka blings, dah apply RA lum?
kikilalat Post at 14-9-2011 13:17


tp kiki kene tepek gak buleh? ritu hanya dpt tatap wajah kakmin je..yg lain rasanya terlepassss
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:20 PM | Show all posts
mak aihh laju nyer merempit acik2 ni
eh byk thread kena humban ke laut eh?
IceCream_Soda Post at 14-9-2011 13:17



    Berkampung sini jer lah soda... Duduk ontok-ontok sini








Antor MN gi post kat thread luar... Ala2 BoBoiBoy gituh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:20 PM | Show all posts
wah sini sudah hujan. nak makan apa nih?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:21 PM | Show all posts
ada xtvt tepek gmbr ke?
menanti ngan sabar hihihiih
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:21 PM | Show all posts
tp kiki kene tepek gak buleh? ritu hanya dpt tatap wajah kakmin je..yg lain rasanya terlepass ...
mamahusna Post at 14-9-2011 13:20



    Dpt tgk mama nyer pic, saya PM pic saya... Barter gituh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:22 PM | Show all posts
Dpt tgk mama nyer pic, saya PM pic saya... Barter gituh...
kikilalat Post at 14-9-2011 13:21



kalu gitu, kita sama2 pm je la..aci takkk?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:23 PM | Show all posts
kalu gitu, kita sama2 pm je la..aci takkk?
mamahusna Post at 14-9-2011 13:22



    Terbaekkkkkk.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:24 PM | Show all posts
Reply 110# kuchenta_81

noksss

aku dah masukkan nama ko kat tred gath
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:24 PM | Show all posts
Terbaekkkkkk.....
kikilalat Post at 14-9-2011 13:23


ok sapa nk kasi dulu? ke nak kene o som?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:26 PM | Show all posts
Reply  kuchenta_81

noksss

aku dah masukkan nama ko kat tred gath
ruffleen Post at 14-9-2011 13:24


ok, insyallah. nanti kita calling2 ek.
ahad ni kan? kul bape?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 01:27 PM | Show all posts
Berkampung sini jer lah soda... Duduk ontok-ontok sini  








Antor MN ...
kikilalat Post at 14-9-2011 13:20


ontok-ontok tu apa?
tu la lepak sini jahh... penaung dan acik2 sini sporting
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.156257s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list