Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
65008
View
995
Reply

Sembang Orang Muo (4)

[Copy link]

Author: kodoklawa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 30-10-2011 05:29 PM | Show all posts
wah kodok nak balik muor ek sempena raya haji
ana x balik, raya sini dan ayah pun akan ke sini gak  ...
fatehana Post at 30-10-2011 16:45


singgah kejap ana..pastu petang jumaat balik kluang..raya sana.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 10:18 AM | Show all posts
singgah kejap ana..pastu petang jumaat balik kluang..raya sana.
kodoklawa Post at 30-10-2011 17:29


raya kat kluang pun ok gak kan sbb yg penting dekat dgn keluarga {:4_181:}
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2011 10:18 AM | Show all posts
wahai warga muor agak2 sapa yg akan menumbangkan lembu tahun nie ek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-11-2011 04:53 PM | Show all posts
Reply 103# fatehana

aku tapi buat kat kluang laa..ahaks..bulan 12 nnt buat kenduri berkhatan anak kat kg hubby pulak
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2011 01:57 PM | Show all posts
Reply  fatehana

aku tapi buat kat kluang laa..ahaks..bulan 12 nnt buat kenduri ber ...
kodoklawa Post at 1-11-2011 16:53


wat kat kluang ke ingatkan wat BG
oh anak kodok nak masuk jawi ek bulan 12 nie, kendurinya kat kg pastue khatannya kat mana?
umur anak kodok tue berapa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2011 05:37 PM | Show all posts
Reply 105# fatehana


   hana..aritu dah tanya klinik keluarga kat BG tu..kerat kat situ ler nampaknya..tapi dia ni penakut ya amattt!!!..takut kang dia terjun katil lari keluar mcm citer luncai tudulu g  cabut g berapa kali terjun dr kerusi..last2 bayar g gitu aje..gigi x tak cabut..hangin laki aku..tahun dpn dah UPSR tapi anak aku ni kategori mild autisme.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2011 09:48 AM | Show all posts
wahh. ramainya orang muor
jom balik raya muor jom.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2011 09:49 AM | Show all posts
eh, lagikan. sape yg aktif kat twitter bleh follow Muartv : http://twitter.com/#!/Muartv
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2011 11:31 AM | Show all posts
Reply 106# kodoklawa


   hahahaha...aku dulu pun klinik keluarga gak yang "dewasa" kan aku..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2011 11:35 AM | Show all posts
Reply 108# icalovezie

ada rancangan ape kat muartV tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2011 09:15 PM | Show all posts
Reply  fatehana


   hana..aritu dah tanya klinik keluarga kat BG tu..kerat kat situ ler nampakn ...
kodoklawa Post at 2-11-2011 17:37


wakaka jangan dia wat scene sudah
anak kakak sepupu mmg autisme tapi masa sunat kat sarawak 6 tahun dulu dia kata ok je
cuma klu gie umah org mmg xleh dok diam
then bila kita bai brg dia ok aje
xdelah jerit2 cam org kata
lagipun dia gie school gak itu yg nampak cerdik
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2011 09:20 PM | Show all posts
Salam dan samat malam semua

Nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua warga muor

sapa2 yg terlibat esok jgn ngelat yea
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2011 08:43 AM | Show all posts
Reply 112# fatehana


    selamat hari raya aidiladha kak..

kepada semua warga muooo..

bape ekor tumbang di kampung...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2011 01:08 PM | Show all posts
Selamat tengahari
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2011 10:06 AM | Show all posts
Reply  fatehana


    selamat hari raya aidiladha kak..

kepada semua warga muooo..

bape ek ...
Kamen_rider Post at 8-11-2011 08:43


yuhuuuuuuuuuuuuu kamen

kat kg akak kat air hitam bt 18 tumbang 3 ekor dan kat bandor muor pon wat gak dan tumbang 3 ekor gak, abg akak cakap penat dia nolong org melapah daging lembu sampai sakit pinggang
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2011 10:06 AM | Show all posts
salam dan samat pagi semua {:4_181:}

bagaimanakah cuaca di tempat anda hari nie
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2011 10:20 AM | Show all posts
Reply 115# fatehana

banyak gak tuh..besar ke lembunye...abang akak lapah 3 ekor terus sorang2 ke..wah..sangat hebat...!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2011 10:24 AM | Show all posts
Reply  fatehana

banyak gak tuh..besar ke lembunye...abang akak lapah 3 ekor terus sorang2 ke..wa ...
Kamen_rider Post at 15-11-2011 10:20


besar gak rasanya
motepppp abg akak dok lapah sensorang mahu kejung jadinya si CEO tue
yg buat tue klu x silap ada 5 org dari RELA dan bbrp cousin serta org masjid
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2011 10:56 AM | Show all posts
ingin mencari guru mengaji di muo..sila hubungi 0127744230
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2011 09:27 AM | Show all posts
assalamualaikum wr wb dan samat pagi warga muor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076941s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list