Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
64929
View
995
Reply

Sembang Orang Muo (4)

[Copy link]

Author: kodoklawa       Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2012 10:54 AM | Show all posts
haha...Happy chinese new year...aku baru pindah umah baru..sekarang aku dah duk jementah..hikhik..tapi hati tetap muo...

Raye china sini meriah gilerr.....cam perang tiap2 malam..mane dapat mercun ntah...semua umah perang lampu...dah jadik cam i city padang jementah tuh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-1-2012 06:58 AM | Show all posts
Reply 161# Kamen_rider

aah..aku klu lalu jementah waktu malam mmg suka tgk lampu liplap tu..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2012 03:43 PM | Show all posts
aku suka gi tanjung emas dan makan mee bandung muar
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2012 09:34 PM | Show all posts
lorr ada thread oghang muo ek!  baru ni pasan.  aritu jumpa Tunku Puan Pahang....dia cakap oghang muo sombong.

betul ker oghang muo sombong{:4_229:}  btw saya oghang muo gerk. asal jalan junid but then parents dah passed away n then ramai adik beradik esp yg lelaki dah pindah tanjong agas.

dia orang dok kat taman tun syed nasir.  saya dah lama tinggalkan muo n malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2012 02:32 PM | Show all posts
Reply 164# minahsaudi


   haha...mestilah kene sombong...orang power...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2012 09:14 AM | Show all posts
yeke orang muor sombong?

macam la orang pahang tu semuanya peramah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2012 06:09 PM | Show all posts
Reply  minahsaudi


   haha...mestilah kene sombong...orang power...
Kamen_rider Post at 4-2-2012 14:32


Seper yang power?  TPP tentu lah power But she is not muarian
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 03:48 PM | Show all posts
assalamualaikum dan samat petang warga muor semua
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 03:48 PM | Show all posts
samat maulidur rasul dan samat menyambut muor sebg bandar diraja
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 03:49 PM | Show all posts
last balik muor sebelum raya cina aritue so dapatlah makan makanan yg diidam2kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 03:50 PM | Show all posts
balik KL lak dapatlah beli perencah mee bandung dan mee siput serta perencah mee rebus, xdelah windu sgt nak makan makanan muor, walau kat KL ada tapi rasa x berapa nak sama
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 03:51 PM | Show all posts
teringat bubur nasi kat bas stand pagoh tue, sedap bila sekali sekala pekena time memalam sesambil makan rojak petis
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 03:53 PM | Show all posts
betul ke org muor sombong cam kak min kata tue, bukan org muor peramah sbb kat muor ada Tukirah yg suka benor menegur org so itu adalah salah satu bukti org muor nie peramah dan x sombong, bandar atau pekan muor nie bukanlah besor sgt bila nak beli brg, kdg kala yg wat sombong tue bukan yg dok muor sebaliknya yg datang sekali sekala aje tapi yg dapat nama ttp org muor, sedihnya
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 04:14 PM | Show all posts
Muo da jadik bandar diraja..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 04:37 PM | Show all posts
orang muar tak sombong lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 04:48 PM | Show all posts
orang muor cool....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 04:59 PM | Show all posts
betul ke org muor sombong cam kak min kata tue, bukan org muor peramah sbb kat muor ada Tukirah yg s ...
fatehana Post at 8-2-2012 15:53



   lama aku x nmpak tukirah... sihat lg ke dia...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2012 11:00 PM | Show all posts
lama aku x nmpak tukirah... sihat lg ke dia...
hr_ikhlas Post at 8-2-2012 16:59



Tukirah dah lama jadi allahyarhamah......alfatihah
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2012 12:20 PM | Show all posts
Tukirah dah lama jadi allahyarhamah......alfatihah
minahsaudi Post at 8-2-2012 23:00



    ooo.. bru aku tau... Al-fatihah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2012 01:16 PM | Show all posts
lorr ada thread oghang muo ek!  baru ni pasan.  aritu jumpa Tunku Puan Pahang....dia cakap oghang mu ...
minahsaudi Post at 2-2-2012 21:34


tunku puan pahang pon ade masuk forum nih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079949s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list