Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
64930
View
995
Reply

Sembang Orang Muo (4)

[Copy link]

Author: kodoklawa       Show all posts   Read mode

Post time 8-12-2011 08:49 AM | Show all posts
so jadilah nak bawak kawan hr nie ek
fatehana Post at 7-12-2011 15:32



    alahai plan tak jadi ler ada lak aralnyer
    next time ler nampaknya
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2011 09:20 AM | Show all posts
alahai plan tak jadi ler ada lak aralnyer
    next time ler nampaknya
MYviHaZz Post at 8-12-2011 08:49


insyaAllah kedai tue x lari ke mana
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2011 09:21 AM | Show all posts
selamat pagi warga muor
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2011 08:58 AM | Show all posts
insyaAllah kedai tue x lari ke mana
fatehana Post at 8-12-2011 09:20



    insyaallah harap2 dapat ler pegi, kawan tu mengidam ler
    sesangat nak makan, dia taknak plak pegi ngan sominya
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 09:17 AM | Show all posts
salam dan samat pagi warga muor
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 09:18 AM | Show all posts
last week balik muor dan banyak agendanya, sudahnya bila balik KL rasa lepak sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 09:18 AM | Show all posts
rasa puas hati sbb apa yg diidamkan dapat diperolehi masa kat muor
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2011 11:32 AM | Show all posts
jadi anak ko berpantang kat mana kodok? senang x nak jaga dia? camner dia sekrg? dan last q; ber ...
fatehana Post at 7-12-2011 15:31
anak berpantang kat kg..atuk dia yg jaga..dia tu jenis penakut..sanggup terbaring 24jam atas katil ..hari ke3 baru nak pindah tpt lain..Semalam aku call..dia demam pulak tapi dh dibawa ke klinik.Fobia dia nak nak pakai seluar walaupun dah kering jahitan tu....atuk dia kata g klnik pakai   kain pelikat lagi walaupun dah seminggu ..huahuahua Aku takut dia terus tak mau pakai seluar lepas ni..nak bergombang dgn kain pelikat aje.


minggu depan g amik dia kat kampung.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 12:03 PM | Show all posts
Reply 148# kodoklawa

fobia nak pakai suor? soh dia pakai suor yg besor besor dulu... heheheh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2011 06:05 PM | Show all posts
Reply 149# muor76


hehehe..nnt sebelum balik kampung aku belikan seluar yg beso2 sikit suruh dia pakai..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2011 10:12 AM | Show all posts
Reply 150# kodoklawa

pakai kan dia trek jerk.. tak ler ngilu sangat... wakakakkaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2011 10:46 AM | Show all posts
Reply 151# muor76

aah..aritu aku tinggalkan trek tapi dah senteng pulak..aku lupa anak aku dah menonjang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2011 09:12 PM | Show all posts
apa cerr org2 Muo??
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2011 09:13 PM | Show all posts
apa cerr org2 Muo??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2012 12:29 PM | Show all posts
selamat tahun baru warga MUO....sangat seronok mengakhiri tahun 2011 dan sambut tahun baru di Muo walaupun 2 hari berturut mengulang spital..hahahah.Paling best dapat makan putu piring,mee siput,mee bandung & sate
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2012 02:03 PM | Show all posts
selamat tahun baru 2012... ermmm tahun nih dah berubah umo aku... 28 tahun dahh... huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2012 05:48 PM | Show all posts
selamat tahun baru 2012... ermmm tahun nih dah berubah umo aku... 28 tahun dahh... huhuhu
muor76 Post at 3-1-2012 14:03


Oo, kau 28 thn eh.. cuma tua setahun jer la dari aku....
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2012 09:04 AM | Show all posts
Last week balik Muo.. best!
Bila sampai Muo singgah mkn kat Restoren Mee Bandung Tanjung Agas pekena mee bandung (wajib), soto, asam pedas + nasi putih.
Malam gi makan kat bus stand Pagoh, order bubur nasi campur, mee bandung, yong tou foo..
Esok sebelum bertolak balik Seremban singgah bandar Muo sarapan kat Bentayan..
Hepi sungguh dapat makan makanan Muo sepuas-puasnya..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2012 02:26 PM | Show all posts
Oo, kau 28 thn eh.. cuma tua setahun jer la dari aku....
blackpurple Post at 3-1-2012 17:48

yer ler tu adik blek... hehehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2012 04:41 PM | Show all posts
dah lama tak balik muor sejak adik aku kawin bulan 11 aritu..huhuuhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081403s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list