Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
64509
View
995
Reply

Sembang Orang Muo (4)

[Copy link]

Author: kodoklawa       Show all posts   Read mode

Post time 5-10-2011 04:38 PM | Show all posts
dah masuk dah... cume lom terime tempe goreng dan 434 jerk... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2011 03:33 PM | Show all posts
Aku nak balik Muo dan menetap di Muo...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2011 02:39 PM | Show all posts
minggu lps balik muor jadi sempatlah tapau balik makanan peberet ke sini cam mee siput dan jugak paste mee bandung muor, hr nie terajin so watlah mee badnung segera
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2011 02:40 PM | Show all posts
minggu lps balik muor jadi sempatlah tapau balik makanan peberet ke sini cam mee siput dan jugak paste mee bandung muor, hr nie terajin so watlah mee badnung segera
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2011 10:30 PM | Show all posts
Reply 64# fatehana


   beli paste mee bandung jenama apa ni kak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2011 08:56 AM | Show all posts
Reply 64# fatehana


   aku baru balik dr kg semalam..g bando bawa pil ke klinik pastu g beli rerempah mee bandung & beriani  kat kedai hj sernan..dh petang g pasar tani BG cari rempah soto & mee bandung cap maharani pulak sebab kawan ofis hubby order yg itu...mee siput & kopi 434 lupa nak beli..hikhikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2011 11:04 AM | Show all posts
Reply  fatehana


   beli paste mee bandung jenama apa ni kak...
Kamen_rider Post at 8-10-2011 22:30


beli jenama mak pon kat jln junid
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2011 11:08 AM | Show all posts
Reply  fatehana


   aku baru balik dr kg semalam..g bando bawa pil ke klinik pastu g beli rerem ...
kodoklawa Post at 9-10-2011 08:56


banyaklah jugak ko borong camtue, paste mee bandung tue ko beli kat mana, biasanya adik aku belikan kat jln junid brand mak pon, kopi 434 tue aku rembat dari umah ayah aje
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2011 11:12 AM | Show all posts
salam hari minggu warga muor semua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2011 02:14 PM | Show all posts
Reply 68# fatehana

banyak laa juga untuk geng2 opis hubby..bawa org tua tak sempat nak jelajah muor..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 12:13 PM | Show all posts
ermmm bile ler nak balik muo nih... huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2011 04:29 PM | Show all posts
Reply 71# muor76


   balik laa..aku balik lagi cuti sekolah nnt..anak aku nak masuk jawi..pak mertua berhajat nak buat kenduri utk dia..jemput dtg ya!
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 05:47 PM | Show all posts
salam dan samat pagi senin warga muor
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 05:47 PM | Show all posts
minggu nie minggu exam anak2
ayah ana dtg umah minggu lepas dan dia bawakkan pisang tandok
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 05:48 PM | Show all posts
x lupa jugak dia bawakkan air pear kegemaran keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 05:48 PM | Show all posts
lupa lak nak tanya ayah, cuaca kat muor camner sbb kat sini cuaca bila petang akan hujan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2011 08:01 AM | Show all posts
Reply 76# fatehana


  ana..kat kg dah masuk musim ujan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2011 03:02 PM | Show all posts
salam..weekend lepas kakak balik muo...ada kenduri kawen..dia kata panas "berdenting" kat muo..setitik ujan pon tak turun..balik2 bangi ari ahad..sepanjang perjalanan ujan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2011 08:48 AM | Show all posts
Reply 54# kodoklawa


    TUANKU SI memang suka muar kerana di sana istan nya besar banding istana pasir pelangi yg sempit. Dan sugai muar memang sesua bab SI suka sukan ayer,tapi gossip wah wah orang muar memang taada kerja lain. Dgr next week SI nak datang muar nak check bandar bersih tak so good luck YDP.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-10-2011 09:21 AM | Show all posts
Reply 79# putrakhir


   kita org mUo yg dah tercampak jauh dr Muo..gossip2x pasal SI tu wallahualam laa sebab tak ada bukti sohih punnamun alangkah best kalau masa SI turun tu ada acara lumba perahu kat sungai muo tu..tentu meriah suasananya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088549s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list