Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
64562
View
995
Reply

Sembang Orang Muo (4)

[Copy link]

Author: kodoklawa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-9-2011 04:54 PM | Show all posts
Reply 20# fatehana

jalan bakri tu selalu nooo ada eksiden ekk..raya pertama aku p bando muo naik keta citra abg ipar ..12 org semuanya..4 dewasa + 8 kanak2..bahaya betul laa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2011 09:29 AM | Show all posts
Reply  fatehana

jalan bakri tu selalu nooo ada eksiden ekk..raya pertama aku p bando muo naik ke ...
kodoklawa Post at 14-9-2011 16:54


ayah ana kata area2 kat tempat tue cam dari bt 2 ke bt 6 bakri, dulu2 ramai benor pawang bomoh bagai so bila tuan dah mati ko bayangkan sendirilah camner kan sbb adik ana citer dia x sedar yg dia dah melewati jirat cina, kubor kristian dan bt 6 dan dia terkejut sbb eksiden tue berlaku kat bt 4 jadi dia kata bilanya dia drive sampai ke situ citer dia dgn anak dara ana sama jah lak tue padahal adik ana masa tue br kuar sepital so xdelah dia jumpa dgn anak buah dia tue
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2011 09:31 AM | Show all posts
assalamualaikum wr wb dan selamat pagi khamis semua
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2011 09:32 AM | Show all posts
esok cuti panjang sampai hari ahad kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2011 09:32 AM | Show all posts
kat muor klu org ramai balik sure jalan nak jem yea x
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2011 09:32 AM | Show all posts
ada sapa2 wat open house minggu nie?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2011 09:33 AM | Show all posts
macamlah ana dapat datang kan klu org jemput, member yg org BP wat open house kat puchong pon x dapat nak attend lagilah klu kat muor
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2011 09:34 AM | Show all posts
ok semoga semua warga muor bergembira hendaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-9-2011 12:32 PM | Show all posts
ada sapa2 wat open house minggu nie?
fatehana Post at 15-9-2011 09:32


meh datang tganu..esok nak buat open house..menu laksa johor & mee bandung
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2011 09:34 PM | Show all posts
meh datang rumah i...hari-hari i open...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2011 02:40 PM | Show all posts
alah kodok tue jau sgt nak sampai ganu sana
kat sini pon berlambak yg dapat gie dgn tidaknya aje
sudahnya hari nie start batuk sbb dok melantak kat open house dan wedding
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2011 02:44 PM | Show all posts
meh datang rumah i...hari-hari i open...
Kamen_rider Post at 17-9-2011 21:34


kamen dok mana? hari-hari open tue bahaya sbb nanti ada tetamu x diundang menerjah kan ke payah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2011 10:04 PM | Show all posts
kamen dok mana? hari-hari open tue bahaya sbb nanti ada tetamu x diundang menerjah kan ke payah  ...
fatehana Post at 19-9-2011 14:44

Bandar baru bukit gambir...kawasan paling membangun kat muor ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2011 12:17 AM | Show all posts
Reply 33# Kamen_rider

BBBG ekk..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2011 09:05 AM | Show all posts
Bandar baru bukit gambir...kawasan paling membangun kat muor ni...
Kamen_rider Post at 19-9-2011 22:04


eheheh Kita belum pernah lagi sampai kat tempat tue, wah nie harus kena skodeng jugak nie bila gie Serom
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2011 09:23 AM | Show all posts
Reply 35# fatehana


   sangat pesat membangun ..Dungun pun jauh ketinggalan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2011 10:36 PM | Show all posts
betul tuh...Bukit Gambir Sentral pun ada tuh..aku cam tak percaya jekk BG jadik camtuh..cepat2 aku pindah jementah...heheh...sebab nak beli rumah kat situ harga dah naik mendadak...huhuhu....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2011 09:01 AM | Show all posts
Bandar baru bukit gambir...kawasan paling membangun kat muor ni...
Kamen_rider Post at 19-9-2011 22:04


Bkt Gambir bukan dah masuk dlm daerah Ledang ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2011 09:13 AM | Show all posts
Reply 38# blackpurple


   Walau tuko nama LEDANG tapi org Bg tetap kata derang Muorians
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2011 09:49 AM | Show all posts
Reply 39# kodoklawa


   hihi..bile sebut ledang...semua orang tak tau...tak de gossip dari ledang..artis pun takde dari ledang..huhu...setakat puteri jek lah yang ado...baik sebur muor..koman2 ada gak si ramlah ram..hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079915s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list