Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3091
View
13
Reply

Gym Class Heroes feat Adam Levine - "Stereo Hearts"

[Copy link]

Author: isskandar       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-7-2011 12:50 PM | Show all posts |Read mode

1st single dari album baru GCH yang lama senyap menghabiskan duit yang ada. Me likey lagu ni. Adam Levine pun so necessary dalam lagu ni . Peaked #85 on Hot 100. Best hoccay! U like?

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-7-2011 05:55 PM | Show all posts
Hahahaha

Aku baru ingat nak buat thread lagu nih...

Best!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2011 09:29 PM | Show all posts
Reply 2# nameloo


    Hahaha kalau dah sekali bukak thread, harus habis semua lagu haku bukak jugak. Best kan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2011 10:18 PM | Show all posts
Adam Levine dah tak setastey dulu. Skarang very the kertu dah rupanya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2011 02:23 AM | Show all posts
Adam Levine dah tak setastey dulu. Skarang very the kertu dah rupanya.
Muntz Post at 30-7-2011 22:18



    Kern.. Kalau dulu, rasa nak rimming jah bak kata Orseas_Urusha
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2011 11:21 PM | Show all posts
Reply 5# isskandar


    Mana pergi fukey tu ek? Masih berforum ker dia?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2011 11:23 PM | Show all posts
Reply 6# Muntz


    hem pun tak pasti. sejak dia sambung degree ni tak kekontek pon
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2011 01:06 PM | Show all posts
Reply 7# isskandar

Tak abis2 lagi ker degree dia tu noks?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 10:14 AM | Show all posts
Tumpang ty. Tau tak? kalau kat Pyramid, jual kat ne single ni?

malas nak merayau carik2.

Tq
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2011 10:17 PM | Show all posts
Tumpang ty. Tau tak? kalau kat Pyramid, jual kat ne single ni?

malas nak merayau carik2.

Tq
mix_chinese Post at 17-10-2011 10:14


Apa yg boleh diharap dgn record shop kat Malaysia nie noks. :re: :re:
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2011 01:26 PM | Show all posts
Reply 10# Muntz

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 12:07 AM | Show all posts
Cuba uols cari kat Tower Records lah. Iols dulu selalu merayau kat Tower Records kalau nak beli specific single.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2012 01:55 PM | Show all posts
not bad ler lagu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2012 10:41 PM | Show all posts
Dah basi dah lagu nih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list