Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2338
View
9
Reply

Pitbull featuring Marc Anthony - "Rain Over Me"

[Copy link]

Author: isskandar       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-7-2011 12:15 PM | Show all posts |Read mode


Annoying nak mati lah suara Marc dalam ni. Dia punya AIYAIYAI rasa nak lempang je :@

Tapi beat dia and everything best gila. Oh my Mr. Worldwide



Seperti biasalah video Pitbull mesti ada betin sund. So apa kata anda?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-7-2011 12:19 PM | Show all posts
Tu dia sekali Iss datang berduyun-duyun thread baru die buat..

Welcome back!

Kalau tak suram je bod nih...{:2_67:}
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2011 12:21 PM | Show all posts
Reply 2# nameloo


    Hahahahah kan? Suram macam Chernobyl baru lepas kene bencana nuke jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2011 11:22 PM | Show all posts
Lepas kena nuke dalam facebook baru nak bukak thread kat sini kan noks...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2011 02:19 AM | Show all posts
Lepas kena nuke dalam facebook baru nak bukak thread kat sini kan noks...
Muntz Post at 30-7-2011 23:22



    Vavi tau
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2011 11:18 PM | Show all posts
Btw lagu nie aku taknak dengar sbb suara Marc Anthony annoying nak mati.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2011 11:25 PM | Show all posts
Reply 6# Muntz


    toldjya annoying nak mampus dengan misai dia lagi ewwww
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2011 01:09 PM | Show all posts
Reply 7# isskandar


    Mcm jantan gersang fukey jer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2011 03:53 PM | Show all posts
Harus.. Perlu ke topik dia gersang dari thread J.Lo heret ke sini
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 07:01 PM | Show all posts
Harus.. Perlu ke topik dia gersang dari thread J.Lo heret ke sini
isskandar Post at 21-8-2011 15:53



    Haruslah... kalau ciknek sendu tu mmg haruslah kena dump J.Lo.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list