Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15058
View
85
Reply

[MBC] INFINITY CHALLENGE

[Copy link]

Author: net_level       Show all posts   Read mode

Post time 26-2-2018 04:33 PM | Show all posts
tapi aku terteared up gakla tgk Tony nanges, Sehyung pun cam nak nangis sbb dia dah lama kawan dgn Tony, dah tau camne perasaan pakcik tu psl reunion.
Part lagu last2 tu, diorg sume dah xleh kontrol ternangis gak, Heejun je kuat sket.
Maknae dah xleh tahan dah.

Oh ckp psl maknae, kelakar tgk dia training boxing, tp senanya jd human sandbag lol! Baik sgt kot xberani nak pukul org hahaha, and black hair suits him better drpd rambut putih tu.
Woohyuk nmpk hensem lebih sket, sbb mekap n rambut dia xnmpk mullet sgt kot.
Tony g kaler rambut gitu haha, nape dia xbuat yg spike up tu?
Heejun rambut cmtu jela dr dulu smpy skrg, stress aku dia xnk buat pesen lain ke.
Kangta mmg hensem dh pas dia kaler rmbt hitam tu hahaha.

And poor Haha, gila sakit tgk dia jatuh gitu! Kesian dah overconfident nk perform jatuh lak.
Thn ni mmg nasib malang bagi dia huhu.
Jaesuk nk lawan dgn Tony, mentang2 pakcik tu mmg slow bab tarian ni haha.
Oh and Woohyuk kemain bekap Tony --> Tonhyuk XD
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2018 02:39 AM | Show all posts

fans HOT mesti puas gilerr dpt tgk reunion balik..
yerlaa HOT ni kan part of their youth..
ala2 mcm kembali jd budak2 skolah balik

cuma dr segi impak kemeriahan TOTOGA kali ni cm kurengg sikit....
i mean secara general laa except yg hardcore fans HOT ni..
yela diorg dgn game olimpik yg tgh berlangsung kt negara diorg...
pastu hot plk skandal sexual harrasment in entertainment industry..

yg pasti me plg suka TOTOGA 1..
sbb diorg byk retis kan, so nmpk meriah sikit,,
pastu nila permulaan me kenal lagu2 pemes 90an diorg
yg TOTOGA first tu mmg penomena abislaa sbb berbulan2 still org ckp psl ni..
pastu mana2 retis2 yg buat comeback time ni flop mesti abis..
sbb lagu2 lama masuk bertanding balik dlm carta..

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2018 02:50 AM | Show all posts
Star_el replied at 26-2-2018 04:33 PM
tapi aku terteared up gakla tgk Tony nanges, Sehyung pun cam nak nangis sbb dia dah lama kawan dgn T ...



tula kesian tgk HAHA jatuh tuu..
dia dahla mmg sedia injured ankle sblm2 ni..

samala dgn Tony ni..
he should extra take care psl healthy dia dah..
kaki ni nak pakai lama lagi..huhu..
wonder if lifestyle dia dh berubah since dia pegi jumpa doktor kt Ugly Duckling tuu..huhu

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2018 01:15 PM | Show all posts
clara_nur replied at 23-2-2018 03:16 AM
kalo 2pm dgn bigbang tu kira minor laa..
that why kalo ada kes2 cmni among idol group, xde yg bol ...

waa dasyat kes jongkook ni. patutla die remain as turbo sbb da janji ngan parents die. nasib baik kawan2 dragon club mcm syg sgt die,ade soft spot.

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2018 01:23 PM | Show all posts
puas hati tgk h.o.t reunion ni even sebulan je planning. nampak ni mcm kali terakhir IC approach members since taeho PD pun da last join belakang tabir.

heejun mmg still fit lg nak jd idol,even berbadan besar. woohyuk makin muda plak and nak puji kulit die sgt cantekkk. jeles tgk,haha. yg penting semua glow and comfortable ngan members.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2018 12:23 PM | Show all posts
u ols i da tengok episode baru semalam. aku ase kelakar gila masa celeb five join menari laju 1,5 tu. kesian gila kat myeongsoo. tercungap2 member
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2018 09:46 PM | Show all posts




katanya original members in discussion samada nk renew contract or tak..

semuanya bergantung pd keputusan Jaesuk..

kalo dia nak quit, me rasa yg lain pon akan follow jgk..



Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:49 AM | Show all posts
Edited by gummygummy at 11-1-2019 08:58 AM

Something good is coming?
https://www.koreaboo.com/news/infinite-challenge-season-2-rumors-pd-kim-tae-ho-new-variety-show/
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 03:39 PM | Show all posts
I.C waktu zaman Noh Hong Chul bagi aku adalah yang paling best. Lepas dia dgn Jong Hyung Don keluar, terus aku tak tgok I.C.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 11:08 AM | Show all posts
  


Guys! IC kembali?????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096305s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list