Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
52454
View
202
Reply

[Info] Kolej yayasan saad

[Copy link]

Author: yayaji       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-6-2011 01:27 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by nuryakmal at 30-6-2011 11:54

salam,

ada sesapa yg ada anak belajar kat kolej yayasan saad dak ? nak tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 01:49 PM | Show all posts
sekolah orang kaye2.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 02:05 PM | Show all posts
bukan anak ai tappi anak kawan. apasal? nak masuk? memang susah nak masuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 02:17 PM | Show all posts
bukan anak ai tappi anak kawan. apasal? nak masuk? memang susah nak masuk
sleepyfish Post at 29-6-2011 14:05



adik den nak masukkan anak dia...amoi dia tu next year upsr...
dah tgk dah tuition fees, so far ok katanya...
tp napa susah nak masuk ? base on academic merit ka atau kena ada kabel ka..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 02:23 PM | Show all posts
adik den nak masukkan anak dia...amoi dia tu next year upsr...
dah tgk dah tuition fees, so f ...
yayaji Post at 29-6-2011 14:17



    Both! Cable plus money. Sekolah tu memang best fr what i heard la. Kalau kenal ali rustam and get all A's then try apply masuk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 02:30 PM | Show all posts
Both! Cable plus money. Sekolah tu memang best fr what i heard la. Kalau kenal ali rustam  ...
sleepyfish Post at 29-6-2011 14:23



la..ye ke...
setakat ni anak buah den tu ok je academic performance dia...kalo exam, selalunya dpt nomot 5 ke bawah...
hopefully next year upsr ok le kot...
ada kena mengena ngan ali rustam plak?  bukan halim saad punyer ke ?
sbb academic excellence le anak buah den tu nak sgt ke sana...nak join okestra katanya...
la ni gigh dok ngek-ngok ngek-ngok violin dia...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 02:32 PM | Show all posts
la..ye ke...
setakat ni anak buah den tu ok je academic performance dia...kalo exam, selaluny ...
yayaji Post at 29-6-2011 14:30



   nope kena kenal Ali rustam. ni fren i kata k. u faham kan bukan kena kenal jek...kena salam2 camtu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 02:34 PM | Show all posts
ada anak sapa masuk Sekolah Harapan? kat negeri Ali Rustam ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 02:35 PM | Show all posts
nope kena kenal Ali rustam. ni fren i kata k. u faham kan bukan kena kenal jek...kena salam ...
sleepyfish Post at 29-6-2011 14:32



he..he..he...
kenal-kenal salam ek...paham dah...
adik ipar den (ayahnye) keje kat AG chamber...
buku bertemu ruas mungkin?
anak fren u tu form berape ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 02:36 PM | Show all posts
ada anak sapa masuk Sekolah Harapan? kat negeri Ali Rustam ...
kudajantan77 Post at 29-6-2011 14:34



ko ni kuda...potong stim betui le...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 02:47 PM | Show all posts
ko ni kuda...potong stim betui le...
yayaji Post at 29-6-2011 14:36



    Jgn layan.

Newaysss sekolah tu memang tip top jaga budak tu. Macam kat hotel. Food semua kena serve. Baju washed and ironed. Spoilt giler. Good luck tuk budak tu. Kalau dapat masuk am sure she'll be happy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 02:51 PM | Show all posts
Jgn layan.

Newaysss sekolah tu memang tip top jaga budak tu. Macam kat hotel. Food sem ...
sleepyfish Post at 29-6-2011 14:47



tu la..aku plak yg excited lebih...lagipun anak buah aku sorang je pompuan...yg lain tu semua jantan...
sian dia, hari-hari kena buli ngan abang2..nak dpt adik baru august ni pun boy juga...
la ni pun mmg senang lenang kat rumah....tp tak le spoilt brat sgt...
okeh...nanti anak aku pong htr situ  le...

thks a lot fish...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 03:07 PM | Show all posts
my nephew sekolah situ
mmg sekolah elit, tp kalo u pentingkan pendidikan agama baik toksah..
coz her kakak 2 org pun dpt situ tp bapak diorg x bagi coz girl tak dibenarkan pakai tudung.
kalo camtu syaratnya u paham sendiri lah..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 03:10 PM | Show all posts
my nephew sekolah situ
mmg sekolah elit, tp kalo u pentingkan pendidikan agama baik toksah..
coz h ...
Lily_Savage Post at 29-6-2011 15:07



    Thanks for the info. Ai selalu dapat citer indah jek dari my fren.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 03:12 PM | Show all posts
my nephew sekolah situ
mmg sekolah elit, tp kalo u pentingkan pendidikan agama baik toksah..
coz h ...
Lily_Savage Post at 29-6-2011 15:07



aikk ? ye ke...tgk dia nyer website, ramai budak pompuan yg pakai tudung....
smlm anak buah den tgk konsert depa kat putrajaya..ada gak yg pakai tudung...
tu yg dia excited sgt tuh...
mmg uniform deme warna khaki ek...cam uniform cashier team jusco plak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 03:16 PM | Show all posts
Reply 13# Lily_Savage


   
lily, u ckp anak buah u dpt masuk situ..meaning, they were offered to study kat sana atau dpt placement
bila apply ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 03:42 PM | Show all posts
cucu tun dr mahathir sekolah situ dulu... diaorang pakai tudunglah, dulu pernah nampak diaorg outing pakai tudung...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 03:51 PM | Show all posts
cucu tun dr mahathir sekolah situ dulu... diaorang pakai tudunglah, dulu pernah nampak diaorg outing ...
B.K Post at 29-6-2011 15:42



anak dia si mazhar ngan maizura pon sekolah situ gak kan..kalo tak silap, baca kat mana ntah...lopa plak..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 04:00 PM | Show all posts
sesapa penah dengar young talent program daripada axiata group of companies?

axiata ni owned celcom (malaysia) hello (cambodia) xl (indo) idea (india) dan few other asia countries telco companies.

sekarang ni axiata wat young talents program dari budak2 lepas UPSR hingga tahap uni. setakat ni first batch budak upsr last year dia bagi scholarship belajar kat yayasan saad dan lepasan spm/alevel belajar di IB penang. IB stands for gapo school acik dah lupo.

scholarship dia sangat mewah giler2 gabans tapi bebudak kenalah score academically dan co-curricullar pon kena best.

so anak aku besok kalo bleh nak mintak scholarship axiata jugakla.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2011 04:03 PM | Show all posts
sesapa penah dengar young talent program daripada axiata group of companies?

axiata ni owned celc ...
MelahJanda Post at 29-6-2011 16:00



   
IB kat penang tu bukan di Uplands International ka ? depa ada offer international beccauleaurate ( betui ke aku eja ni ?) kan...
waaa....pandai le anak hang melah...semoga dia dpt scholarship tu nanti...yeay...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109309s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list