Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66754
View
315
Reply

KAUNTER ADUAN RAKYAT

[Copy link]

Author: nuryakmal       Show all posts   Read mode

Post time 26-2-2013 10:06 AM | Show all posts
OsHiN_hOnEy posted on 26-2-2013 08:20 AM
salam mods -

sick and tired of childish behavior of forumers yg ada kat board ni, main hide post ...


Seriously? ok saya check balik.Thanks
RP saya ingatkan lagi sekali... Saya hanya benarkan cuma ada 3 thread sahaja yang boleh ada RP dalam sesuatu masa,
jika nak buat RP pada thread baru..kena remove dulu RP pada thread lama (RP jangan terlalu tinggi)

yess kena mohon dengan mod... mod akan tentukan samaada perlu atau tak untuk letak RP pada thread yang dipohon


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2013 11:57 AM | Show all posts
admin6 posted on 26-2-2013 10:06 AM
Seriously? ok saya check balik.Thanks
RP saya ingatkan lagi sekali... Saya hanya benarkan cuma  ...

admin,

we do have issues dimana forumers yang bukak thread for his/her eyes only. we did the necessary i.e. informing them not to do such way and we did reopen the post for gen view.

regarding RP, since the previous thread yang naik RA tu, we are quite hesitant to allow RA yang sangat tinggi. selalunya we rujuk pada @Sasha for guidance and assistance.


Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2013 01:59 PM | Show all posts
admin6 posted on 26-2-2013 10:06 AM
Seriously? ok saya check balik.Thanks
RP saya ingatkan lagi sekali... Saya hanya benarkan cuma  ...

Yes, @admin6  please disable such function as it defeat the purpose of them opening threads mengadu domba and when the going gets tough for them to hide all post.

and yes, @Sasha had to reopen some threads.

The newest thread has gone missing ( good actually ).

I can't find the reason behind the technical team of CARI to install such function.

Mods kan boleh campak thread tu kat tongsampah if the thread opener request for such? And higher RA is no use as most of the TT are using their MNs to air their derrrtyyy linens in public
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2013 02:48 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy posted on 26-2-2013 01:59 PM
Yes, @admin6  please disable such function as it defeat the purpose of them opening threads mengad ...

kaka ochin
i moved the latest thread to the store since TT herself amended the thread to a point we cant do anything about it.  its unfortunate that we cant do much about hiding the posting since theres' such function in the system. and you are right, it does not serve any purpose ( thats how i see it la)

the author him or herself can hide the post, they are not required to request mods to do it. for RA yes, they have to request. which i think also serve no purpose since everyone here are not using their real name unless they share their FB/ personal info wth other then they had to hide behind other MNslah..


Last edited by nuryakmal on 26-2-2013 02:51 PM

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2013 03:20 PM | Show all posts
nuryakmal posted on 26-2-2013 02:48 PM
kaka ochin
i moved the latest thread to the store since TT herself amended the thread to a point ...

thank you for the explaination

tunggu admin6 justify the needs for TT to have that special rights to hide postings orang and make it for your eyes only
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 02:28 PM | Show all posts
NOTICE atau PM dari nick lama yang dah kena taram tak  AUTO TRANSFER  pada nick baru kah????

Anyone?????



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2013 12:48 AM | Show all posts
lahhhhhh, tak perasan thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2013 12:46 PM | Show all posts
ni nk tanya ni....... wujud lagi ka mod dlm bod ni???? mana gi sumer2 mod?

penat keje tak bergaji ka???


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2013 12:48 AM | Show all posts
mana pi thread bapa tiri curang tu...
tenggelam ke mana

maaf..saja tanya,,sebab cari xjumpa..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2013 04:54 PM | Show all posts
mak_wa95 posted on 7-12-2013 12:48 AM
mana pi thread bapa tiri curang tu...
tenggelam ke mana

Salam. Boleh bgtau sapa punya thread or better yet title thread yang betul. Me blh locate kt mana
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2014 05:48 PM | Show all posts
Momod, apa sudah jadi bod FD ni? Jual nasi lemak tak laku ke skrg? Apakah langkah2 yg ptut mod sekalian amik nk panggil forumer kembali ke FD? Kalau sunyi sepi bagai dilanda garuda, tutup je la bod ni.......


Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2014 11:35 PM | Show all posts
bidacool posted on 16-3-2014 05:48 PM
Momod, apa sudah jadi bod FD ni? Jual nasi lemak tak laku ke skrg? Apakah langkah2 yg ptut mod sekal ...

ko kalu nk bukak thread bukak jah lerr bida..... tak yah tanya naper takde orang kt bod ni..........org lain busy jaga anak, jaga somi, gemukkan badan jahh.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 06:58 PM | Show all posts
Thread Jamaliah_,  bengang giler dengan lakinaku ni..sampah,melanggar peraturan bod no1 dan seterusnya..harap jangan dibiarkan nick ni berkeliaran di sini..

Comments

Nampak da kurang da tu. Xpelah dia ada masalah kita bantu mana yg boleh e  Post time 11-5-2014 09:07 AM
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2014 05:20 AM | Show all posts
bidacool posted on 16-3-2014 05:48 PM
Momod, apa sudah jadi bod FD ni? Jual nasi lemak tak laku ke skrg? Apakah langkah2 yg ptut mod sekal ...

La.....ingatkan bila manak & laba tak masuk  kat bod FD bertambah meriah.......
ada org kata newbie pm otai takut nak masuk FD sbb ramai langau berkeliaran menjahanamkan thread.....
Fakta ke Auta ?...........
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2014 10:57 PM | Show all posts
jazaa posted on 9-5-2014 05:20 AM
La.....ingatkan bila manak & laba tak masuk  kat bod FD bertambah meriah.......
ada org kata newb ...

Auta je semua tu.......

Tak pandai gurau kalu, duduk surau je la......

Momod cuti beranak setahun agaknya.... maklum la pregnant hari tu pun.lebih setahun jugak lamanya....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2014 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
bidacool posted on 9-5-2014 10:57 PM
Auta je semua tu.......

Tak pandai gurau kalu, duduk surau je la......

Ha'ah ek......
Tak pandai gurau, dok je lah kat surau...
Tanak org mengata, jgn jaja cerita.......


Mod perah otak mcmana nak bg bod FD ni happening.....
Tapi aku tengok mod pun ramai dah pindah bod......

Comments

Tak de pun perah otak nak bg happening. Bukan club malam pun. Nak datang bid ni silakan. Tak nak takpe. Takde paksaan. Hahahaha.  Post time 11-5-2014 09:00 AM
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2014 09:13 AM | Show all posts
mak_wa95 posted on 10-4-2014 06:58 PM
Thread Jamaliah_,  bengang giler dengan lakinaku ni..sampah,melanggar peraturan bod no1 dan seterusn ...

Byk je org bukak thread langgar peraturan 1,2,3.......tak pe punnn...
sbb kau dgn dia suka main kejor-kejor, kau komplain pasal dia lak.....
bior je lah dia nak bukak thread dari sendu je bod ni.....sekurang- kurangnya ada le satu thread baru sebln dari tak de langsung....
Last edited by jazaa on 10-5-2014 09:15 AM

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2014 11:13 AM | Show all posts
jazaa posted on 10-5-2014 09:07 AM
Ha'ah ek......
Tak pandai gurau, dok je lah kat surau...
Tanak org mengata, jgn jaja cerita..... ...

Terkejut aku bukak forum pagi ni ada 31 notices..... hingat peminat fanatik kejar aku mintak autograph.......
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2014 12:22 PM | Show all posts
bidacool posted on 10-5-2014 11:13 AM
Terkejut aku bukak forum pagi ni ada 31 notices..... hingat peminat fanatik kejar aku mintak autog ...

OII MANGKOK...aku pun dapat 35 notice tau....siap mengadu domba...kat therad ni....haarkk ptuiih la janda sekoq ni.....hidup ko reallife tak seronok ka sebenarnya??? sampai dalam ni nampak sangat SEWEL??????

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2014 12:25 PM | Show all posts
bidacool posted on 9-5-2014 10:57 PM
Auta je semua tu.......

Tak pandai gurau kalu, duduk surau je la......

mulut celupar  macam BABOON nak MAMPOS...duk mengutuk orang pregnant semua.......ko dah ada anak 3 pun tak reti nak BERSYUKUR duk mengutuk peribadi org lain....


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096102s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list