Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66739
View
315
Reply

KAUNTER ADUAN RAKYAT

[Copy link]

Author: nuryakmal       Show all posts   Read mode

Post time 29-10-2012 11:11 PM | Show all posts
MANAK.XXTRA posted on 27-10-2012 01:00 AM
Oh I thought hang pinjamkan password hang to somebody...and that somebody tu yang memang sejak aza ...

Oooo akhirnya aku jumpa jua alasan ko tuh....



Mod tak sensitif, post takde PA sesapa pun takkan ada yg sentap & jadik modal nak ban orang? Sejak biler ayat "dating bawak anak" tanpa quote nick sesapa di anggap ...... ntah apa ntah alasannya tadi.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 11:33 PM | Show all posts
BidadariAnggun6 posted on 29-10-2012 11:11 PM
Oooo akhirnya aku jumpa jua alasan ko tuh....

U mmg la tak perasan u PA org sbb u yg buat post. Tp org yg bacanya tak sama dgn apa yg u sampaikan. Dia reply PA seperti mana u PA dia.

La u marah ke kena ban...? Bukan ker u tak kisah diban byk kali..Foc lg.. Last edited by Sasha on 29-10-2012 11:35 PM

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 11:46 PM | Show all posts
Sasha posted on 29-10-2012 11:33 PM
U mmg la tak perasan u PA org sbb u yg buat post. Tp org yg bacanya tak sama dgn apa yg u sampaika ...

kalau baca balik.... aku punya post ke manak psl luahan perasaan dia tu lebih kpd nasihat... aku nasihatkan "jaga emosi anak"... tp dia buat luahan perasaan aku pergi dating tak bawak anak sbb aku dating kat pub dgn ahli koporat, jari masing2 terselit rokok, sebab tu tak bawak anak macam dia...... aku diamkan jek... but then, ada yg mereport ke aku PA dia? Kenapa dia perasan cuma dia sorang dalam FD ni yang dating bawak anak sedangkan aku takde quote pun nick dia mcm dia pun takde quote nick aku?

btw malas la nak nulis lagi di sini... jika tujuannya di buka thread ini utk luah ketidakpuashatian terhadap mod tp bila di buat di katakan kita pulak yang sentap... ehh kan dh keluar ala2 bahsa indon nya....
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 12:03 AM | Show all posts
BidadariAnggun6 posted on 29-10-2012 11:46 PM
kalau baca balik.... aku punya post ke manak psl luahan perasaan dia tu lebih kpd nasihat... aku n ...

U asked for explaination ..i jawab ...but i tak kata pun u sentap tp u assume i kata u sentap..so sama la juga isu posting u dgn dia . U kata tak PA dia tp dr pemahaman dia u PA dia.  org lain baca pun x ramai fikir u nasihat tp more to PA.

Dr zaman nama BA u dulu,selalu i kasi credit sbb i setuju dgn ur points of view walaupun u rs u merapu but for me dlm merapu pun ada pointnya but lately ni ...lebih provoke dr isi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2012 12:57 PM | Show all posts
@surioo
Credit explaination
why i gave 50 marks 
1) the pantun although copy paste/ buat sendiri- sangat mendalam
2) the forumer showed initiative
3) credit rules 1-100. so still in the margin

Should u do the same no reason for not giving credits to u also.  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 01:35 PM | Show all posts
@nuryakmal

i am not questioning u about the pantun, i am asking you why +50 shud be given to such pantun.  if u know it is copy paste n with the forumer said iniative is commendable, to give +50 to a pantun that was googled, i guess your judgement is very much questionable.

i am not questioning your authority here but i am in doubt with your wisdom.



Last edited by surioo on 28-11-2012 01:40 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-11-2012 02:46 PM | Show all posts
surioo posted on 28-11-2012 01:35 PM
@nuryakmal

i am not questioning u about the pantun, i am asking you why +50 shud be given to such ...

thank u for ur concern.



Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 07:20 AM | Show all posts
Tumpang tanya...in line with CARI nye loyalty reward programme promotion......utk  redeem/ exchange  kupon 3 pcs meal KFC FOC  for every nick yang telah kita gunakan/ terpaksa gunakan  utk terus dapat beri sumbangan towards board FD nee...... kena jumpa pegawai admin mana eh???














Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2012 12:04 AM | Show all posts
menyampah aku tgk post bodoh si ayesha kat sana sini tuhh..... naper dia dibolehkan tuk sesenang ati PA orang?

aku bkn MN manak tau.... aku ni adil pd semua....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2012 10:13 AM | Show all posts
BingkaUbi posted on 4-12-2012 12:04 AM
menyampah aku tgk post bodoh si ayesha kat sana sini tuhh..... naper dia dibolehkan tuk sesenang ati ...

salam, i have already highlighted the issue with the rest of the co- mod and super saiya before.

thank you for your concern
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2012 01:40 PM | Show all posts
nuryakmal posted on 4-12-2012 10:13 AM
salam, i have already highlighted the issue with the rest of the co- mod and super saiya before.
...

highlighted only?

no action taken?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2012 01:57 PM | Show all posts
BingkaUbi posted on 4-12-2012 01:40 PM
highlighted only?

no action taken?

will take. noted your concern thanks
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2012 06:51 PM | Show all posts
Salam sejahtera,

Untuk pengetahuan semua, bermula hari ini semua yang berpangkat Legenderer akan mendapat medal penghargaan secara automatik. Walaubagaimanapun ia akan tertanggal dengan sendiri nya apabila anda sudah turun pangkat disebabkan credit anda dipotong oleh moderator atas kerana kesalahan-kesalahan tertentu yang anda lakukan.

Anugerah Kesetiaan Forum Cari

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2012 07:45 PM | Show all posts
NURMIMIE posted on 10-12-2012 06:51 PM
Salam sejahtera,

Untuk pengetahuan semua, bermula hari ini semua yang berpangkat Legenderer akan  ...

ada elaun bulanan ke kalau dpt title ni? lepas tak susu UHT anak aku sebulan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2012 11:03 PM | Show all posts
BidAnggun10 posted on 16-12-2012 07:45 PM
ada elaun bulanan ke kalau dpt title ni? lepas tak susu UHT anak aku sebulan?

kredit cari ni ko boleh redeem point mesra card... ko x tau ka?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 04:39 PM | Show all posts
Oiiiiiii hawau........cantas nick laju......merge tred awat lembab????



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2013 07:00 PM | Show all posts
Manaktahu!!! posted on 4-1-2013 04:39 PM
Oiiiiiii hawau........cantas nick laju......merge tred awat lembab????

salam.
da merge da. porem la sampai pengsan
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2013 05:43 AM | Show all posts
nuryakmal posted on 4-1-2013 07:00 PM
salam.
da merge da. porem la sampai pengsan

Jangan jadi barua orang to merge tred just because ada yang sebut tred dah ada.........

Tred bilik pengantin..tred kah win sama adik beradik........tak boleh juga disatukan under one roof dengan tred yang hang mergekan ke????

jadi manusia gunakan kebijaksanaan sendiri Tanpa perlu jadi barua orang boleh kan?????







Last edited by Manaktahu!!! on 5-1-2013 05:49 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2013 07:54 AM | Show all posts
Manaktahu!!! posted on 5-1-2013 05:43 AM
Jangan jadi barua orang to merge tred just because ada yang sebut tred dah ada.........

Tred bi ...

Salam. Carefull with your words.
those 2 threads are diff.

im not someone else's dog nodding to every demand.


Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2013 08:20 AM | Show all posts
salam mods -

sick and tired of childish behavior of forumers yg ada kat board ni, main hide postings orang, can you ladies then not hide their nick as well?

kenapa kat board FD ni ramai sgt forumer yg dlm hati ada taman suka hide postings orang lain?

@admin6 - why ada function for thread opener to hide postings orang?

if the issue is settle then it's up to the mods to move the thread or put a higher RA kan?

thank you  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089998s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list