Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66198
View
315
Reply

KAUNTER ADUAN RAKYAT

[Copy link]

Author: nuryakmal       Show all posts   Read mode

Post time 30-6-2011 01:40 PM | Show all posts
Reply  manakautau


    kita cuba dulu en manak yer..
letak kategori ke tak letak ke, same je b ...
ParinAmat Post at 30-6-2011 13:30


You should have made your point/reminder at the beginning of this thread.."kalau nak bertanya..setakat satu post je...lebih dari satu post, kami(MOD) akan anggap ianya sebagai spam".......Hang ada masalah dengan Manak to have a decent engagement kah sehingga perlu keluarkan ayat seolah olah menuduh Manak nak spam thread ini?????

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 01:47 PM | Show all posts
Reply 21# manakautau


    knowing you.. yes you are a spammer + banhammer (not yet trouble maker) hehehe..
dah ada disclaimer dlm 1st n 2nd post.. mebi en manak terlepas pandang.
learn to live with changes yer?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 01:49 PM | Show all posts
Reply 18# manakautau


    thread lama boleh diupkan selagi ada update/isi perbincangan yg relevan dgn tajuk.. tapi kalo stakat smiley tu takyahle wat nyemak je..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 01:57 PM | Show all posts
Reply  manakautau


tapi kalo stakat smiley tu takyahle wat nyemak je..ParinAmat Post at 30-6-2011 13:49



I am sure you have statistik to justify your aboved point? Enormous enough the problem sehingga perlu untuk menyemakkan lagi mauduk thread dengan penambahan term masalah/bincang/tauladan?????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2011 02:00 PM | Show all posts
Reply 24# manakautau


    enough of this provocations. we got your point. thank you.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 02:00 PM | Show all posts
Reply 24# manakautau


    rasanya itu bukan satu masalah besar pon..
kalo nak serabutkan pale utak, baca la ruang masalah tu..
kalo suka bincang2 mcm en manak, masuk yg bincang tu..
kalo just nak baca dan amik iktibar atau sekadar nak spam or provok sorang dua, masuk le kat mana2 pun..
FD berubah, en manak bila lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 02:15 PM | Show all posts
Reply  manakautau


    enough of this provocations. we got your point. thank you.
nuryakmal Post at 30-6-2011 14:00


Maaf puan.... rasanya ini adalah satu tuduhan yang berat...BUT since you are at it...would you want to consider opening a poll thread just to ask pandangan porummer yang lain dalam FD ini...jika apa yang Manak dah utarakan dalam thread ini bersifat provocative?????

Atau mungkin puan boleh jelaskan apa yang dimaksudkan dengan provokative itu????

Selagi pandangan serta teguran itu tidak menepati serta mengikut piawaian orang yang ditegur atau diberi saranan..adakah ianya tergolong dalam kurungan provocative?

Manak ingin quote apa yang Parin sebutkan diatas...FD sudah berubah????? adakah ini yang dimaksudkan dgn perubahannya?????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2011 02:22 PM | Show all posts
Reply 27# manakautau

Provocation = something that causes indignation, anger, etc. i dont want to explain any further as most of us here are adults. we welcome any pandangan, kritikan yang membina. bukan bersifat keganasan. pembaharuan itu mengambil masa as most of us here are also working bukan 24/7 depan komputer/ lappy. some changes are good some are not. this is TRIAL basis. NOT PERMANENT. do you get that? therefore again, im telling you nicely that you point is taken. we will review it. ok.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 02:28 PM | Show all posts
Reply  manakautau

Provocation = something that causes indignation, anger, etc. i dont want to ex ...
nuryakmal Post at 30-6-2011 14:22


Are you implying post2 Manak so far dalam thread ini bersifat keganasan??????? Causing anger to you guys????? dari sudut mananya????? You have to be responsible with what you said....supaya orang tidak salah faham dan tidak melihatkan hang sebagai pengantara yang bersifat berat sebelah .....provocative hanya jika post2 nya datang dari Manak ????..tapi ok ok saja jika porummer lain yang post...... ???????

Inilah yang Manak maksudkan....Kita mahukan perubahan......BUT we are not ready for that change sebenarnya....dengan minda kita terlalu lemah untuk menerima teguran serta pandangan itu dari sudut positifnya.......
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 02:55 PM | Show all posts
Are you implying post2 Manak so far dalam thread ini bersifat keganasan??????? Causing anger to  ...
manakautau Post at 30-6-2011 14:28


berubah le dari spam mana2 post..
berubah le dari provoke orang kehulu kehilir..

kan nuryakmal dah bagitau, points are taken into consideration.. apa lagi yg en manak tak puas hati ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:10 PM | Show all posts
Berborak(selain dari dlm thread borak) yang tolerable dalam satu2 thread itu macam mana ukurannya?????

Can MOD please give guidelines??????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2011 03:17 PM | Show all posts
Reply 31# manakautau


    contoh: masalah TT pasal laki curang,tapi orang lain dok cerita pasal nak beranak mana, pasal salleh yacob etc.. hormatila pada thread orang lain.. simple.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:19 PM | Show all posts
Reply  manakautau


    contoh: masalah TT pasal laki curang,tapi orang lain dok cerita pasal na ...
nuryakmal Post at 4-7-2011 15:17


Kalau MOd yang borak..????? Halal ker?????

Please again...what percentage of borak dibenarkan?????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2011 03:22 PM | Show all posts
Reply 33# manakautau


   sama jugak. takde beza. banyaknya pertanyaan dari pokcik manak. rase kena bukak kaunter kahs " kaunter tanya express en manak":re:  menjawab kan. ok... case close
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 08:39 AM | Show all posts
Soalan  ceria dipagi  ini...Kalau nak buat report tapi nak bypass Mod kerna nak ajukan straight pada SuperMod camna eh?????

Ada butang spesial untuk ditekan tak????
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 11:07 AM | Show all posts
Reply 35# manakautau


    alaa pm je mana2 supermod hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 12:47 PM | Show all posts
Thanks parin for the banner! Very ceria gitu...

A small suggestion... Takmo guna gambar families 1 malaysia ker?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 10:13 AM | Show all posts
Manak mintak jasa baik MOD supaya jadilah manusia yang beradat sikit......

Kalau iya pun nak edit mauduk seseorang itu mintalah izin atau sekurangkurangnya secara budibahasanya...PM lah empunya tred itu yang trednya telah diedit....

Janganlah buat empunya tred takajut beruk...tetiba cari tred sendiri terkial kial sebab dah di edit oleh para MOD...Tup tup bila jumpa trednya semula...dah tertera... tred last edited by MOD.....

Susah sangat ke kalau nak masuk rumah orang ketruk pintu dulu...para MOD?????

Manak kasi feedback neh jangan lepas neh simpan dendam pulak dgn Manak.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 04:14 PM | Show all posts
Reply 37# kikilalat


    nanti aku tukarkan mengikut gmbar yg sesuai.. skang ni mood org putih, nak depavali sok2 kita amik gmbr kaum india lak.. careeee tak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 04:15 PM | Show all posts
Reply 38# manakautau


    aku tak ske mintak izin.. nampak formal sgt, lain la kalo aku keja kat ofis cari..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111225s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list