Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66755
View
315
Reply

KAUNTER ADUAN RAKYAT

[Copy link]

Author: nuryakmal       Show all posts   Read mode

Post time 13-5-2014 09:35 PM | Show all posts
BingkaUbi posted on 13-5-2014 06:17 PM
utk momod yg bertugas..... hanya @Sasha  & @NURMIMIE sahaja.......

aku selaku salah sorang porume ...

wa pun sokong gak la...

sepatutnya semua mod letak jawatan...gantikan dgn lain....

mender2 yang makin lama makin busuk ni elok buang cepat2 je..



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 08:07 AM | Show all posts
lavasport posted on 13-5-2014 09:35 PM
wa pun sokong gak la...

sepatutnya semua mod letak jawatan...gantikan dgn lain....

kau buat aduan pun kena tolak kredit laba???.....
ni aku nak gelak ni.....




Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 08:11 AM | Show all posts
10sen posted on 13-5-2014 08:38 PM
saya sokong 100%.
patutnya dah lamaaaaaa dulu letak jawatan.

nasib baik kau bukan ' lavasen'..... klu tak mesti dah kena tanam dah dik oiiii......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2014 09:17 AM | Show all posts
BingkaUbi posted on 13-5-2014 06:17 PM
utk momod yg bertugas..... hanya @Sasha  & @NURMIMIE sahaja.......

aku selaku salah sorang porume ...

uiks part mana plk iols pa. tuan rumah tu tanya nak beli rumah, da kakak tu bagitau details nak beli rumah and details tu betul, saya direct la tuan tanah ke thread tu.. omak ai... tolong menolong now PA pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 11:30 AM | Show all posts
jazaa posted on 14-5-2014 08:07 AM
kau buat aduan pun kena tolak kredit laba???.....
ni aku nak gelak ni.....

itu bukan aduan.. itu provok namanya..

ko pun aku tolak juga kalau ada report.. dan jelas batu api..



Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 12:01 PM | Show all posts
BingkaUbi posted on 13-5-2014 06:17 PM
utk momod yg bertugas..... hanya @Sasha  & @NURMIMIE sahaja.......

aku selaku salah sorang porume ...

ala Bing, biarlah bida dan noor jer .hang tak payah la join tambah asam keping, garam, gula, ajinomoto sekali. Bukan bida tak bole defend diri dia sendiri. tahulah dia nak hidup. Dlm porum jer pun bukannya kat luar hang nak susah ati.

cakap psl masalah mental ni ..bukan dia sorang jer mcm tuh dlm porum ni , korang pun 2 x 5, bila kena btg idung sendiri barulah rasa teraniaya..ditindas dan seangkatan dgnnya.

Kdg2 tak payahkan statement provokosi bole sentap. tolak kredit pun korang sentap. tak caya tanya Jazaa kan Jaza.

Move on la. Manak tuh pun dah tahu nak move on.  Dah jgn gaduh2. Keciknya hal pun nak gaduh pjg2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 01:51 PM | Show all posts
jazaa posted on 14-5-2014 08:07 AM
kau buat aduan pun kena tolak kredit laba???.....
ni aku nak gelak ni.....

sambil buat aduan sambil memprovok...kata si tukang masak polis..

iyekan aje la..







Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 03:45 PM | Show all posts
Sasha posted on 14-5-2014 12:01 PM
ala Bing, biarlah bida dan noor jer .hang tak payah la join tambah asam keping, garam, gula, ajino ...

Aku bkn hal bida v noor sangat pung...... tp kalu dh start nk speku bagai nk kait gado2 ngan nick yg lama bertapa...... lagik2 nick yg aku tau sapa..... sendrik mau ingat lerrrr....... bak aku tulis .... bkn sehari dua aku kt porum ni..... nk berkias bagai nk tetiba tak penah bertag tetiba tag, lagik tag dok refer posting org yg digaduhkan tuh tak nampak batu api ka tuh?

Lagi ngada2 nak luah perasaan bagai kononnya tak tuju sesapa..... nk perli sesapa takpa tp kalu satu nick tuh yg tak penah cari pasal ko nk cari pasal..... sendrik mau ingat lerrr...... tuh pung nasib lerrr aku tak meroyan bagai cam dia dok jaja real life org yg dia sendrik tak kenal...... nak gado citer psl dlm porum jah lerrr..... sampai blog foto org sumer suka2 nak jaja.... apa kes??

Caca,  ni blog n foto bkn bida punya hal..... tp hal aku, hal porumer lama yg tak buat pape pung kt si pompuan tuhh...
Last edited by BingkaUbi on 14-5-2014 03:47 PM

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 04:51 PM | Show all posts
BingkaUbi posted on 14-5-2014 03:45 PM
Aku bkn hal bida v noor sangat pung...... tp kalu dh start nk speku bagai nk kait gado2 ngan nick  ...

yang empunya nick releks2 aje balas2 posting..

ekau yang terlebih lompat kenapa?

nak tunjuk hero eh?

alolololo.. makin kelakar pula aku nengok..

dah dah lah bingka..

si dia dah tak sudi.. ko bawak diri aje lah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 05:08 PM | Show all posts
BingkaUbi posted on 14-5-2014 03:45 PM
Aku bkn hal bida v noor sangat pung...... tp kalu dh start nk speku bagai nk kait gado2 ngan nick  ...

Abaikan jer lah. tak jadi kudis pun. Dia pun tak melatah...hang la ni pulak yg emotional . Bawak2 bersabar sket Bing.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 05:09 PM | Show all posts
NURMIMIE posted on 14-5-2014 04:51 PM
yang empunya nick releks2 aje balas2 posting..

ekau yang terlebih lompat kenapa?

you ni mik... sajer jer kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 05:16 PM | Show all posts
NURMIMIE posted on 14-5-2014 04:51 PM
yang empunya nick releks2 aje balas2 posting..

ekau yang terlebih lompat kenapa?

Org lama tak online tak membaca, buka porum buka thread org, komen...... itu jah.....
nak citer panjang lg ka?

Aku nyibuk2........ aku nyibuk sini jah.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 05:10 PM | Show all posts
NURMIMIE posted on 14-5-2014 11:30 AM
itu bukan aduan.. itu provok namanya..

ko pun aku tolak juga kalau ada report.. dan jelas batu  ...

Takutnya.........
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 12:30 PM | Show all posts
kenapa momod yg dicanang senyap je?  takkan setakat luah perasaan kt thread luahan aje? dah ada forumer yg mintak dia letak jawatan tp kenapa takde langsung statement dari dia? kecut ke??

hello en pengerusi reformasi FD @BingkaUbi ..... ko mesti perlu explanation dr mod yg ko suruh letak jawatan tu kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2014 01:27 PM | Show all posts
takde apa yang nak di panjangkan. whatever admin and smod do, im ok jek.

kbai
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 02:08 PM | Show all posts
Nampak sgt gila kuasa.......

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 07:18 PM | Show all posts
bidacool posted on 16-5-2014 12:30 PM
kenapa momod yg dicanang senyap je?  takkan setakat luah perasaan kt thread luahan aje? dah ada foru ...

ko nk jadik momod ka bida? ko kena submit form....nak ka? aku ada form dia, ko sini antar kt ace kling klong tuhhh.... kenai ka ace?

tp jdk momod ni keje free...... mcm balaci tp bg org yg ader agenda dia syiokkkkkk lerr bley salah guna koser tuk troublemaker/ban org...... dpt big O agaknya buat gituh....kihkihkih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 07:25 PM | Show all posts
biler momod sendrik breaks her own rules ......

Untitled.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2014 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduan terhadap - Brownieskukus
Sebab - PA
Thread - minta pendapat kahwin janda
Post -# 111

Sekian, terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2014 01:09 PM | Show all posts
~anya~ posted on 21-5-2014 12:55 PM
Aduan terhadap - Brownieskukus
Sebab - PA
Thread - minta pendapat kahwin janda

ko dh click button report kt post tu? ok takpe, aku click jugak.... next time report lagi, aku blh tolong click ....mmg hobi aku skrg ni...




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087298s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list