Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
14249
View
43
Reply

dulu kawan rapat, skrg dah xbertegur

[Copy link]

Author: asteruk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-9-2013 11:18 AM | Show all posts
laen mcm je gaya penceritaan TT. tp cbe try buat mcm awl2 knal dlu, buang ego, wat cm xpnah berlaku je
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2013 01:11 AM | Show all posts
Aku pun pernah jadi macam ni mase blaja kat u dulu..
dulu kitorang rapat giler2..rapat yg teramat..
hampir tiap hari p tidur bilik dia..
banyak kenangan manis..banyak gambar bersama..

kemudian, berlaku satu peristiwa..salah aku jugak..
tapi aku rase takde la besar sangat salah aku tu sampai teruk dia sisihkan aku..
aku ingat kan bile dah rapat giler macam adik beradik, kire no hard feeling la kan..
kalo ada antara kita yg tak puas hati, tak yah la ambil ati sangat..

tapi aku tak sangka yang rupanya dia terasa hati giler kot kat aku..
walaupun die tak pernah cakap, tapi aku dapat rasakan..
sedih kowt bile die ternampak muke aku je terus alih pandangan..
tak sudi sangat tengok muke aku..
kalo aku tegur pun, dia langsung tak pandang mata aku..
aku memang stress sangat..
hati berkecamuk Tuhan je tahu..

sekarang aku dah habis belajar..aku sempat minta maaf dan peluk dia..
dia nampak okey..harap2 dia dah maafkan aku..

sorry TT terluah perasaan pulak, maklumlah nampak title benang ni macam sebijik jgk ngn kisah aku..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm mcm kes aku ni terbalik....kwn aku merajuk then aku pujuk dia sama mcm yg member kau pujuk kau...but dia still mrh kat aku hmm tolong aku
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
RiezzlanHaqimy replied at 18-9-2019 06:09 AM
Hmm mcm kes aku ni terbalik....kwn aku merajuk then aku pujuk dia sama mcm yg member kau pujuk kau.. ...

lamanya thread ni dik.. buruk nangisla.. cari kawan baru jee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.066937s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list