CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4486|Reply: 9

box comel untuk cupcake

[Copy link]
Post time 7-6-2011 03:57 PM | Show all posts |Read mode
sory mod kalau salah board, tapi tak tau nak letak kat mana ..

nak tanya forumer kat sini kat mana kita boleh dapatkan box2 yg comel utk cupcake dengan cetakan nama sendiri ..kalau yg jual box tu memang banyak tapi tak boleh nak cetak nama plak kat box tu ..
tq in advance utk yg sudi membantu ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2011 04:18 PM | Show all posts
ZAZA rasa dekat baked with yen leh wat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2011 07:08 PM | Show all posts
ZAZA rasa dekat baked with yen leh wat
nazadiyah Post at 8-6-2011 04:18 PM



   o ye ke .. tq2 .. tanya kat cni kot2 ada forumer yg wat business camni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2011 10:36 AM | Show all posts
www.tanseefong.net
boleh email pergi beli...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2011 02:20 PM | Show all posts
kalo print nama sendiri cube tanya kat kedai printing service.. agak susah jugak nk cari
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 10:51 PM | Show all posts
yang azza beli kat kedai baking kat bentong... rm1.50 jek sekeping..

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 10:52 PM | Show all posts
yang azza beli kat kedai baking kat bentong... rm1.50 jek sekeping..

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 10:52 PM | Show all posts
yang ni beli kat Bentong gak.. kat kedai baking...

untuk 4 biji cupcake..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2011 10:53 PM | Show all posts
yang ni pulak rm0.50  je sekeping lipat sendiri lah.. beli kat BAKE WITH YEM kat chowkit..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 10:54 PM | Show all posts
Post Last Edit by AzzaAzman at 20-12-2011 22:56

yang seringgit tapi xde partition...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 05:00 PM GMT+8 , Processed in 0.238793 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list